Τι είναι lsass.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

lsass.exe

lsass.exe είναι η Τοπική Υπηρεσία Αρχής Ασφάλειας από τη Microsoft, Inc, η οποία είναι υπεύθυνη για τις πολιτικές ασφάλειας και επιβολής χειρίζεται λοιποί μηχανισμοί ασφαλείας των Windows. Lsass.exe επαληθεύει επίσης την αναγνώριση του χρήστη, όταν αυτός είναι η υλοτομία στον υπολογιστή και δημιουργεί τη διαδικασία που είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο ταυτότητας του, όταν χρησιμοποιείτε υπηρεσία Winlogon. Η διαδικασία Lsass.exe δραστηριοποιείται κυρίως στο σύστημα μέσω της ικανότητάς του να δημιουργεί διακριτικά πρόσβασης.

Σημειώστε ότι lsass.exe είναι νόμιμο αρχείο το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για το σύστημα και απαιτούνται για την κανονική λειτουργία του υπολογιστή. Βρίσκεται στο «C: \ Windows \ System32 \» και δεν μπορεί να λήξει με τη Διαχείριση εργασιών.

lsass.exe είναι μια διαδικασία συστήματος, είναι ένα ασφαλές αρχείο και δεν αποτελούν απειλή.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Μερικά παράσιτα, για παράδειγμα ιού τύπου worm Sasser, χρησιμοποιήστε αρχείου lsass.exe να παραπλανήσουν τον χρήστη, αποκρύπτοντας τις διαδικασίες τους, κάτω από το όνομα του αρχείου. Lsass.exe αρχείου χρησιμοποιείται από OnTarget, Pexmor, Rontokbro, Satiloler, Crutle, Wowcraft και άλλες παραλλαγές αυτών των παρασίτων malware. Έτσι, μπορεί να έχετε έναν ιό που τρέχει το ίδιο το όνομα της διαδικασίας και λειτουργεί αθόρυβα στο παρασκήνιο και εκτελεί επιβλαβείς ενέργειες. Για να ελέγξετε τον υπολογιστή σας, να εκτελέσετε μια πλήρη σάρωση του συστήματος με αξιόπιστο anti-malware προγράμματα. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus και Reimage.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-lsass-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση