Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Lpcloudsvr406.com αναδυόμενες διαφημίσεις. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ lpcloudsvr406.com?

Το lpcloudsvr406.com είναι ένας αναδυόμενος ιός, του οποίου η παρουσία σημαίνει ότι κάποιο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) κατάφερε να διεισδύσει στον υπολογιστή σας και να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers σας (βλ. browser hijacking). Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα adwares, έτσι και αυτό, χρησιμοποιεί τεχνικές παραπλάνησης για να μοχλεύσει τον χρήστη ώστε να πειστεί ότι πρόκειται για χρήσιμο πρόγραμμα, οπότε και αυτός προβαίνει σε εγκατάστασή του συνειδητά ή ασυνείδητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το ανεπιθύμητο αυτό πρόγραμμα να διεισδύει και να καταλαμβάνει τον έλεγχο όλων των web browsers, συμπεριλαμβανόμενων των Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, κλπ. Κατόπιν, αρχίζει να εμφανίζει ύποπτες κι εκνευριστικές αναδυόμενες διαφημίσεις. Συνήθως, κλικάροντας κάποια από αυτές θα ανακατευθυνθείτε σε μια νέα καρτέλα η οποία θα είναι γεμάτη με διαφόρων ειδών εμπορικές προσφορές ή μπορεί να σας εμφανίζονται τυχαία διαφημιστικά μηνύματα κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων.

Η δεύτερη πιθανότητα, δλδ. η εμφάνιση τυχαίων διαφημιστικών μηνυμάτων κατά τη διάρκεια διαδικτυακών πλοηγήσεων, είναι η πιο συχνή και η πιο παραπλανητική. Εκεί που σερφάρετε, μπορεί να αρχίσουν να σας εμφανίζονται μηνύματα από το πουθενά, τα οποία θα προσπαθούν να σας πείσουν ότι κάποια από τα προγράμματα που έχετε εγκαταστημένα στον υπολογιστή σας χρειάζονται ενημέρωση (update) και κλικάροντας σε συνδέσμους που θα εμπεριέχονται σε αυτά τα μηνύματα θα μπορείτε να προβείτε σε δήθεν δωρεάν ενημερώσεις τους. Συνήθως, τα παραπλανητικά αυτά μηνύματα ενημερώσεων αναφέρονται σε δημοφιλή προγράμματα, όπως πχ. Java, Flash Player, Media Player, web browser, download manager, κλπ. Η εμφάνιση αυτού του είδους των ειδοποιήσεων είναι σίγουρα μια ένδειξη που θα πρέπει να σας προβληματίσει και καλό θα ήταν να προβείτε άμεσα σε εντοπισμό της πηγής που τα εμφανίζει.

Εάν διαπιστώσετε ότι αυτά εμφανίζονται από τον ιό lpcloudsvr406.com, σαφώς και θα πρέπει να αποφύγετε να τα κλικάρετε. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), όπως πχ. το εξαίρετο Reimage. Σε διαφορετική περίπτωση, αυξάνονται πολύ οι πιθανότητες να κατεβάσετε άθελα ή ασυνείδητα κι άλλα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα), όπως πχ. adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) ή browser hijackers (ανεπιθύμητα λογισμικά που καταλαμβάνουν τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers του συστήματος-στόχου), γεγονός που ισοδυναμεί με ακόμα περισσότερα προβλήματα και αρνητικές καταστάσεις που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε.

Επίσης, καλό είναι να γνωρίζετε ότι όλα τα προγράμματα τύπου adware, έχουν σχετιστεί με παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων. Και φυσικά η adware επέκταση lpcloudsvr406.com δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι μια εφαρμογή που έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις, όπως πχ. ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτεστε, ποιες διαφημίσεις κλικάρετε, κριτήρια διαδικτυακών αναζητήσεων που εισάγετε, IP και email διευθύνσεις, κλπ. Κι επειδή, αυτά τα δεδομένα μπορεί να γίνουν προσβάσιμα και από κυβερνο-εγκληματίες, όπως πχ. hackers και scammers, καλό θα ήταν να μη το ρισκάρετε και να αφαιρέσετε άμεσα το συγκεκριμένο adware από την πρώτη στιγμή που θα το εντοπίσετε στο σύστημα του υπολογιστή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ lpcloudsvr406.com ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Οι αναδυόμενες διαφημίσεις από lpcloudsvr406.com εμφανίζονται λόγω κάποιου adware που κατάφερε και ‘τρύπωσε’ απαρατήρητο στο σύστημα του υπολογιστή σας και το οποίο έχει προγραμματιστεί να εμφανίζει παραπλανητικές ειδοποιήσεις ώστε να σας ξεγελάσει και να σας κάνει να κατεβάσετε συνειδητά ή ασυνείδητα στον υπολογιστή σας κι άλλα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα). Ο απώτερος σκοπός του είναι η επίτευξη συγκεκριμένων affiliate marketing στόχων, έτσι ώστε να καταφέρουν οι δημιουργοί του, καθώς και οι συνεργαζόμενοι τρίτοι, να κερδοσκοπούν εις βάρος των ανυποψίαστων χρηστών.

Μερικές από τις ύποπτες παρασκηνιακές διεργασίες που σχετίζονται με το συγκεκριμένο ανεπιθύμητο πρόγραμμα, αφορούν κρυφές κι αυθαίρετες συνδέσεις του προγράμματος στο διαδίκτυο, κρυφές κι αυθαίρετες εγκαταστάσεις λογισμικών εντοπισμού/παρακολούθησης (tracking cookies), κρυφές κι αυθαίρετες τροποποιήσεις στις παραμέτρους ρυθμίσεων του συστήματος-στόχου, κλπ. Με άλλα λόγια, έχοντας εγκαταστημένο αυτό τον ιό στο σύστημα του υπολογιστή σας θα πρέπει να περιμένετε σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες του συστήματος, αλλά και των διαδικτυακών πλοηγήσεων σας, καθώς και ολοένα αυξανόμενες πιθανότητες να εκθέσετε σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία και ασφάλεια του συστήματος, αλλά και τα ευαίσθητα/απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα. Μάλιστα, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι ο ιός lpcloudsvr406.com έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις.

Για να αποφύγετε λοιπόν αυτού του είδους τις κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως επιλεκτικοί ποιες εφαρμογές αποφασίζετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο και κατόπιν, κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής, να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθόλη τη διάρκεια όλων των φάσεων. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών (βλ. μέθοδος bundling).

Για αυτό τον λόγο, θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, γιατί με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που αποφασίσατε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε και να ξε-τικάρετε τυχόν προτικαρισμένα κουτάκια μπορεί να εμφανιστούν κατά την λήψη, και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων που αφορούν κυρίως ύποπτα κι ανεπιθύμητα προγράμματα, όπως πχ το lpcloudsvr406.com, και τα οποία συνήθως εμφανίζονται με τη μορφή add-ons (πρόσθετων), plug-ins, toolbars (γραμμών εργαλείων) ή extensions (επεκτάσεων).

Αν εν τέλει ο ιός lpcloudsvr406.com κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, εμφανίζοντάς σας εκνευριστικές διαφημίσεις και ύποπτους συνδέσμους ανακατεύθυνσης, τότε δεν θα πρέπει να χάνετε καιρό και να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά το adware που προκαλεί αυτές τις εμφανίσεις.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ lpcloudsvr406.com ?

Αν και το lpcloudsvr406.com αυτό καθαυτό δε μπορεί να χαρακτηριστεί ως κακόβουλο, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι η ολοκληρωτική αφαίρεσή του θα είναι εύκολη. Μιας και δεν είναι γνωστό ακριβώς ποια είναι τα προγράμματα που προκαλούν τις εμφανίσεις αυτών των αναδυόμενων διαφημίσεων, σας συνιστούμε να προτιμήσετε να το αφαιρέσετε αυτόματα και να εμπιστευτείτε τις δυνατότητες ενός πλήρως ενημερωμένου κι αξιόπιστου anti-spyware (λογισμικού προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Διαφορετικά, μπορεί να διαγράψετε εσφαλμένα προγράμματα που πιστεύετε ότι σχετίζονται με τον ιό lpcloudsvr406.com ή να σας ξεφύγουν κάποιες καταχωρήσεις μητρώου (registries) ή PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) κι έτσι ο ιός αυτός μετά από κάποιο διάστημα να σας ξανα-εμφανιστεί!.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του lpcloudsvr406.com αναδυόμενες διαφημίσεις
Στιγμιότυπο του lpcloudsvr406.com αναδυόμενες διαφημίσεις

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων lpcloudsvr406.com pop-up:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση lpcloudsvr406.com pop-up από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το lpcloudsvr406.com pop-up και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το lpcloudsvr406.com pop-up ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση lpcloudsvr406.com pop-up από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το lpcloudsvr406.com pop-up ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση lpcloudsvr406.com pop-up από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το lpcloudsvr406.com pop-up και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του lpcloudsvr406.com pop-up. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων lpcloudsvr406.com pop-up από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το lpcloudsvr406.com pop-up θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση lpcloudsvr406.com pop-up από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το lpcloudsvr406.com pop-up και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του lpcloudsvr406.com pop-up . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση lpcloudsvr406.com pop-up από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το lpcloudsvr406.com pop-up και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του lpcloudsvr406.com pop-up. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση lpcloudsvr406.com pop-up από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το lpcloudsvr406.com pop-up ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του lpcloudsvr406.com pop-up. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-lpcloudsvr406-com-pop-up-ads.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες