Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Lp.pixadsserve.com αναδυόμενος ιός. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Alice Woods - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ lp.pixadsserve.com?

Το Lp.pixadsserve.com χαρακτηρίζεται ως αναδυόμενος ιός ο οποίος θα πρέπει να αφαιρεθεί άμεσα από τη στιγμή που θα εντοπιστεί στο σύστημα του υπολογιστή, γιατί διαφορετικά μπορεί να γίνει η αιτία για πολλές ύποπτες κι αρνητικές διεργασίες που μπορεί να εκθέσουν την εύρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος. Συνήθως, οι χρήστες αρχίζουν να βλέπουν αναδυόμενα μηνύματα από αυτό το domain, αμέσως μετά την εγκατάσταση κάποιου adware (λογισμικού ανεπιθύμητων διαφημίσεων) στον υπολογιστή τους χωρίς την έγκριση κι επίγνωσή τους, συνειδητής τουλάχιστον.

Σύμφωνα με μαρτυρίες χρήστων, ο ιός αυτός έχει προγραμματιστεί ώστε να εμφανίζει ψευδείς/παραπλανητικές ειδοποιήσεις σχετικά με δήθεν ενημερώσεις που χρειάζονται δημοφιλή προγράμματα που έχει εγκαταστημένα ο χρήστης στον υπολογιστή του, όπως πχ. Java, Flash Player, Media Player, web browser, κλπ. Αν και οι αναδυόμενες διαφημίσεις από lp.pixadsserve.com δε μπορούν να χαρακτηριστούν ως κακόβουλες, ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εμπεριέχουν ύποπτους συνδέσμους και κλικάροντάς τους το πιο πιθανόν είναι να ανακατευθυνθείτε προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους όπου μπορεί να κατεβάσετε άθελα ή ασυνείδητα διαφόρων ειδών PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα).

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το ανεπιθύμητο αυτό πρόγραμμα είναι συμβατό με όλους τους δημοφιλείς web browsers, συμπεριλαμβανόμενων των Google Chrome, Mozilla Firefox, και Internet Explorer. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα αναδυόμενα μηνύματα του συγκεκριμένου ιού θα εμφανίζονται κάθε φορά που θα συνδέεστε στο διαδίκτυο, ασχέτως web browser. Αν και μπορεί να εμφανίζονται με τυχαία σειρά, ωστόσο συνήθως εμφανίζονται ακριβώς στη σωστή στιγμή. Για παράδειγμα, στην περίπτωση που θα προσπαθείτε να δείτε ένα online video είναι πολύ πιθανό να σας εμφανιστεί σχετικό αναδυόμενο μήνυμα το οποίο θα υποστηρίζει ότι θα πρέπει να προβείτε πρώτα σε ενημέρωση Media Player έτσι ώστε να μπορέσει να ανοίξει το σχετικό video αρχείο. Ασχέτως πόσο πειστικά μπορεί να φαίνονται αυτά τα αναδυόμενα μηνύματα, εσείς θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με ενημερώσεις λογισμικών.

Τα αναδυόμενα μηνύματα από Lp.pixadsserve.com τα διαχειρίζονται τρίτοι που είτε έχουν ως σκοπό να διαδώσουν με έμμεσο τρόπο τα προγράμματά τους (πρόκειται κυρίως για ανεπιθύμητα προγράμματα, όπως πχ. adwares και browser hijackers) ή να παράγουν κέρδος μέσω ανακατευθύνσεων χρηστών προς συνεργαζόμενους ιστότοπους (affiliate websites). Τα adwares είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικά όσον αφορά το διαδικτυακό marketing, καθώς έχουν τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτουν-καταγράφουν-προωθούν σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις, όπως πχ. ποιους ιστότοπους-για πόσο-κάθε πότε επισκέπτεστε, τα κριτήρια αναζήτησης που εισάγετε, ποιες διαφημίσεις κλικάρετε, IP και e-mail διευθύνσεις, κλπ. Τα δεδομένα αυτά κατόπιν συνθέτουν το μοναδικό προσωπικό σας διαδικτυακό προφίλ, με βάση του οποίου εμφανίζονται οι πλέον άρτια στοχευμένες διαφημίσεις.

Ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να απαλλαγείτε από τις εκνευριστικές εμφανίσεις αναδυόμενων διαφημίσεων από lp.pixadsserve.com είναι να εντοπίσετε και να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά το adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) που τις εμφανίζει. Μάλιστα, όσο περισσότερο υπάρχει εγκαταστημένος ο συγκεκριμένος ιος στον υπολογιστή σας, τόσο περισσότερο αυξάνουν οι πιθανότητες να διεισδύσουν κρυφά κι αυθαίρετα στον υπολογιστή σας διαφόρων ειδών PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα). Σας προτείνουμε να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας, όπως πχ. το εξαίρετο Reimage.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ lp.pixadsserve.com ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, τα adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), όπως αυτό που σχετίζεται με το lp.pixadsserve.com, καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών. Βεβαίως, για να ακριβολογούμε, δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ένα adware δε ζητάει την έγκριση του χρήστη πριν διεισδύσει. Από την άλλη, ο τρόπος με τον οποίο το κάνει είναι παντελώς έμμεσος και παραπλανητικός.

Τα adwares διαδίδονται διαδικτυακά μέσω της μεθόδου bundling. Σε αυτές τις περιπτώσεις καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αν δεν προσέχετε κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης μιας δωρεάν εφαρμογής, τότε αυξάνετε ραγδαία τις πιθανότητες να διεισδύσουν κρυφά στον υπολογιστή σας διαφόρων ειδών PUPs, παράλληλα με την λήψη δωρεάν εφαρμογών. Συνήθως, αυτά τα ύποπτα κι ανεπιθύμητα προγράμματα εμφανίζονται ως επιπρόσθετες/προαιρετικές/προτεινόμενες λήψεις με την μορφή browser add-on (πρόσθετου), plug-in, toolbars (γραμμής εργαλείων) ή extension (επέκτασης). Αν δε προσέξετε τι σας εμφανίζεται κατά τη διάρκεια λήψης μιας δωρεάν εφαρμογής, και αν δεν εντοπίσετε και ξετικάρετε προτικαρισμένα κουτάκια που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της λήψης και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση αυτών των επιπρόσθετων λήψεων, τότε μπορεί να διεισδύσουν ανεπιθύμητα προγράμματα χωρίς καν καλά καλά να το καταλάβετε. Έτσι και στην περίπτωση των διαφημίσεων από lp.pixadsserve.com οι περισσότεροι χρήστες θεωρούν (λανθασμένα) ότι οι διαφημίσεις αυτές εμφανίστηκαν από το πουθενά και για τον λόγο αυτό χαρακτηρίζουν το πρόγραμμα ως ιό.

Είναι πολύ μεγάλο λάθος να πατάτε ασυνείδητα και αυτοματοποιημένα το κουμπί ‘next’ (επόμενο) απλά και μόνο επειδή βαριέστε ή βιάζεστε να τελειώσετε με την λήψη/εγκατάσταση της εφαρμογής που κατεβάζετε. Σε αυτή την περίπτωση σας συμβουλεύουμε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν προ-τικαρισμένα κουτάκια, όπως αναφέραμε και πιο πάνω.

Αν δε δείξετε την ανάλογη προσοχή και δεν αφιερώσετε τον χρόνο που απαιτείται για τη σωστή και προσεκτική λήψη/εγκατάσταση της εκάστοτε δωρεάν εφαρμογής, τότε αυξάνετε ραγδαία τις πιθανότητες να διεισδύσουν διαφόρων ειδών ανεπιθύμητα προγράμματα και να ξεκινήσουν να σας κάνουν τη ζωή δύσκολη, όπως πχ. ο ιός lp.pixadsserve.com με τις εμφανίσεις εκνευριστικών διαφημίσεων και ύποπτων συνδέσμων ανακατεύθυνσης.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ lp.pixadsserve.com?

Αν σας εμφανίζονται συνεχώς ανακατευθύνσεις και διαφημίσεις από Lp.pixadsserve.com , τότε θα πρέπει να δράσετε άμεσα και να απαλλαγείτε από την παρουσία του. Όσο περισσότερο μένει στον υπολογιστή σας, τόσο περισσότερο κινδυνεύει η εύρυθμη λειτουργία και ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας. Μη το ρισκάρετε και ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσής του:

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του lp.pixadsserve.com αναδυόμενος ιός
Στιγμιότυπο του lp.pixadsserve.com αναδυόμενος ιός

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού lp.pixadsserve.com pop-up:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση lp.pixadsserve.com pop-up από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το lp.pixadsserve.com pop-up και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το lp.pixadsserve.com pop-up ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση lp.pixadsserve.com pop-up από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το lp.pixadsserve.com pop-up ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση lp.pixadsserve.com pop-up από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το lp.pixadsserve.com pop-up και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του lp.pixadsserve.com pop-up. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του ιού lp.pixadsserve.com pop-up από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το lp.pixadsserve.com pop-up θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση lp.pixadsserve.com pop-up από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το lp.pixadsserve.com pop-up και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του lp.pixadsserve.com pop-up . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση lp.pixadsserve.com pop-up από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το lp.pixadsserve.com pop-up και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του lp.pixadsserve.com pop-up. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση lp.pixadsserve.com pop-up από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το lp.pixadsserve.com pop-up ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του lp.pixadsserve.com pop-up. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Alice Woods
Alice Woods

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Alice Woods
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-lp-pixadsserve-com-pop-up-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες