Βαθμός σοβαρότητας:  
  (15/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων lp.ilivid.com pop-up

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Τι είναι οι αναδυόμενες διαφημίσεις lp.ilivid.com?

Οι αναδυόμενες διαφημίσεις lp.ilivid.com είναι ουσιαστικά τελείως παραπλανητικά διαφημιστικά μηνύματα τα οποία, σε περίπτωση που διεισδύσει το συγκεκριμένο adware (ανεπιθύμητο λογισμικό που εμφανίζει εκνευριστικές και παραπλανητικές διαφημίσεις) στον υπολογιστή σας, θα εμφανίζονται σε όλους τους web browsers που έχετε εγκαταστημένους και χρησιμοποιείτε για τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις κι αναζητήσεις. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, εμφανίζονται σε νέα καρτέλα (βλ. new tab) και προωθούν το ilivid που είναι άλλη μια δημιουργία της Bandoo Media. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ θα πρέπει να κλικάρετε αυτές τις διαφημίσεις, πόσο μάλλον να πιστέψετε το περιεχόμενό τους, και ΔΕΝ θα πρέπει να εγκαταστήσετε αυτό το πρόγραμμα, γιατί έχει αποδειχθεί ότι σχετίζεται με την εμφάνιση πληθώρας εκνευριστικών κι εν δυνάμει επικίνδυνων προβληματικών καταστάσεων.

Συγκεκριμένα, η παρουσία του σε σύστημα υπολογιστή σχετίζεται με συνεχείς εμφανίσεις ύποπτων αναδυόμενων διαφημίσεων κι ανακατευθύνσεων, σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες του συστήματος και των web browsers. Επίσης, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι στην περίπτωση που διεισδύσει στο σύστημα-στόχο, εγκαθιστά κρυφά κι αυθαίρετα λογισμικό εντοπισμού/παρακολούθησης (βλ. tracking software, cookies). Με αυτό το τρόπο, καταφέρνει να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί, κι εν τέλει να πουλάει, σε τρίτους πληροφορίες σχετικές με τις διαδικτυακές δραστηριότητες και προτιμήσεις του χρήστη-θύματος, όπως πχ. ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτετε, ποιες διαφημίσεις κλικάρει, ποια κριτήρια εισάγει για τις διαδικτυακές του δραστηριότητες, κλπ.

Θα πρέπει να γνωρίζετε επίσης ότι το συγκεκριμένο ανεπιθύμητο πρόγραμμα είναι γνωστό και ως iLivid New Tab hijacker. Το σημαντικότερο όμως είναι να γνωρίζετε γιατί εμφανίζονται στον υπολογιστή σας αυτές οι αναδυόμενες διαφημίσεις νέας καρτέλας (βλ. new tab ads). Πίσω από τις εμφανίσεις τους κρύβονται διαφόρων ειδών ανεπιθύμητα προγράμματα, όπως πχ. adwares (ανεπιθύμητα λογισμικά που εμφανίζουν εκνευριστικές και παραπλανητικές διαφημίσεις), browser hijackers (ανεπιθύμητα λογισμικά που καταλαμβάνουν τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο), και διαφόρων άλλων PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα).

Πάγια τακτική αυτών των ύποπτων προγραμμάτων είναι να παραπλανήσουν και να πείσουν το μέγιστο δυνατό αριθμό χρηστών ότι έχουν τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσουν τη διαδικτυακή εμπειρία των χρηστών, αντί αυτού όμως, προκαλούν πληθώρα προβληματικών κι εν δυνάμει επικίνδυνων καταστάσεων. Διαπιστώσαμε ότι το lp.ilivid.com μπορεί να σχετίζεται με τα εξής browser add-ons (πρόσθετα): SafeSaver, DP1815, Video Player, Convert Files for Free, Plus-HD 1.3, BetterSurf, Media Player 1.1, PassShow, LyricsBuddy-1, YutubeAdBlock 1.2, Media Player 1.1, Savings Bull, Feven Pro 1.1, Websteroids, Savings Bull, HD-Plus 3.5, QuickShare, Lightspark, Surftastic, Software Version Updater, Media Viewer 1.1, flash-Enhancer.

Εάν λοιπόν κάνατε το λάθος να κατεβάσετε κάποια από τις παραπάνω εφαρμογές πιστεύοντας λανθασμένα ότι αυτές θα βελτιστοποιήσουν τις ταχύτητες των browsers ή ότι θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας αγορών, τότε δυστυχώς θα πρέπει να δράσετε άμεσα και να προβείτε σε ολοκληρωτική αφαίρεσή τους, γιατί διαφορετικά θα εκθέσετε ολοένα και περισσότερο σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος, αλλά και την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Εξάλλου, έχει διαπιστωθεί ότι μέσω αυτού του προγράμματος μπορεί κυβερνο-εγκληματίες, όπως πχ. scammers και hackers, να αποκτήσουν απομακρυσμένη πρόσβαση σε ευαίσθητα ή ακόμα κι απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα. Με αυτό το τρόπο, θα σταματήσουν επίσης να σας εμφανίζονται αναδυόμενες διαφημίσεις lp.ilivid.com σε περίπτωση που αυτές άρχισαν να σας εμφανίζονται ήδη στον υπολογιστή σας.

Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι το σύστημα του υπολογιστή σας είναι τελείως ‘καθαρό’ από κακόβουλα κι ανεπιθύμητα προγράμματα κι αρχεία, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το εξαίρετο Reimage ή κάποιο άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

Πώς μπορεί το lp.ilivid.com να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου?

Ο ιός lp.ilivid.com virus τεχνικά δεν είναι ιός παρά πρόγραμμα τύπου adware. Η διαδικτυακή του εξάπλωση βασίζεται σε διαφόρων ειδών ιστότοπους λήψεων τρίτων, όπως πχ. download.com, cnet, κλπ. Ωστόσο, το πιο πιθανόν είναι να διαπιστώσετε την παρουσία του στο σύστημα του υπολογιστή σας χωρίς να το περιμένετε ή χωρίς να το έχετε κατεβάσει συνειδητά. Συγκεκριμένα, όπως ισχύει και στις περιπτώσεις των περισσότερων PUPs, αυτό το ανεπιθύμητο πρόγραμμα καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διάφορων δωρεάν/δοκιμαστικών εφαρμογών που κυκλοφορούν καθημερινά κατά χιλιάδες στο διαδίκτυο (βλ. μέθοδος bundling). Επομένως, εάν κατεβάσετε μια τέτοια εφαρμογή και δε δείξετε την απαραίτητη προσοχή καθ’ όλη τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης, τότε θα κατέβει παράλληλα με αυτή και ό,τι εμπεριέχεται στο συνοδευτικό πακέτο λήψης της (εάν έχει).

Για να αποφύγετε λοιπόν αυτού του είδους τις παράλληλες και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις, είναι πολύ σημαντικό να είστε επιλεκτικοί με τις εφαρμογές αυτού του είδους που κατεβάζετε. Επίσης, σας συμβουλεύουμε να επιλέγετε πάντα Προσαρμοσμένη (Custom) ή Για Προχωρημένους (Advanced) μορφή εγκατάστασης, αντί της Γρήγορης (Quick) ή Βασικής (Basic). Με αυτό το τρόπο, θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που επιθυμείτε συνειδητά να κατεβάσετε. Έτσι, θα μπορείτε να εντοπίζετε και να ξετικάρετε τυχόν προτικαρισμένα κουτάκια μπορεί να εμφανιστούν κατά την λήψη και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων/προτεινόμενων/προαιρετικών λήψεων, κυρίως ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων, όπως πχ. ο ιός lp.ilivid.com virus.

Εάν τώρα, ο ιός lp.ilivid.com virus καταφέρει να διεισδύσει στον υπολογιστή σας, τότε θα καταλάβει άμεσα τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers σας (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, κλπ.). Κατόπιν, θα ‘πιάσει δουλειά’! Αν και το κύριο πρόγραμμα που προσπαθεί να προωθήσει είναι το ilivid, ωστόσο μπορεί να προσπαθήσει να σας παραπλανήσει και να σας πείσει να κατεβάσετε κι άλλα προγράμματα τύπου adware. Για αυτό τον λόγο, σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε να κλικάρετε τις διαφημίσεις που σχετίζονται με αυτό, πόσο μάλλον να πιστέψετε το περιεχόμενό τους. Αν αυτές άρχισαν να εμφανίζονται στον υπολογιστή σας, τότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας κάποιο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) το οποίο και θα αναλάβει να καθαρίσει ολοκληρωτικά το σύστημα του υπολογιστή σας από οποιαδήποτε κακόβουλη ή ανεπιθύμητη παρουσία.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον ιό lp.ilivid.com virus?

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Αναδυόμενες διαφημίσεις lp.ilivid.com
Στιγμιότυπο του Αναδυόμενες διαφημίσεις lp.ilivid.com

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων lp.ilivid.com pop-up:

Αφαίρεση lp.ilivid.com pop-up από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το lp.ilivid.com pop-up και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το lp.ilivid.com pop-up ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση lp.ilivid.com pop-up από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το lp.ilivid.com pop-up ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση lp.ilivid.com pop-up από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το lp.ilivid.com pop-up και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του lp.ilivid.com pop-up. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση διαφημίσεων lp.ilivid.com pop-up από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το lp.ilivid.com pop-up θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση lp.ilivid.com pop-up από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το lp.ilivid.com pop-up και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του lp.ilivid.com pop-up . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση lp.ilivid.com pop-up από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το lp.ilivid.com pop-up και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του lp.ilivid.com pop-up. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση lp.ilivid.com pop-up από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το lp.ilivid.com pop-up ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του lp.ilivid.com pop-up. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-lp-ilivid-com-pop-up-ads.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες