Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων LizardSales

από Alice Woods - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LizardSales?

Το LizardSales είναι ακόμα ένα ιδιαιτέρως αναξιόπιστο πρόγραμμα, το οποίο όχι μόνο είναι εκνευριστικό, αλλά μπορεί να αποτελέσει και απειλή για την εύρρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας. Από τη μια το plug-in αυτό μπορεί να φαίνεται χρήσιμο, γιατί εμφανίζει στους χρήστες διαφημιστικά μηνύματα που εμπεριέχουν εκπτωτικά κουπόνια, προσφορές κι άλλων ειδών εμπορικές ευκαιρίες. Ωστόσο δεν πρέπει να σας ξεγελάει αυτό, καθώς αυτές οι διαφημίσεις δεν εμφανίζονται να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας αγορών.. Ο βασικός λοιπόν σκοπός των διαφημίσεων αυτών είναι να σας ανακατευθύνουν προς συνεργάσιμους με το πρόγραμμα ιστότοπους για να αυξήσουν τις ροές επισκεψιμότητάς τους κι εν τέλει των πωλήσεών τους.

Συνήθως, οι διαφημίσεις που εμπεριέχουν ‘Ads by LizardSales’ κι άλλες παρόμοιες ειδοποιήσεις εμφανίζονται από το πουθενά. Κι αυτό συμβαίνει γιατί το πρόγραμμα έχει τη τάση να διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (μέθοδος bundling). Σε περίπτωση λοιπόν που οι προ-αναφερθείσες διαφημίσεις αρχίσουν να εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, τότε αυτή είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι ο έλεγχος λειτουργίας και ρυθμίσεων του συστήματος του υπολογιστή σας καταλήφθηκε.

Ωστόσο, ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι θα πρέπει να αποφεύγετε να κλικάρετε αυτές τις διαφημίσεις, πολύ απλά γιατί μπορεί να καταλήξετε με κρυφές κι αυθαίρετες επιπρόσθετες διεισδύσεις πληθώρας adwares (λογισμικών ανεπιθύμητων διαφημίσεων), PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων) ή ακόμα χειρότερα επικίνδυνων κακόβουλων προγραμμάτων, όπως πχ ιών. Κι αυτό συμβαίνει γιατί οι διαφημίσεις τύπου Ads by LizardSales εμπεριέχουν συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων και κλικάροντάς τες ουσιαστικά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ανακατευθυνθείτε σε άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους.

Επίσης, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, διαπιστώσαμε ότι το πρόγραμμα αυτό έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Κυρίως, οι πληροφορίες αυτές συλλέγονται για σκοπούς διαδικτυακού μάρκετινγκ, έτσι ώστε να σας εμφανίζονται στοχευμένες διαφημίσεις αναλόγως του ξεχωριστού διαδικτυακού σας προφίλ. Θα θέλαμε ωστόσο να δώσουμε έμφαση στο γεγονός ότι ανακαλύψαμε πως το πρόγραμμα αυτό μπορεί να συλλέγει και πιο ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα, παραβιάζοντας με το τρόπο αυτό το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων των χρηστών (μπορείτε να βρείτε πιο αναλυτικές πληροφορίες στο τμήμα του προγράμματος που αναφέρεται σε Πολιτικές Προσωπικών Δεδομένων).

Επομένως, εαν δεν επιθυμείτε να δείτε τις ανακατευθύνσεις που σχετίζονται με το LizardSales να μετατρέπουν τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις σε μια ιδιαιτέρως δυσάρεστη εμπειρία, οι διαφημίσεις του να γίνονται η αιτία να αποκτούνε πρόσβαση τρίτοι σε ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα, κλπ., τότε θα πρέπει να το αφαιρέσετε άμεσα χωρίς δεύτερη σκέψη σε περίπτωση που αντιληφθείτε την παρουσία του στο σύστημα του υπολογιστή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ LizardSales ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Μερικές φορές οι χρήστες εγκαθιστούν αυτό το PUP (potentially unwanted program, δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) πιστεύοντας ότι αυτό θα μπορέσει να βελτιώσει και να εμπλουτίσει την εμπειρία των διαδικτυακών τους πλοηγήσεων και θα τους βοηθήσει επίσης να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών τους αγορών.

Ωστόσο, ύστερα από σύντομο χρονικό διάστημα, οι χρήστες αυτοί συνειδητοποιούν ότι το πρόγραμμα αυτό είναι άκρως απογοητευτικό όσον αφορά τις αρχικές προσδοκίες που δημιουργεί στους χρήστες, και οι στατιστικές δείχνουν ότι οι περισσότεροι εξ αυτών το αφαιρούν από το σύστημα του υπολογιστή τους σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα. Κι αυτό συμβαίνει γιατί όχι μόνο το LizardSales plug-in αποτυγχάνει οικτρά να προσφέρει όλα όσα υπόσχεται, αλλά επίσης γιατί μπορεί να γίνει η αιτία αυθαίρετων και κρυφών εγκαταστάσεων εφαρμογών στο σύστημα που αποφέρουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα αυτό διαδίδεται διαδικτυακά και καταφέρνει να διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (μέθοδος bundling). Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτού του είδους οι εφαρμογές είναι ιδιαιτέρως ύποπτες, πόσο μάλλον αν προέρχονται από άγνωστους ιστότοπους αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας.

Η μεγάλη αύξηση στις διαδικτυακές διαδόσεις PUPs (potentially unwanted programs, δλδ δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων), adwares (λογισμικών ανεπιθύμητων διαφημίσεων), αλλά ακόμα και malwares – viruses (κακόβουλων λογισμικών – ιών) βασίζεται στο γεγονός ότι οι χρήστες βιάζονται να κατεβάσουν μια εφαρμογή που μπορεί να τους ενδιαφέρει χωρίς να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή σχετικά με το τι πραγματικά κατεβάζουν. Επομένως, έμμεσοι μέθοδοι διάδοσης, όπως πχ η μέθοδος bundling, γίνονται οι κρυφοί δίοδοι διεισδύσεων των παραπάνω προγραμμάτων που εν τέλει θα αποτελέσουν σημαντική απειλή, με το που εγκατασταθούν, για την εύρρυθμη λειτουργία και ασφάλεια οποιουδήποτε συστήματος υπολογιστή.

Σίγουρα, όσοι διαπιστώσατε την εμφάνιση του ιού LizardSales ή οποιουδήποτε άλλου PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητου προγράμματος) κι εν τέλει βιώσατε πόσο δύσκολη μπορεί να σας κάνουν τη ζωή αυτού του είδους τα προγράμματα, τότε σίγουρα θα αναρωτιέστε πως μπορείτε να αποφύγετε αυτού του είδους τις κρυφές κι απρόσκλητες ανεπιθύμητες διεισδύσεις. Βασικά, θα εκπλαγείτε πόσο εύκολα μπορείτε να τις αποφύγετε.

Αρχικά, θα πρέπει να αποφεύγετε να κλικάρετε ασυνείδητα το κουμπί next (επόμενο) επειδή απλώς βιάζεστε ή βαρίεστε να διαβάσετε τις λεπτομέρειες της κάθε λήψης κι εγκατάστασης μιας εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο. Μέγα λάθος, γιατί έτσι ουσιαστικά δεν θα έχετε ποτέ πλήρη εικόνα σχετικά με το τι κατεβάζετε και ποιες συνέπειες μπορεί να έχει αργότερα για την εύρρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας. Δεύτερον, θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης και να ακολουθείτε προσεκτικά όλες τις φάσεις της λήψης κι εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Με αυτό το τρόπο μπορεί να εντοπίσετε και να ξετικάρετε κουτάκια που θα είναι τικαρισμένα αυτόματα και θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων πέραν της εφαρμογής που σας ενδιαφέρει να κατεβάσετε (τα λεγόμενα συνοδευτικά πακέτα λήψης στη μέθοδο bundling). Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τις αποδεχτείτε, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για επεκτάσεις, πρόσθετα, γραμμές εργαλείων που δεν έχετε ακουστά ή δε σας ‘γεμίζουν’ το μάτι. Αποδοχή των λήψεών τους μπορεί να ισοδυναμεί με έμμεσες διεισδύσεις PUPs (potentially unwanted programs, δλδ δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων) ή adwares (λογισμικών ανεπιθύμητων διαφημίσεων), όπως πχ. ο ιός LizardSales.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ LizardSales ?

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να απαλλαγείτε από το LizardSales πρόσθετο από τον υπολογιστή σας, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα. Σε κάθε περίπτωση, σας συνιστούμε να έχετε εγκαταστημένο πάντα ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι αυτού του είδους τα ανεπιθύμητα ή κακόβουλα προγράμματα αφαιρούνται ολοκληρωτικά και χωρίς να αφήνουν κατάλοιπά τους στο σύστημα του υπολογιστή σας.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του LizardSales ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Στιγμιότυπο του LizardSales ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων LizardSales:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση LizardSales από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το LizardSales και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το LizardSales ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση LizardSales από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το LizardSales ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση LizardSales από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το LizardSales και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του LizardSales. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων LizardSales από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το LizardSales θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση LizardSales από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το LizardSales και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του LizardSales . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση LizardSales από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το LizardSales και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του LizardSales. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση LizardSales από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το LizardSales ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του LizardSales. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Alice Woods
Alice Woods

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Alice Woods
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-lizardsales-ads.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες