Βαθμός σοβαρότητας:  
  (92/100)

Απομάκρυνση Live Security Professional

από Jake Doe - - | Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Το Live Security Professional είναι ακόμα μια κυβερνο-απειλή που ανήκει στην οικογένεια Winwebsec. Η οικογένεια αυτή έχει ήδη αποκτήσει άσχημη φήμη λόγω των Live Security Platinum και System Progressive Protection. Από ότι φαίνεται οι scammers έχουν χρησιμοποιήσει το ίδιο GUI για αυτή την απειλή την οποία σχεδίασαν για τον ίδιο παραπλανητικό σκοπό – το Live Security Professional προσπαθεί κι αυτό να δημιουργήσει μια εικόνα παραπλάνησης στον χρήστη-θύμα ότι το σύστημα του υπολογιστή του έχει δήθεν μολυνθεί από πολλούς ιούς και ότι χρειάζεται άμεσα αυτός να προβεί σε αγορά της πλήρους έκδοσης του συγκεκριμένου προγράμματος για να επιλυθεί το δήθεν εντοπισμένο πρόβλημα.

Ωστόσο, θα πρέπει να ξέρετε ότι η αγορά της άδειας αυτού του αναξιόπιστου και παραπλανητικού προγράμματος ισοδυναμεί με αδιαφορία εκ μέρους σας για την εύρρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας. Ό,τι ισχύει για τη δοκιμαστική του έκδοση, το ίδιο ακριβώς ισχύει για την ολοκληρωμένη έκδοση του Live Security Professional, και απαιτείται εκ μέρους σας να προβείτε άμεσα σε διαγραφή του. Δεν έχει καμία απολύτως βάση δεδομένων ιών και το μόνο που θέλει είναι να αποκτήσει πρόσβαση στο πορτοφόλι σας. Άλλωστε, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι μπορεί να υποκλέψει τα απόρρητα προσωπικά στοιχεία της πιστωτικής κάρτας μέσω της οποίας θα προβείτε σε αγορά της πλήρους του έκδοσης! Όπως μπορείτε πολύ εύκολα να καταλάβετε, το Live Security Professional είναι μια πραγματική απειλή η οποία μπορεί να σας δημιουργήσει πολλά σοβαρά προβλήματα με τον καιρό.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Live Security Professional ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Όντας σε γενικές γραμμές παρόμοιο με άλλα παραπλανητικά προγράμματα της Winwebsec, δεν αποτελεί έκπληξη γιατί το πρόγραμμα αυτό χρησιμοποιεί την ίδια μεθοδολογία διαδικτυακής του διάδοσης. Μάλιστα, το ερευνητικό μας κέντρο προειδοποιεί ότι το Live Security Professional μπορεί με ιδιαίτερη ευκολία να διεισδύσει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, καθώς και διαφόρων μολυσμένων επισυνάψεων, όπως πχ spam email και άλλων ειδών μολυσμένες λήψεις (μέθοδος bundling).

Με το που διεισδύσει κι εγκατασταθεί στο σύστημα, το Live Security Professional προβαίνει σε σειρά τροποποιήσεων στις ρυθμίσεις του συστήματος και αρχίζει την σχεδιασμένη εκστρατεία παραπλάνησης με το που ο χρήστης κάνει επαννεκίνηση τον υπολογιστή του. Για να μπορέσει τώρα να αποκτήσει πρόσβαση στα χρήματά σας, θα προσπαθήσει να σας πείσει ότι είναι ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό εργαλείο που δήθεν θα κρατήσει το σύστημά σας καθαρό από πιθανές διεισδύσεις ιών. Ωστόσο, οι υποσχέσεις αυτές δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα. Σαφώς και θα πρέπει να αγνοήσετε οποιαδήποτε ειδοποίηση μπορεί να σας εμφανίσει το Live Security Professional. Παρακάτω θα βρείτε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτών των ειδοποιήσεων:

Warning: Your computer is infected
Detected spyware infection!
Click this message to install the last update of security software…

Live Security Professional
Warning! 38 infections found!
Last scan detected malicious programs (6), viruses (22), adware (2), spyware (6), tracking cookies (2)
It is highly recommended to remove these threats from your computer immediately!

Threat detected!
Security Alert! Your computer was found to be infected with privacy-threatening software. Private data may get stolen and system damage may be severe.Recover your PC from the infection right now, perform a security scan.

Σε περίπτωση που το σύστημα του υπολογιστή σας θα μολυνθεί από το Live Security Professional, σχεδόν άμεσα θα αρχίσει η οθόνη του υπολογιστή σας να ‘βομβαρδίζεται’ από ειδοποιήσεις οι οποίες θα αναφέρουν ότι δήθεν το σύστημα του υπολογιστή σας αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα σχετικά με την ασφάλειά του.

Για να σταματήσετε αυτή την εκνευριστική και εν δυνάμει επικίνδυνη δραστηριότητα που σχετίζεται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, τότε θα πρέπει να προβείτε σε άμεση αφαίρεση του Live Security Professional από το σύστημα του υπολογιστή σας. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί όχι μόνο να χάσετε τα χρήματά σας ή να μολύνετε το σύστημα του υπολογιστή σας με επιπρόσθετες διεισδύσεις ανεπιθύμητων ή κακόβουλων προγραμμάτων – έχουμε διαπιστώσει ότι αυτό το ψευδές/παραπλανητικό anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) μπορεί επίσης να γίνει η αιτία για την εμφάνιση σημαντικών επιβραδύνσεων του υπολογιστή σας, καθώς και για την εμφάνιση ανακατευθύνσεων που στόχο θα έχουν να υποκλέψουν – καταγράψουν – προωθήσουν σε τρίτους ευαίσθητα ή ακόμα και απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ Live Security Professional?

Σε περίπτωση που μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, κατεβάστε κάποιο από αυτά τα αξιόπιστα και ιδιαιτέρως αποτελεσματικά anti-malware (λογισμικά προστασίας από διεισδύσεις κακόβουλων προγραμμάτων) : SpyHunterCombo Cleaner, Reimage, Malwarebytes Malwarebytes.

Θα πρέπει να τα ενημερώσετε, προτού προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος, έτσι ώστε να έχετε πλήρως αναβαθμισμένη και την πιο πρόσφατη βάση δεδομένων σχετικά με ιούς! Ωστόσο, έχουμε διαπιστώσει ότι αυτού του είδους τα παραπλανητικά προγράμματα μπορούν να μπλοκάρουν τον υπολογιστή σας από το να ενεργοποιήσει προγράμματα ασφάλειας, οπότε παρακάτω θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας ορισμένες έξυπνες συμβουλές, έτσι ώστε να απενεργοποιήσετε με επιτυχία το Live Security Professional :

* Προσπαθήστε να εξαλείψετε τις διεργασίες που σχετίζονται με το συγκεκριμένο malware κάνοντας rebooting τον υπολογιστή σας σε Safe Mode with networking (Ασφαλής Λειτουργία με Δικτύωση) και κατόπιν ανοίγοντας το Task Manager (ctrl+shift+esc). Ψάξτε για διεργασίες με [τυχαία γράμματα/νούμερα].exe ή protector[τυχαίοι χαρακτήρες].exe , κατόπιν σταματήστε τες και προβείτε αμέσως σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-malware. Μη ξεχάσετε να προβείτε επίσης σε γενική σάρωση συστήματος, όταν ο υπολογιστής σας θα βρίσκεται σε Κανονική Λειτουργία, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι ο ιός αυτός αφαιρέθηκε πλήρως!

* Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό καταχώρησης (registration code) ο οποίος ήταν αποτελεσματικός με προηγούμενες δημιουργίες που σχετίζονται με WinWebSec : AA39754E-715219CE.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Live Security Professional
Στιγμιότυπο του Live Security Professional

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-live-security-professional.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες