Βαθμός σοβαρότητας:  
  (72/100)

Live Security Platinum. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

Το Live Security Platinum είναι ένα ψευδές και παραπλανητικό malware της οικογενείας Winwebsec και μάλιστα ένα από τα πιο δραστήρια. Οι μέθοδοι διάδοσής του δεν αλλάξαν με την πάροδο των χρόνων : spam emails, χακαρισμένοι ιστότοποι και ψεύτικοι scanners ιών. To spam σε δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει επίσης να συμπεριληφθούν αν και οι πλατφόρμες αυτές κάνουν ότι μπορούν για να εμποδίσουν την μετάδωση spam σαν αυτό.

Συμπτώματα μόλυνσης από το Live Security Platinum

Όταν το Live Security Platinum ενεργοποιείται ή όταν ο trojan εισάγει αρχεία αυτού του malware στο σύστημα του υπολογιστή, τότε αρχίζει η μετατροπή διαφόρων ρυθμίσεων του λειτουργικού συστήματος με τη δημιουργία νέων καταχωρήσεων μητρώου (new regsitry entries) οι οποίες ουσιαστικά μπλοκάρουν το εξουσιοδοτημένο από τον χρήστη antivirus λογισμικό και ταυτόχρονα εισάγουν ψεύτικα αρχεία τα οποία αργότερα το εγκατεστημένο antivirus θα αναγνωρίσει ως κακόβουλα (malicious).

Το πρόγραμμα αυτό μπορεί να μπερδέψει περαιτέρω το σύστημα γιατί θα χαρακτηρίσει ασφαλή αρχεία του συστήματος ως κακόβουλα, οπότε θέλει μεγάλη προσοχή να μη διαγράψετε τα αρχεία που θα σας υποδείξει. Για όσο χρονικό διάστημα αυτό το παραπλανητικό antivirus θα τρέχει στο σύστημα σας, τόσο οι ταχύτητες του συστήματος θα επιβραδύνονται και θα αρχίσουν να εμφανίζονται διάφορα σκαναρίσματα του συστήματος και διάφορες παραπλανητικές ειδοποιήσεις ασφαλείας οι οποίες θα ενημερώνουν τον χρήστη ότι έχουν εντοπιστεί πολλοί ιοί και spyware εντός του συστήματος.

Παρακάτω, δείτε ένα παράδειγμα pop-up ειδοποίησης που εμφανίζει το Live Security Platinum:

Live Security Platinum Warning
Live Security Platinum has found viruses at your system.
We highly recommend to get license for Live Security Scanner to remove harmful software now.

====================================

Προειδοποίηση Live Security Platinum

Το Live Security Platinum έχει εντοπίσει ιούς στο σύστημά σας.

Σας συνιστούμε να αποκτήσετε άμεσα την πλήρη έκδοση του Live Security Scanner για να αφαιρέσετε το(α) κακόβουλο(α) λογισμικό (α)

Με την ανακοίνωση ύπαρξης ιών, το Live Security Platinum αποσκοπεί στην εμπορική εκμετάλλευση των πωλήσεων της πλήρης έκδοσης. Το Live Security Platinum μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει browser hijackers για να εφαρμόσει επιτυχείς ανακατευθύνσεις σε διάφορες κακόβουλες ιστοσελίδες. Κάτι το οποίο είναι διπλά επικίνδυνο, γιατί οι χρήστες παραπλανούνται να αγοράσουν μια παντελώς άχρηστη και επικίνδυνη εφαρμογή και από την άλλη να παραχωρήσουν τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας κατευθείαν ‘στο στόμα του λύκου’, δηλαδή στους scammers.

Όπως τα ψευδή αποτελέσματα των ‘σαρώσεων’, έτσι και οι συγκεκριμένες ειδοποιήσεις ασφάλειας είναι ακόμα ένα παράδειγμα παραπλάνησης για να μοχλεύσουν τους χρήστες να αγοράσουν την πλήρη έκδοση ενός ούτως ή άλλως πλαστού προγράμματος. Μην πέσετε στην παγίδα και το αγοράσετε, αλλά αντιθέτως να αφαιρέσετε άμεσα το Live Security Platinum από το σύστημά σας με το που το εντοπίσετε.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω το Live Security Platinum

Όπως καταλαβαίνετε το Live Security Platinum δεν είναι τίποτα άλλο παρά scam.

Εάν έχετε παραγγείλει ήδη το Live Security Platinum, τότε σας συνιστούμε άμεσα να επικοινωνήσετε με την εκδότρια εταιρία της πιστωτικής σας κάρτας και να ζητήσετε ακύρωση της αγοράς λόγω εξαπάτησης. Κατόπιν να απαλλαγείτε από το κακόβουλο και ψευδές αυτό anti-spyware, καθαρίζοντας το σύστημα του υπολογιστή σας.

Σας συνιστούμε να σαρώσετε το σύστημα του υπολογιστή σας με ένα πλήρως ενημερωμένο και έγκυρο anti-spyware. Για την περίπτωση αυτή ιδανικά είναι τα τρία αυτά anti-spyware, από τα οποία όποιο και να διαλέξετε θα φέρει την αποστολή του εις πέρας με άριστα αποτελέσματα : Reimage, SpyHunterCombo Cleaner ή Malwarebytes Malwarebytes

Σας συνιστούμε να μην το αφαιρέσετε χειροκίνητα, γιατί κάτι τέτοιο απαιτεί εις βάθος γνώση σχετικά με την αρχιτεκτονική συστημάτων.

Σημαντικά Βήματα :
1. κατεβάστε το Reimage. Το πρόγραμμα αυτό διαθέτει δωρεάν killer κακόβουλων δραστηριοτήτων. Είναι σχεδιασμένο να μπορεί να λειτουργεί ακόμα κι αν έχει μπλοκαριστεί. Δοκιμάστε να αλλάξετε το όνομα από .com σε .exe , διαφορετικά.
2.Κάντε εγγραφή του Live Security Platinum. Σας δίνουμε το δωρεάν κωδικό για να το κάνετε αυτό : 64C665BE-4DE7-423B-A6B6-BC0172B25DF2. Θα φαίνεται σαν να το αγοράσατε.
3. Εξαλείψτε τις κακόβουλε διαδικασίες και διαγράψτε το Live Security Platinum με την πλήρως ενημερωμένη (upgraded) έκδοση του Spyhunter.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Live Security Platinum
Στιγμιότυπο του Live Security Platinum
Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-live-security-platinum.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες