Βαθμός σοβαρότητας:  
  (16/100)

Απομάκρυνση Linkular

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Linkular?

Το Linkular (επίσης γνωστό και ως Adware.Linkular) αυτό καθαυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως επικίνδυνο πρόγραμμα, συγκριτικά τουλάχιστον με ιούς και γενικότερα άλλα κακόβουλα προγράμμα, γιατί δεν αποτελεί, σοβαρή τουλάχιστον, απειλή για την ασφάλεια του συστήματος. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κι ‘αθώο’. Διαπιστώσαμε ότι το προφίλ του ταιριάζει πιο πολύ με αυτό των προγραμμάτων της κατηγορίας adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα). Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να διεισδύσει κρυφά κι αυθαίρετα σε συστήματα υπολογιστών και κατόπιν να προβεί σε διαφόρων ειδών εκνευριστικές και σαφώς δυσάρεστες δραστηριότητες.

Με το που διεισδύσει κι εγκατασταθεί, ο ιός Linkular αρχίζει άμεσα να τροποποιεί διάφορες ρυθμίσεις του συστήματος-στόχου, όπως πχ τις ρυθμίσεις των browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα, να προβαίνει σε αυθαίρετες εγκαταστάσεις γραμμών εργαλείων, κλπ. Μιας και το πρόγραμμα είναι συμβατό με όλους τους γνωστούς και δημοφιλείς browsers, έχει τη τάση, αλλά και τη δυνατότητα, να εμφανίζει αναδυόμενες διαφημίσεις, μπάνερς, διαφημίσεις κειμένου κάθε φορά που θα θέλετε να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο, ανεξαρτήτως browser που μπορεί να χρησιμοποιείτε.

Όσον αφορά τις διαφημίσεις που σχετίζονται με το συγκεκριμένο ιό, θα σας συνιστούσαμε να μην μπείτε στον πειρασμό να τις κλικάρετε. Σε διαφορετική περίπτωση, το πιο πιθανόν είναι να ανακατευθυνθείτε σε διάφορους άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους. Συνήθως, αυτού του είδους οι ιστότοποι μπορεί να χρησιμοποιηθούν για τη διάδοση adwares (λογισμικών ανεπιθύμητων διαφημίσεων), PUP (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων), viruses (ιών), ή γενικότερα malware (κακόβουλων λογισμικών).

Επίσης, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το πρόσθετο Linkular θεωρείται ως ένα πρόγραμμα που έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους διάφορες πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Συγκεκριμένα, με το που διεισδύσει σε σύστημα-στόχο εγκαθιστά άμεσα και κρυφά ένα λογισμικό εντοπισμού/παρακολούθησης. Κατόπιν, αυτό το λογισμικό αναλαμβάνει να διεκπεραιώνει όλες τις παραπάνω δραστηριότητες στοχεύοντας σε πληροφορίες, όπως πχ IP διευθύνσεις, κριτήρια αναζήτησης, περισσότερο επισκεπτόμενοι ιστότοποι, κτλ. Ασχέτως, που εκ πρώτης όψεως μπορεί να μοιάζει ακίνδυνο, οι δραστηριότητές του καταπατούν ξεκάθαρα το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Lincular ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, το Lincular, όπως κι άλλα παρόμοια adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), μπορεί να διεισδύσει σε συστήματα υπολογιστών χωρίς την έγκριση κι επίγνωση των χρηστών. Συνήθως, αυτό το browser plug-in διεισδύει όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διάφορων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών που κάποια από αυτές μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (μέθοδος bundling). Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι η πλέον δημοφιλής για τη διάδοση αυτού του είδους προγραμμάτων και ουσιαστικά έμμεσα και με ύπουλο τρόπο αναγκάζει τον χρήστη να κατεβάσει ασυνείδητα κι άθελα ύποπτα προγράμματα στο σύστημα του υπολογιστή του.

Ωστόσο, αν ακολουθήσετε τις παρακάτω έξυπνες συμβουλές μας, τότε μπορείτε να αποφύγετε ή τέλος πάντων να ελαχιστοποιήσετε αυτού του είδους τις απρόσκλητες, κρυφές και ανεπιθύμητες διεισδύσεις. Όποτε λοιπόν θελήσετε να κατεβάσετε κάποια δωρεάν εφαρμογή από το διαδίκτυο, θα πρέπει πρώτα να κάνετε μια καλή έρευνα αγοράς για να διαπιστώσετε κατά πόσο αυτή είναι λειτουργική, αξιόπιστη κι ασφαλής. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως επιλεκτικοί σχετικά με το τι αποφασίζετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

Εάν εν τέλει αποφασίσετε να προβείτε σε λήψη κι εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής, τότε θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Καθώς, με αυτό το τρόπο, θα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε τυχόν κουτάκια που μπορεί να είναι τικαρισμένα αυτόματα και να αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων, σαν αυτή του ιού Lincular.

Πάντως, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, σας συνιστούμε να έχετε εγκαταστημένο ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπείας) το οποίο και θα αναλάβει να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά και εγγυημένα διαφόρων ειδών adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUPs ( potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) και θα σας βοηθήσει να θωρακίσετε αποτελεσματικά το σύστημα του υπολογιστή σας από μελλοντικές διεισδύσεις αυτού του είδους.

Εάν πιστεύετε ότι ο ιός Lincular έχει εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας και σας εμφανίζονται διαφόρων ειδών εκνευριστικές διαφημίσεις, σας κατεβαίνουν αυθαίρετα περισσότερα adwares και PUPs, και οι διαδικτυακές σας πλοηγήσεις γίνονται ολοένα και πιο αργές, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω απλές οδηγίες για να απαλλαγείτε οριστικά από το συγκεκριμένο ανεπιθύμητο πρόγραμμα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Lincular ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το Lincular αυτό καθαυτό δεν είναι κακόβουλο πρόγραμμα. Ωστόσο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ύποπτες δραστηριότητες που εξυπηρετούν συμφέροντα τρίτων. Για αυτό τον λόγο, σας συνιστούμε να το αφαιρέσετε από το σύστημα του υπολογιστή σας. Για να το καταφέρετε αυτό, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις οδηγίες βήμα προς βήμα όπως αυτές εμπεριέχονται στο παρακάτω εγχειρίδιο αφαίρεσης που το ετοίμασαν οι ειδικοί μας σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων για να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αυτή την εφαρμογή.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Linkular
Στιγμιότυπο του Linkular

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του Linkular:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Linkular από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Linkular και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Linkular ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Linkular από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Linkular ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Linkular από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Linkular και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Linkular. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Linkular από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Linkular θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Linkular από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Linkular και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Linkular . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Linkular από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Linkular και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Linkular. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Linkular από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Linkular ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Linkular. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-linkular.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες