Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Kufzz.super-promo.beancelery.xyz ΙΟΣ. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Olivia Morelli - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Kufzz.super-promo.beancelery.xyz?

Το Kufzz.super-promo.beancelery.xyz είναι μια πλατφόρμα marketing, οι δραστηριότητες της οποίας έχουν συσχετιστεί με ύποπτους και κακόβουλους σκοπούς. Το λέμε αυτό, γιατί scammers έχουν ξεκινήσει ήδη να εκμεταλλεύονται αυτού του είδους τις πλατφόρμες για την επίτευξη των κακόβουλων στόχων τους.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη πλατφόρμα είτε για να ανακατευθύνουν τους χρήστες προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους ή για να τους ξεγελούν πείθοντάς τους να κατεβάσουν διαφόρων ειδών ύποπτα προγράμματα στους υπολογιστές τους. Συνήθως, ειδοποιήσεις ‘ενημερώνουν’ τους χρήστες ότι δήθεν κάποια από τα προγράμματα που έχουν εγκαταστημένα στον υπολογιστή τους, όπως πχ. Flash Player, FLV Player, Java χρειάζονται αναβάθμιση/ενημέρωση. Μιας και οι ειδοποιήσεις αυτές μοιάζουν ιδιαιτέρως πειστικές, πιστεύουμε ότι πολλοί χρήστες κάνανε το λάθος και τις κλικάρανε.

Δυστυχώς, κλικάροντας κάποια από αυτές τις ειδοποιήσεις, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ανακατευθυνθείτε προς κάποιο άγνωστο κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπο, ο οποίος φυσικά δεν έχει καμία σχέση με Adobe ή οποιαδήποτε άλλη δημοφιλή εταιρία λογισμικού, το πρόγραμμα της οποίας δήθεν χρειαζόταν ενημέρωση/αναβάθμιση. Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι με τη βοήθεια αυτών των διαφημιστικών/προειδοποιητικών μηνυμάτων, μπορείτε πολύ εύκολα να κατεβάσετε ασυνείδητα/άθελα προγράμματα που έχουν τη δυνατότητα να σας εμφανίζουν ανεπιθύμητες κι εν δυνάμει επικίνδυνες ανακατευθύνσεις, σημαντικές επιβραδύνσεις στις αποδόσεις του συστήματος και τις ταχύτητες των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων, εκνευριστικές αναδυόμενες διαφημίσεις, κλπ. Τα προγράμματα αυτά είναι συνήθως τύπου ‘adware’ (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), ‘browser hijacker’ (ανεπιθύμητο λογισμικό που καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων όλων των web browsers που βρίσκονται στο σύστημα στόχο) και PUP ή ‘potentially unwanted program’ (δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα).

Εκτός των παραπάνω, τα προγράμματα αυτά έχουν τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση να υποκλέπτουν – καταγράφουν – προωθούν σε τρίτους πληροφορίες που σχετίζονται με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Επομένως, είναι εύκολο να συμπεράνετε ότι πρέπει να μείνετε μακρυά από διαφημίσεις και ειδοποιήσεις που σχετίζονται με το Kufzz.super-promo.beancelery.xyz .

Σε περίπτωση τώρα που εν τέλει το πρόγραμμα αυτό κατάφερε να διεισδύσει στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να δράσετε άμεσα για να απαλλαγείτε από τις εκνευριστικές κι εν δυνάμει επικίνδυνες διαφημίσεις κι ανακατευθύνσεις που σχετίζονται μαζί του. Για να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά, γρήγορα και με ασφαλή τρόπο το συγκεκριμένο ιό, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το εξαίρετο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), Reimage. Με αυτό το τρόπο θα απαλλαγείτε εγγυημένα από τις εμφανίσεις των παραπλανητικών αυτών αναδυόμενων διαφημίσεων κι ανακατευθύνσεων κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων. Πώς, όμως, εξ αρχής μπορείτε να αποφύγετε τη διείσδυση ανεπιθύμητων προγραμμάτων, όπως αυτό?

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Kufzz.super-promo.beancelery.xyz ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που εφαρμόζονται για τη διάδοση του Kufzz.super-promo.beancelery.xyz κι άλλων σχετικών adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων). Εάν θέλετε να αποφύγετε τις διεισδύσεις τους, τότε θα πρέπει να παρακολουθείτε με ιδιαίτερη προσοχή τη διαδικασία λήψης/εγκατάστασης κάθε φορά που θα θέλετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας κάποιο δωρεάν ή δοκιμαστικό πρόγραμμα από το διαδίκτυο.

Σας συμβουλεύουμε να διαβάζετε προσεκτικά την άδεια χρήσης (license agreement), την πολιτική περί προσωπικών δεδομένων (privacy policy) κι άλλες διαφωτιστικές πληροφορίες πριν κατεβάσετε την οποιαδήποτε εφαρμογή. Εάν σε κάποια περίπτωση, παρατηρήσετε ότι οι δημιουργοί μιας εφαρμογής, που θέλετε να κατεβάσετε, ενημερώνουν γραπτώς ότι η εφαρμογή τους έχει δυνατότητες εντοπισμού ή θα προβαίνει σε πληθώρα ύποπτων διεργασιών μετά την εγκατάστασή της, τότε καλό θα ήταν να μη την κατεβάσετε.

Κάθε φορά που θα θέλετε να κατεβάσετε μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο, θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης, γιατί με το τρόπο αυτό θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα κι έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας. Φυσικά, σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης σας εμφανιστούν προ-τικαρισμένα κουτάκια που θα σας παροτρύνουν να κατεβάσετε επιπρόσθετες προτεινόμενες λήψεις, τότε είναι προτιμότερο να τα ξετικάρετε, γιατί συνήθως οι επιπρόσθετες αυτές λήψεις μπορεί να σχετίζονται με διεισδύσεις ανεπιθύμητων ή ακόμα και κακόβουλων προγραμμάτων. Συνήθως, οι επιπρόσθετες αυτές λήψεις εμφανίζονται με την μορφή browser add-ons (πρόσθετων), extensions (επεκτάσεων) και plugins.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα αρχίσετε να βιώνετε πολλά προβλήματα κι αρνητικές καταστάσεις που αναφέραμε νωρίτερα. Εάν ήδη σας εμφανίζονται αυτά τα μηνύματα, τότε σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τα κλικάρετε. Είναι ζήτημα χρόνου να διαπιστώσετε ότι δεν θα μπορείτε να πλοηγείστε στο διαδίκτυο, χωρίς να ‘βομβαρδίζεστε’ από πληθώρα αναδυόμενων διαφημίσεων που θα εμπεριέχουν ύποπτους συνδέσμους ανακατεύθυνσης, επιβραδύνοντας σημαντικά τις επιδόσεις του συστήματος και τις ταχύτητες των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων, κτλ. Τέλος, αυτού του είδους τα προγράμματα είναι γνωστόν ότι έχουν τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτουν – καταγράφουν – προωθούν σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Για να αποφύγετε λοιπόν όλα αυτά τα δυσάρεστα, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Kufzz.super-promo.beancelery.xyz ?

Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ θα πρέπει να αφήνετε adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) εγκαταστημένα στον υπολογιστή σας! Ασχέτως που τα προγράμματα αυτά δεν χαρακτηρίζονται ως ιοί, μπορούν ωστόσο να χρησιμοποιηθούν για πληθώρα ανεπιθύμητων κι εν δυνάμει επικίνδυνων δραστηριοτήτων.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Kufzz.super-promo.beancelery.xyz ΙΟΣ
Στιγμιότυπο του Kufzz.super-promo.beancelery.xyz ΙΟΣ

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού Kufzz.super-promo.beancelery.xyz:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Kufzz.super-promo.beancelery.xyz από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Kufzz.super-promo.beancelery.xyz και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Kufzz.super-promo.beancelery.xyz ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Kufzz.super-promo.beancelery.xyz από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Kufzz.super-promo.beancelery.xyz ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Kufzz.super-promo.beancelery.xyz από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Kufzz.super-promo.beancelery.xyz και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Kufzz.super-promo.beancelery.xyz. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του ιού Kufzz.super-promo.beancelery.xyz από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Kufzz.super-promo.beancelery.xyz θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Kufzz.super-promo.beancelery.xyz από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Kufzz.super-promo.beancelery.xyz και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Kufzz.super-promo.beancelery.xyz . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Kufzz.super-promo.beancelery.xyz από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Kufzz.super-promo.beancelery.xyz και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Kufzz.super-promo.beancelery.xyz. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Kufzz.super-promo.beancelery.xyz από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Kufzz.super-promo.beancelery.xyz ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Kufzz.super-promo.beancelery.xyz. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Olivia Morelli
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-kufzz-super-promo-beancelery-xyz-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες