Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Key Lime Lizard ΙΟΣ. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Key Lime Lizard?

Το Key Lime Lizard είναι μια ιδιαιτέρως αναξιόπιστη browser επέκταση η οποία υπόσχεται να εμπλουτίσει την εμπειρία διαδικτυακών πλοηγήσεων του χρήστη. Ωστόσο, μπορεί επίσης να γίνει η αιτία εμφάνισης διαφόρων ύποπτων δραστηριοτήτων στον υπολογιστή σας. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη χαρακτηρισθεί ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) λόγω του τρόπου με τον οποίο διαδίδεται διαδικτυακά, καθώς και των διαφόρων δραστηριοτήτων για τις οποίες είναι υπεύθυνο το πρόγραμμα αυτό.

Πρώτα από όλα, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κάθε φορά που αποφασίζετε να κατεβάσετε δωρεάν εφαρμογές στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο, γιατί διαφορετικά κινδυνεύετε να διεισδύσουν στον υπολογιστή σας διαφόρων ειδών ανεπιθύμητα προγράμματα, όπως πχ το Key Lime Lizard (μέθοδος bundling).

Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, προβαίνει σε τροποποιήσεις ρυθμίσεων των web browsers που έχετε εγκαταστημένους και χρησιμοποιείτε για τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις, όπως πχ Google Chrome, Mozilla Firefox και Internet Explorer. Κατόπιν, θα αρχίσουν να σας εμφανίζονται διαφημίσεις τύπου ‘Ads by Key Lime Lizard’ ή ‘Delivered by Key Lime Lizard’, ύποπτες ανακατευθύνσεις και σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες κι επιδόσεις του συστήματος του υπολογιστή σας.

Επίσης, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το πρόγραμμα αυτό έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Οι πληροφορίες οι οποίες συλλέγει συνήθως είναι σχετικά με το ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεστε, IP διευθύνσεις, κριτήρια αναζήτησης που χρησιμοποιείτε, κτλ. και αυτό γίνεται συνήθως για να μπορεί να σας εμφανίζει άρτια στοχευμένες διαφημίσεις σύμφωνα με το μοναδικό διαδικτυακό σας προφίλ το οποίο δημιουργείται με βάση τη συλλογή των παραπάνω πληροφοριών.

Αν και οι διαφημίσεις αυτές μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνονται ιδιαιτέρως ελκυστικές και αξιόπιστες, ωστόσο το πιο πιθανόν είναι να είναι παραπλανητικές και σκοπός τους να είναι να σας ανακατευθύνουν σε άγνωστους και αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνετε τις πιθανότητες να αποδεχτείτε άθελα ή ασυνείδητα να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ανεπιθύμητα προγράμματα τα οποία θα επιρρεάσουν αρνητικά την εύρρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους σας συνιστούμε να αφαιρέσετε το πρόσθετο Key Lime Lizard από την πρώτη στιγμή που θα εντοπίσετε την ύπαρξή του στο σύστημα του υπολογιστή σας. Για να καταφέρετε να απαλλαγείτε ολοκληρωτικά από την παρουσία του συγκεκριμένου αναξιόπιστου πρόσθετου, τότε σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) το οποίο και θα αναλάβει αυτόματα να μπλοκάρει αυτών των ειδών τις ύποπτες κι ανεπιθύμητες διεισδύσεις και φυσικά να αφαιρέσει επιτυχώς κι ολοκληρωτικά οποιαδήποτε PUPs μπορεί να διείσδυσαν στον υπολογιστή σας χωρίς να το γνωρίζετε.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Key Lime Lizard ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Μπορεί να αρχίσουν να σας εμφανίζονται διάφορες διαφημίσεις στον web browser σας αμέσως μετά την λήψη κι εγκατάσταση κάποιας δωρεάν ή δοκιμαστικής εφαρμογής.Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του αναξιόπιστου αυτού browser plug-in το οποίο έχει τη τάση να διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών προγραμμάτων (μέθοδος bundling).

Έως τώρα, γνωρίζουμε ότι το Key Lime Lizard εμπεριέχεται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης μαζί με άλλα adwares, όπως πχ. Couponarific, Desktop Dock, Dealster, PriceGrabber, CouponBuddy, κλπ. Επομένως, θα πρέπει να τα αφαιρέσετε όλα για να απαλλαγείτε από την εμφάνιση των διαφημίσεων και ανακατευθύνσεων, καθώς όλα τους ευθύνονται.

Για να κρατήσετε το σύστημα του υπολογιστή σας ασφαλές από διεισδύσεις adwares (λογισμικών ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων), τότε κάθε φορά που θα θέλετε να κατεβάσετε μια δωρεάν εφαρμογή από το διαδίκτυο θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και παρατηρητικοί καθόλη τη διάρκεια λήψης κι εγκατάστασης. Θα πρέπει να διαβάζετε καλά την Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη (EULA, End-User License Agreement), καθώς και την Πολιτική περί Προσωπικών Δεδομένων (Privacy Policy) της εκάστοτε εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Σημαντική βοήθεια για να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη άποψη κατά πόσον είναι ασφαλής και αξιόπιστη η εφαρμογή που θέλετε να κατεβάσετε μπορούν να σας προσφέρουν τα σχόλια και οι αξιολογήσεις χρηστών και ειδικών που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο.

Μπορεί να χρειαστεί να επενδύσετε αρκετό από τον χρόνο σας για όλα αυτά, ωστόσο σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι η εφαρμογή που θέλετε να κατεβάσετε υποστηρίζεται από / προωθεί διαφημίσεις τρίτων, τότε θα μπορέσετε κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασής της να ξετικάρετε όλα εκείνα τα κουτάκια που θα είναι τικαρισμένα αυτόματα και θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων. Με αυτό το τρόπο θα γλυτώσετε από πολλούς μελλοντικούς μπελάδες, ενώ ταυτόχρονα θα μπορείτε να χαρείτε την εφαρμογή που θέλατε να κατεβάσετε χωρίς να χρειαστεί να υπομείνετε τις εκνευριστικές και εν δυνάμει επικίνδυνες δραστηριότητες ανεπιθύμητων προγραμμάτων που εμπεριέχονταν στα συνοδευτικά πακέτα λήψης της.

Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ θα πρέπει να αποδεχτείτε την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε.

Συνοψίζοντας, αν και το Key Lime Lizard αυτό καθαυτό δεν είναι κακόβουλο πρόγραμμα, ωστόσο μπορεί να αποτελέσει άμεση ή έμμεση απειλή για την εύρρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας, οπότε είναι προτιμότερο να το αφαιρέσετε αμέσως με το που το εντοπίσετε εγκαταστημένο στο σύστημα του υπολογιστή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Key Lime Lizard ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Μπορείτε να αφαιρέσετε το Key Lime Lizard plug-in είτε χειροκίνητα ή αυτόματα. Αυτό εξαρτάται καθαρά από εσάς. Ωστόσο, η αυτόματη αφαίρεση, χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), είναι σαφώς προτιμότερη και πιο αποτελεσματική. Και το λέμε αυτό, γιατί το anti-spyware όχι μόνο θα εντοπίσει όλα τα ύποπτα και ανεπιθύμητα προγράμματα που μπορεί να διείσδυσαν στον υπολογιστή σας χωρίς να το γνωρίζετε, αλλά επίσης θα τα αφαιρέσει ολοκληρωτικά συμπεριλαμβανόμενων και των προγραμμάτων που σχετίζονται με αυτά, καθώς και των καταλοίπων που μπορεί να άφησαν σε διάφορα καλά κρυμμένα μέρη του συστήματος του υπολογιστή σας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα προγράμματα ασφάλειας που σας προτείνουμε, καθώς και οδηγίες χειροκίνητης αφαίρεσης του συγκεκριμένου ανεπιθύμητου προγράμματος.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Key Lime Lizard ΙΟΣ
Στιγμιότυπο του Key Lime Lizard ΙΟΣ

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού Key Lime Lizard:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Key Lime Lizard από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Key Lime Lizard και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Key Lime Lizard ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Key Lime Lizard από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Key Lime Lizard ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Key Lime Lizard από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Key Lime Lizard και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Key Lime Lizard. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του ιού Key Lime Lizard από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Key Lime Lizard θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Key Lime Lizard από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Key Lime Lizard και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Key Lime Lizard . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Key Lime Lizard από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Key Lime Lizard και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Key Lime Lizard. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Key Lime Lizard από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Key Lime Lizard ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Key Lime Lizard. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-key-lime-lizard-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες