Τι είναι kbd.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

kbd.exe

Το kbd.exe είναι μια νόμιμη διεργασία, γνωστή επίσης και ως The Logitech Multimedia Keyboard Manager.

Το συγκεκριμένο λογισμικό χρησιμοποιείται για να διαμορφώσει και να διαχειριστεί τα πλήκτρα του πληκτρολογίου της Logitech, μέσω των οποίων οι χρήστες μπορούν με ευκολία να αποκτήσουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, να αυξο-μειώσουν την ένταση του ήχου και να προβούν σε άλλες παρόμοιες λειτουργίες.

Εάν δε θέλετε να απενεργοποιήσετε αυτού του είδους τις βοηθητικές λειτουργίες στο πληκτρολόγιό σας, τότε θα σας συνιστούσαμε να μην πειράξετε το kbd.exe. Όπως συμβαίνει με κάθε αρχείο .exe, έτσι και η διεργασία kbd.exe ενεργοποιείται αμέσως μόλις ο χρήστης κάνει reboot στον υπολογιστή του και κυρίως δραστηριοποιείται στο παρασκήνιο του συστήματος.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Είναι πλέον γνωστό ότι οι scammers έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό να χρησιμοποιούν ονόματα κανονικών/νόμιμων αρχείων, έτσι ώστε να ‘μεταμφιέσουν’ τους ιούς που έχουν δημιουργήσει και να μπορέσουν αυτοί να διεισδύσουν και να αρχίσουν να δραστηριοποιούνται σε συστήματα υπολογιστών χωρίς να γίνουν εύκολα αντιληπτοί από τους χρήστες ή τα εγκαταστημένα συστήματα ασφάλειας.

Σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας, το όνομα του kbd.exe έχει ήδη χρησιμοποιηθεί από το Troj/Kango-D trojan horse, ένα πολύ επικίνδυνο κακόβουλο λογισμικό που σκοπό έχει να δώσει τη δυνατότητα στον εισβολέα να συνδεθεί στο σύστημα-στόχο από απομακρυσμένη απόσταση και να υποκλέψει ευαίσθητα ακόμα και απόρρητα προσωπικά δεδομένα του χρήστη-θύματος.

Εάν πιστεύετε ότι το kdb.exe καταναλώνει πιο πολλούς πόρους του υπολογιστή από όσο θα έπρεπε, καλό θα ήταν να ελέγξετε το συντομότερο δυνατόν την αξιοπιστία του με τη βοήθεια του RegCure Pro ή οποιουδήποτε άλλου αξιόπιστου σαρωτή συστήματων.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-kbd-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση