Τι είναι kbd.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

kbd.exe

Το kbd.exe είναι μια νόμιμη διεργασία, γνωστή επίσης και ως The Logitech Multimedia Keyboard Manager.

Το συγκεκριμένο λογισμικό χρησιμοποιείται για να διαμορφώσει και να διαχειριστεί τα πλήκτρα του πληκτρολογίου της Logitech, μέσω των οποίων οι χρήστες μπορούν με ευκολία να αποκτήσουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, να αυξο-μειώσουν την ένταση του ήχου και να προβούν σε άλλες παρόμοιες λειτουργίες.

Εάν δε θέλετε να απενεργοποιήσετε αυτού του είδους τις βοηθητικές λειτουργίες στο πληκτρολόγιό σας, τότε θα σας συνιστούσαμε να μην πειράξετε το kbd.exe. Όπως συμβαίνει με κάθε αρχείο .exe, έτσι και η διεργασία kbd.exe ενεργοποιείται αμέσως μόλις ο χρήστης κάνει reboot στον υπολογιστή του και κυρίως δραστηριοποιείται στο παρασκήνιο του συστήματος.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Είναι πλέον γνωστό ότι οι scammers έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό να χρησιμοποιούν ονόματα κανονικών/νόμιμων αρχείων, έτσι ώστε να ‘μεταμφιέσουν’ τους ιούς που έχουν δημιουργήσει και να μπορέσουν αυτοί να διεισδύσουν και να αρχίσουν να δραστηριοποιούνται σε συστήματα υπολογιστών χωρίς να γίνουν εύκολα αντιληπτοί από τους χρήστες ή τα εγκαταστημένα συστήματα ασφάλειας.

Σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας, το όνομα του kbd.exe έχει ήδη χρησιμοποιηθεί από το Troj/Kango-D trojan horse, ένα πολύ επικίνδυνο κακόβουλο λογισμικό που σκοπό έχει να δώσει τη δυνατότητα στον εισβολέα να συνδεθεί στο σύστημα-στόχο από απομακρυσμένη απόσταση και να υποκλέψει ευαίσθητα ακόμα και απόρρητα προσωπικά δεδομένα του χρήστη-θύματος.

Εάν πιστεύετε ότι το kdb.exe καταναλώνει πιο πολλούς πόρους του υπολογιστή από όσο θα έπρεπε, καλό θα ήταν να ελέγξετε το συντομότερο δυνατόν την αξιοπιστία του με τη βοήθεια του RegCure Pro ή οποιουδήποτε άλλου αξιόπιστου σαρωτή συστήματων.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-kbd-exe.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με kbd.exe

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση