Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων KaraToh

από Lucia Danes - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ‘KaraToh ads’?

Οι KaraToh διαφημίσεις (επίσης γνωστές και ως Ads by KaraToh) είναι εμπορικού τύπου διαφημιστικά μηνύματα που συνήθως χρησιμοποιούνται για να ανακατευθύνουν χρήστες προς συνεργαζόμενους με το πρόγραμμα ιστότοπους (affiliate websites). Αυτού του είδους οι ειδοποιήσεις μοιάζουν ιδιαιτέρως πειστικές εκ πρώτης όψεως και ενημερώνουν τους χρήστες για διάφορες εκπτώσεις και συγκρίσεις τιμών. Αυτή η δυνατότητα των συγκεκριμένων διαφημίσεων είναι που τις κάνει και ιδιαιτέρως ελκυστικές στους χρήστες, κυρίως σε αυτούς που ψωνίζουν συχνά στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, εμείς σας συνιστούμε να μην κλικάρετε καμιά από αυτές τις διαφημίσεις, γιατί το πιο πιθανόν είναι να ξεγελαστείτε κι εν τέλει να ανακατευθυνθείτε προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους από όπου μπορεί να διεισδύσουν κρυφά κι αυθαίρετα στο σύστημα του υπολογιστή σας διαφόρων ειδών ανεπιθύμητα ή ακόμα και κακόβουλα αρχεία και προγράμματα. Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, διαπιστώσαμε ότι οι διαφημίσεις τύπου Ads by KaraToh εμφανίζονται μόνο σε περίπτωση που κάποιο πρόγραμμα τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) κατάφερε και διείσδυσε στο σύστημα-στόχο.

Έχει παρατηρηθεί ότι τα adwares διαδίδονται διαδικτυακά και καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες καθημερινά στο διαδίκτυο, κάποια από τις οποίες μπορεί ο χρήστης-θύμα να μπει στον πειρασμό να κατεβάσει στον υπολογιστή του (μέθοδος ‘bundling’).

Σε περίπτωση λοιπόν, που άρχισαν ήδη να σας εμφανίζονται διαφημίσεις τύπου KaraToh ads, διαδικτυακές προσφορές που σχετίζονται με το KaraToh, κι άλλες παρόμοιες ειδοποιήσεις κάθε φορά που πλοηγείστε στο διαδίκτυο, τότε αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο adware έχει ήδη διεισδύσει, εγκατασταθεί, και καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που έχετε εγκαταστημένους στο σύστημα του υπολογιστή σας (browser hijacking).

Αν και σε γενικές γραμμές τα προγράμματα αυτά καθαυτά δεν αποτελούν απειλή για την ασφάλεια και εύρυθμη λειτουργία του συστήματος του υπολογιστή σας, το γεγονός ότι βρίσκονται εγκαταστημένα στον υπολογιστή σας θα πρέπει να σας προβληματίσει και θα πρέπει να προβείτε σε άμεση κι ολοκληρωτική αφαίρεσή τους, γιατί μπορεί να γίνουν η αιτία να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε διάφορα σοβαρά προβλήματα. Διαπιστώσαμε ότι ‘κολλάνε’ σε όλους τους web browsers σας, και κατόπιν αρχίζουν να εμφανίζουν εκνευριστικότατες διαφημίσεις οι οποίες το πιο πιθανόν είναι να σας ανακατευθύνουν προς άγνωστους και ύποπτους ιστότοπους. Ακόμα, έχουν τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτουν – καταγράφουν – προωθούν σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις.

Επειδή σε πολλά σημεία οι διεργασίες τους μοιάζουν με αυτές των ιών, σας συνιστούμε κάθε φορά που θα διαπιστώνετε την ύπαρξη adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) στον υπολογιστή σας, να προβαίνετε άμεσα σε ολοκληρωτική αφαίρεσή του χρησιμοποιώντας το Reimage ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ KaraToh ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΩΝ browsers ΜΟΥ?

Το πρόγραμμα αυτό δεν μπορεί ξεκάθαρα να χαρακτηρισθεί ως ιός, για αυτό άλλωστε οι χρήστες μπορούν να το κατεβάσουν, εάν το επιθυμούν, οικειοθελώς από διάφορους ιστότοπους που ειδικεύονται σε διαδικτυακές λήψεις προγραμμάτων. Μάλιστα, προωθείται και ως ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο το οποίο μπορεί να εμπλουτίσει την εμπειρία διαδικτυακών πλοηγήσεων κι αγορών των χρηστών. Ωστόσο, η πραγματικότητα απέχει πολύ από τη στρατηγική προώθησης αυτού του προγράμματος.

Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα-στόχο εφαρμόζοντας την μέθοδο bundling, το KaraToh ως ένα τυπικό PUP (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) προβαίνει άμεσα, κρυφά κι αυθαίρετα σε τροποποιήσεις των παραμέτρων λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο. Συνήθως, εμπεριέχεται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, όπως πχ. PDF creator, download manager, γραμμή εργαλείων, κλπ.

Επειδή η μέθοδος bundling είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής στη διάδοση ανεπιθύμητων προγραμμάτων, εσείς θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κάθε φορά που αποφασίζετε να κατεβάσετε κάποια δωρεάν ή δοκιμαστική εφαρμογή στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο και να ξετικάρετε όλα εκείνα τα προ-τικαρισμένα κουτάκια που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διαδικασία λήψης/εγκατάστασης προτείνοντάς σας την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων.

Για να έχετε μια σαφώς πιο ξεκάθαρη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα καταφέρετε να αποφύγετε σε πολύ μεγάλο βαθμό τις κρυφές κι αυθαίρετες διεισδύσεις ανεπιθύμητων ή ακόμα και κακόβουλων προγραμμάτων, όπως πχ. ο ιός KaraToh. Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα, θα σας εμφανιστεί η ειδοποίηση “Karatoh wants to track your physical location” (Ο Karatoh θέλει να εντοπίσει τη τοποθεσία σας). Αυτή είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι το σύστημα του υπολογιστή σας έχει μολυνθεί ήδη από αυτό το adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων). Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα και να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά αυτό το PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα).

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΙΣ KaraToh ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ?

Ο ευκολότερος τρόπος για να αποφύγετε τις συχνές κι εκνευριστικότατες εμφανίσεις διαφημίσεων και ανακατευθύνσεων που σχετίζονται με το KaraToh είναι ουσιαστικά να αποφύγετε να εγκαταστήσετε συνειδητά ή ασυνείδητα τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Επιλέγοντας πάντα Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για να αποφύγετε τις κρυφές κι αυθαίρετες διεισδύσεις ανεπιθύμητων ή κακόβουλων προγραμμάτων.

Σε περίπτωση τώρα που εν τέλει το πρόγραμμα αυτό κατάφερε ήδη να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα και να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας στην αρχική του κατάσταση:

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του KaraToh ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Στιγμιότυπο του KaraToh ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων KaraToh:

Αφαίρεση KaraToh από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το KaraToh και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το KaraToh ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση KaraToh από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το KaraToh ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση KaraToh από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το KaraToh και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του KaraToh. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση διαφημίσεων KaraToh από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το KaraToh θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση KaraToh από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το KaraToh και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του KaraToh . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση KaraToh από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το KaraToh και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του KaraToh. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση KaraToh από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το KaraToh ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του KaraToh. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Lucia Danes
Lucia Danes - Ερευνήτρια Ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Lucia Danes
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-karatoh-ads.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες