Βαθμός σοβαρότητας:  
  (15/100)

Jsr.jsdriver.net pop-up ads. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Alice Woods - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Oι pop-up διαφημίσεις που σχετίζονται με το Jsr.jsdriver.net στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας μαρτυρούν μόνο ένα πράγμα – ότι ξεγελαστήκατε και εν τέλει εγκαταστήσατε ένα άχρηστο web browser plug-in, για την εγκατάσταση του οποίου μάλλον δεν γνωρίζατε καθώς βρισκόταν κρυμμένο σε συνοδευτικό πακέτο λήψης κάποιας freeware ή shareware εφαρμογής που κατεβάσατε από το διαδίκτυο.

Μερικές φορές βεβαίως, τέτοιου είδους plug-ins τα κατεβάζουν συνειδητά οι χρήστες γιατί πιστεύουν ότι θα βελτιώσουν με αυτό το τρόπο την εμπειρία πλοήγησής τους στο διαδίκτυο. Ωστόσο, στις περισσότερες των περιπτώσεων, η εγκατάστασή τους γίνεται χωρίς την έγκριση ή την επίγνωση των χρηστών.

Για αυτούς τους λόγους, το Jsr.jsdriver.net virus και άλλα παρόμοια προγράμματα χαρακτηρίζονται ως adware ή ενδεχομένως ανεπιθύμητα προγράμματα (κατηγορία γνωστή και ως potentially unwanted program PUP). Με το που εγκατασταθεί στο σύστημα, το αναξιόπιστο αυτό plugin έχει τη τάση να καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των browsers που είναι εγκαταστημένοι στο σύστημα (δραστηριότητα επίσης γνωστή και ως browser hijacking). Με αυτό το τρόπο, καταφέρνει να εμφανίζει εκνευριστικές pop-up και άλλων ειδών διαφημίσεις. Θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί με το Jsr.jsdriver.net γιατί τα popups του μπορεί να σας ξεγελάσουν και να σας πείσουν ότι πολλά από τα προγράμματά σας έχουν λήξει και χρειάζονται λήψη νέων ενημερώσεων, ενώ στην πραγματικότητα φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Τέτοιου είδους διαφημίσεις χρησιμοποιούνται για να διαδίδουν adwares, pups και άλλα προγράμματα που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Jsr.jsdriver.net ΚΑΙ ΟΙ pop-up ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Τα Adwares που προκαλούν την εμφάνιση pop-up διαφημίσεων που σχετίζονται με το Jsr.jsdriver.net μπορεί να διεισδύσουν στο σύστημα του υπολογιστή σας με τη βοήθεια αναξιόπιστων freewares, sharewares και άλλου είδους προγραμμάτων τρίτων.

Τέτοιου είδους προγράμματα, όπως πχ download managers, PDF creators και άλλα παρόμοια λογισμικά, αποτελούν αναπόσπαστο και βασικό κομμάτι του μηχανισμού διάδοσης διαφημιστικού τύπου plug-ins στους υπολογιστές, οπότε πρέπει να είστε σε επιφυλακή. Κάθε φορά που θέλετε να εγκαταστήσετε κάποια εφαρμογή από το διαδίκτυο, και για την οποία δεν γνωρίζετε πολλά, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια εγκατάστασής της και φυσικά να ξετικάρετε όλα εκείνα τα κουτάκια που αυτοματοποιημένα αναφέρονται σε έγκρισή σας για την επιπρόσθετη λήψη, πέρα της εφαρμογής που επιθυμείτε να κατεβάσετε, αναξιόπιστων επεκτάσεων/plug-ins/γραμμών εργαλείων. Για να έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας θα πρέπει πάντα να επιλέγετε Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης και με το τρόπο αυτό θα έχετε σαφώς καλύτερες πιθανότητες αποφυγής εγκατάστασης τέτοιου είδους προγραμμάτων.

Εάν διαπιστώσετε την εμφάνιση pop-up διαφημίσεων και ανακατευθύνσεων που σχετίζονται με το Jsr.jsdriver.net , τότε δεν θα πρέπει να χάνετε πολύτιμο χρόνο και να αφαιρέσετε άμεσα το Jsr.jsdriver.net , γιατί σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύετε να δείτε εγκαταστημένα και άλλα PUPs και adwares στο σύστημα του υπολογιστή σας, χωρίς φυσικά να το έχετε εγκρίνει ή να γνωρίζετε για αυτό.

Για να μπορέσετε να το αφαιρέσετε, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ Jsr.jsdriver.net ΚΑΙ ΤΙΣ pop-up ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ?

Αυτό το πρόγραμμα adware μπορεί να επιβραδύνει σημαντικά τις ταχύτητες και επιδόσεις του συστήματος του υπολογιστή σας και να δημιουργήσει ακόμα σοβαρότερα προβλήματα, οπότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να το κρατάτε στον υπολογιστή σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες των ειδικών μας σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας για ασφαλή και ουσιαστική αφαίρεση του Jsr.jsdriver.net. Θα σας προτείναμε επίσης να προβείτε σε γενική και αναλυτική σάρωση του συστήματος με κάποιο από αυτά τα εξαίρετα και προπάντων αξιόπιστα anti-malware : Reimage ή Malwarebytes Malwarebytes. Με αυτό το τρόπο θα είστε βέβαιοι ότι ο υπολογιστής σας είναι καθαρός από ιούς και οποιαδήποτε άλλα ανεπιθύμητα ή κακόβουλα αρχεία ή προγράμματα.

Μπορείτε να αφαιρέσετε το Jsr.jsdriver.net pop-up αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα από τα ακόλουθα προγράμματα: Reimage, Malwarebytes Malwarebytes. Συνιστούμε αυτές τις εφαρμογές διότι μπορούν με ευκολία να απομακρύνουν δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές και ιούς, καθώς και όλα τα αρχεία τους και τις σχετικές εγγραφές τους από το μητρώο.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του Jsr.jsdriver.net pop-up ads, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Προτείνεται το Reimage για απεγκατάσταση του Jsr.jsdriver.net pop-up ads. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes στην αφαίρεση του Jsr.jsdriver.net pop-up ads (2014-09-05)
Malwarebytes
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes στην αφαίρεση του Jsr.jsdriver.net pop-up ads (2014-09-05)
Στιγμιότυπο του Jsr.jsdriver.net pop-up ads
Στιγμιότυπο του Jsr.jsdriver.net pop-up ads

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Jsr.jsdriver.net pop-up:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Jsr.jsdriver.net pop-up από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Jsr.jsdriver.net pop-up και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Jsr.jsdriver.net pop-up ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Jsr.jsdriver.net pop-up από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Jsr.jsdriver.net pop-up ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Jsr.jsdriver.net pop-up από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Jsr.jsdriver.net pop-up και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Jsr.jsdriver.net pop-up. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων Jsr.jsdriver.net pop-up από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Jsr.jsdriver.net pop-up θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Jsr.jsdriver.net pop-up από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Jsr.jsdriver.net pop-up και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Jsr.jsdriver.net pop-up . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Jsr.jsdriver.net pop-up από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Jsr.jsdriver.net pop-up και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Jsr.jsdriver.net pop-up. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Jsr.jsdriver.net pop-up από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Jsr.jsdriver.net pop-up ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Jsr.jsdriver.net pop-up. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Alice Woods
Alice Woods

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Alice Woods
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-jsr-jsdriver-net-pop-up-ads.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες