Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Απομάκρυνση Jollywallet

12

Το Jollywallet είναι ενδεχομένως ένα ανεπιθύμητο πρόγραμμα, το οποίο διαδίδεται με τη μορφή browser plugin. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, διεισδύει στους υπολογιστές ως μέρος συνοδευτικών πακέτων λήψης που συμπεριλαμβάνονται στην λήψη ορισμένων δωρεάν ή shareware εφαρμογών.

Με το που εγκατασταθεί, το πρόγραμμα αυτό επιρρεάζει όλους τους web browsers του συστήματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση εμπορικών pop-up διαφημίσεων, όταν ο χρήστης επισκέπτεται ιστοσελίδες όπως Wallmart, ebay και Amazon. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, το  Jollywallet εμφανίζει διαφημίσεις οι οποίες σχετίζονται με διάφορες προωθήσεις, πωλήσεις και εκπτωτικά κουπόνια. Ωστόσο, οι διαφημίσεις αυτές μπορεί επίσης να σας ‘προειδοποιούν’ για ενημερώσεις (updates) που παραλείψατε και άλλα παρόμοια παραπλανητικά μηνύματα που σκοπό έχουν να ξεγελάσουν τους χρήστες και να εγκαταστήσουν προγράμματα όπως το  YontooOnline HD TV, Incredibar, FB Photo Zoom  και άλλα παρόμοια adwares.

Η συμβουλή μας σχετικά με την εφαρμογή Jollywallet είναι απλή : πρέπει να την απεγκαταστήσετε εάν τη βρίσκετε εκνευριστική ή δεν την εγκαταστήσατε εσείς οι ίδιοι. 

Πώς μπορεί το Jollywallet να ‘κολλήσει’ στον υπολογιστή μου ?

Το Jollywallet μπορεί να εγκατασταθεί με τη βοήθεια δύο διαφορετικών τρόπων. Ο πρώτος τρόπος προυποθέτει ότι ο χρήστης θα επισκεφτεί την επίσημη ιστοσελίδα του Jollywallet και θα κάνει την λήψη της εφαρμογής από εκεί. Όλα καλά μέχρι εδώ. Στον δεύτερο τρόπο όμως το πράγμα αλλάζει, γιατί η εφαρμογή μπορεί να εμφανιστεί στον υπολογιστή του χρήστη χωρίς την συνειδητή έγκριση αυτού. Η μέθοδος αυτή βασίζεται σε τακτικές παραπλάνησης που στηρίζονται στις λήψεις κι εγκαταστάσεις δωρεάν και shareware εφαρμογών. Συνήθως, οι λήψεις αυτές συμπεριλαμβάνουν μια πληθώρα διάφορων ‘συμπληρωματικών’ λήψεων, οι οποίες καλό είναι να ξετικάρονται κατά τη διαδικασία εγκατάστασης μιας εφαρμογής που σας ενδιαφέρει. Για αυτό κάθε φορά πρέπει να επιλέγετε Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) επιλογή εγκατάστασης. Προσοχή λοιπόν όταν κατεβάζετε εφαρμογές από το διαδίκτυο, πρέπει πάντα να ελέγχετε τι τις συνοδεύει.

Εάν το Jollywallet εγκατασταθεί στο σύστημά σας, ξεκινάει τις μετατροπές στις ρυθμίσεις προσθέτοντας το δικό του plugin σε όλους τους web browsers, συμπεριλαμβανομένων του Internet Explorer, Mozilla Firefox και Google Chrome. Κατόπιν, ξεκινάει να εμφανίζει τις pop-up διαφημίσεις του και να υπογραμμίζει (σύνδεσμοι) διάφορες λέξεις κάθε φορά που επισκέπτεστε ιστοσελίδες.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω το  Jollywallet?

Στην προσπάθεια σας να διαγράψετε το Jollywallet, θα πρέπει να το απεγκαταστήσετε πρώτα μέσω της λίστας Add/Remove programs (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων). Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στο Windows Start menu (Μενού Έναρξης) και μετά Control Panel (Πίνακα Ελέγχου)> Add/Remove (Προσθαφαίρεση) («Programs & Features» (Προγράμματα και Χαρακτηριστικά) στα Vista & Windows 7) και click «Remove» (Αφαίρεση) στο ‘Jollywallet’ και οποιαδήποτε άλλα προγράμματα μπορεί να σχετίζονται με αυτό, όπως : Online HD TV, PutLockerDownload, TornTV, Yontoo, 1ClickDown, 1ClickDownloader, FB Photo Zoom, GoPhoto.it, HDvid Codec, IB Updater, Incredibar Toolbar, OneClickDownload, OneClickDownloader. 

Μπορείτε να αφαιρέσετε το Jollywallet αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα από τα ακόλουθα προγράμματα: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware. Συνιστούμε αυτές τις εφαρμογές διότι μπορούν με ευκολία να απομακρύνουν δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές και ιούς, καθώς και όλα τα αρχεία τους και τις σχετικές εγγραφές τους από το μητρώο.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του Jollywallet, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Προτείνεται το SpyHunter για απεγκατάσταση του Jollywallet. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας SpyHunter.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του SpyHunter.

Εάν αποφασίσετε να επιλέξετε κάποιο άλλο λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας (βλ. anti-spyware), τότε θα πρέπει να απεγκαταστήσετε πρώτα το SpyHunter από τον υπολογιστή σας.
Το Webroot SecureAnywhere AntiVirus ειναι προτεινόμενο πρόγραμμα απεγκατάστασης Jollywallet. 

Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε με δωρεάν δοκιμή που ανιχνεύει την τρέχουσα έκδοση του παρασίτου.
περισσότερες από 40.000.000 λήψεις!
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes Anti Malware
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes Anti Malware στην αφαίρεση του Jollywallet (2015-04-09)
Reimage
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Reimage στην αφαίρεση του Jollywallet (2015-04-09)
Στιγμιότυπο του Jollywallet
Στιγμιότυπο του Jollywallet
Γρήγορο Μενού: Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του Jollywallet
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Jollywallet από συστήματα Windows 7 / Vista / XP

 • Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs).

Αφαίρεση Jollywallet από συστήματα Windows 10 / Windows 8

 • Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program.
Απεγκαταστήστε το Jollywallet και σχετικά προγράμματα
 • Εδώ, βρείτε το Jollywallet ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 • Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.
Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Jollywallet από σύστημα Mac OS X

Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications.

Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'

Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Jollywallet ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash.

Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Jollywallet από Internet Explorer (IE)

Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
 • Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 • Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Jollywallet και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable:
Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable' Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 • Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.
Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές Επαναφέρετε το Internet Explorer
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 • Εδώ, επιλέξτε Reset.
 • Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Jollywallet.
Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Jollywallet από Mozilla Firefox (FF)

Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
 • Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 • Εδώ, επιλέξτε το Jollywallet και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές.
Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
 • Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 • Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Jollywallet .
Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Jollywallet από Google Chrome

Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
 • Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 • Εδώ, επιλέξτε το Jollywallet και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές.
Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search.
Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 • Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας.
Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs Επαναφέρετε το Google Chrome
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 • Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings.
Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 • Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Jollywallet.
Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Jollywallet από Safari

Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
 • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences.
Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 • Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Jollywallet ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές.
Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα Επαναφέρετε το Safari
 • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari....
Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 • Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Jollywallet.
Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Ολοκλήρωση αφαίρεσης του Jollywallet

Κατόπιν απεγκατάστασης αυτού του PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητου προγράμματος) και επαναφοράς στο φυσιολογικό των web browsers σας, σας συνιστούμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Με αυτό το τρόπο θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από τα Jollywallet υπολλείματα μητρώου (registry traces), καθώς και να ταυτοποιήσετε παρόμοια/σχετικά παράσιτα ή πιθανές μολύνσεις στον υπολογιστή σας. Για να το καταφέρετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα λογισμικά αφαίρεσης malware που σας προτείνουμε: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσεςΚάντε μας Like στο Facebook