Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Απομάκρυνση Istart.webssearches.com

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Istart.webssearches.com?

Το Istart.webssearches.com είναι ακόμα μια αμφιβόλου αξιοπιστίας μηχανή αναζήτησης. Αν και στην όψη δείχνει νόμιμη και επαγγελματική, αυτή η μηχανή αναζήτησης έχει πολλά μειονεκτήματα, οπότε καλό θα ήταν να είστε ιδιαιτέρως καχύποπτοι όσον αφορά την αξιοπιστία της. Είναι σαφώς προτιμότερο να εμπιστεύεστε και να χρησιμοποιείτε μηχανές αναζήτησης που είναι ήδη δημοφιλείς και χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια χρήστες αντί να ρισκάρετε με τη συγκεκριμένη.

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι αυτή η μηχανή αναζήτησης έχει τη τάση να εμφανίζει ‘πειραγμένα’ αποτελέσματα αναζήτησης, να εμφανίζει συνεχώς εκνευριστικές αναδυόμενες διαφημίσεις και γενικότερα να ενεργοποιεί πληθώρα δραστηριοτήτων που μπορούν να επιρρεάσουν αρνητικά την εύρρυθμη λειτουργία του συστήματος του υπολογιστή σας. Σε περίπτωση που άρχισαν να σας εμφανίζονται ανακατευθύνσεις προς το συγκεκριμένο ιστότοπο, τότε θα ήταν καλό να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπείας), γιατί οι ανακατευθύνσεις αυτές είναι ξεκάθαρη ένδειξη ότι το ανεπιθύμητο αυτό πρόγραμμα κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, χωρίς φυσικά την έγκριση κι επίγνωσή σας.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, το Istart.webssearches.com καταφέρνει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί κρυφά σε σύστημα υπολογιστή, όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών που μπορεί ο χρήστης να μπει στον πειρασμό να κατεβάσει στον υπολογιστή του από το διαδίκτυο.

Με το που εγκατασταθεί, το Istart.webssearches.com τροποποιεί τις ρυθμίσεις των browsers που έχετε εγκαταστημένους στον υπολογιστή σας. Κατόπιν, αντικαθιστά την Αρχική Σελίδα και προ-επιλεγμένη μηχανή αναζήτησης για να μπορεί να ενεργοποιεί πληθώρα ανεπιθύμητων κι εν δυνάμει επικίνδυνων δραστηριοτήτων. Μη σας ξεγελάει η επαγγελματική και καθώς πρέπει εμφάνισή του, η συγκεκριμένη μηχανή αναζήτησης είναι ύπουλη και θα σας εμφανίζει ‘πειραγμένα’ αποτελέσματα αναζήτησης για να προωθεί τα συμφέροντα των δημιουργών της καθώς και τρίτων με τους οποίους συνεργάζονται.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ istart.webssearches.com ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το Istart.webssearches.com μπορείτε να το κατεβάσετε από αρκετούς ιστότοπους. Ωστόσο, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, θα πρέπει να το σκεφτείτε καλά παίρνοντας σοβαρά υπόψιν ότι μπορεί να δημιουργήσει ένα μικρό χάος στο σύστημα του υπολογιστή σας. ‘Αλλωστε οι περισσότεροι εκ των χρηστών το βρήκαν έκπληκτοι στον υπολογιστή τους, καθώς αυτό κατάφερε να διεισδύσει κρυφά κι απρόσκλητα όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποιες από τις οποίες θα μπήκαν στον πειρασμό οι χρήστες και θα τις κατέβασαν στον υπολογιστή τους από το διαδίκτυο.

Ουσιαστικά, τα δωρεάν προγράμματα αποτελούν το ιδανικό μέσο τέτοιου είδους κρυφών διεισδύσεων χωρίς να απαιτείται ουσιαστικά η έγκριση του χρήστη, καθώς η λήψη κι εγκατάσταση των προγραμμάτων αυτών γίνεται χωρίς την επίγνωσή του (μέθοδος bundling). Η μέθοδος αυτή γνωρίζει τεράστια επιτυχία επειδή ποντάρει πάνω στο γεγονός ότι η πλειοψηφία των χρηστών είτε βαριέται ή βίαζεται ή δε γνωρίζει, και με το τρόπο αυτό δε δίνει την απαραίτητη προσοχή καθόλη τη διάρκεια των φάσεων λήψης κι εγκατάστασης των δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών που κατεβάζουν.

Επομένως, σε περίπτωση που είστε από αυτούς που πατάνε ασυνείδητα το κουμπί ‘Next’ (Επόμενο) όταν κατεβάζουν εφαρμογές από το διαδίκτυο, τότε θα πρέπει να αλλάξετε νοοτροπία άμεσα, καθώς, σε διαφορετική περίπτωση, κινδυνεύουν η εύρρυθμη λειτουργία και ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας. Εάν αρχίσουν να εμφανίζονται διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις που σχετίζονται με το Istart.webssearches.com , τότε αυτό είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι το συγκεκριμένο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) έχει διεισδύσει κι εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας.

Για να αποφύγετε τέτοιου είδους ανεπιθύμητες, κρυφές κι απρόσκλητες διεισδύσεις, τότε θα πρέπει να σταματήσετε να επιλέγετε Basic (Βασική) ή Quick (Γρήγορη) μορφή εγκατάστασης, καθώς για λόγους οικονομίας χρόνου και απλότητας δεν περιλαμβάνονται σε αυτές τις μορφές εγκατάστασης αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την εκάστοτε λήψη κι εγκατάσταση. Ενώ αντίθετα, επιλέγοντας Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης αποκτάτε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα κι έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που σας ενδιαφέρει. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να ξετικάρετε τυχόν κουτάκια που μπορεί να έχουν τικαριστεί αυτόματα και να αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων, οι οποίες επιπρόσθετες λήψεις τις περισσότερες φορές είναι ύποπτες επεκτάσεις/plug-ins/γραμμές εργαλείων και άλλα παρόμοια PUPs ( potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα).

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ istart.webssearches.com?

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υποτιμήσετε αυτή τη μηχανή αναζήτησης. Εάν την αφήσετε στο σύστημα του υπολογιστή σας, μπορεί να γίνει η αιτία εμφάνισης πολλών λειτουργικών και συστημικών προβλημάτων. Πιο συγκεκριμένα θα αρχίσουν να σας εμφανίζονται συνεχώς εκνευριστικότατες διαφημίσεις κι ανακατευθύνσεις που σχετίζονται με το Istart.webssearches.com. Σύντομα, θα διαπιστώσετε σημαντικές επιβραδύνσεις στις επιδόσεις και ταχύτητες του συστήματος, αλλά και των browsers σας. Για να προστατέψετε λοιπόν την εύρρυθμη λειτουργία και ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας, θα πρέπει να αφαιρέσετε άμεσα αυτή την ύποπτη και σίγουρα αναξιόπιστη μηχανή αναζήτησης. Για να το καταφέρετε αυτό, απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Istart.webssearches.com
Στιγμιότυπο του Istart.webssearches.com

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του Istart.webssearches.com:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Istart.webssearches.com από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs).Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Istart.webssearches.com και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Istart.webssearches.com ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
 5. Αφαιρέστε το Istart.webssearches.com από τις Windows συντομεύσεις
  Κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση του Mozilla Firefox και επιλέξτε Properties. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε 'Properties'
 6. Πηγαίνετε στη καρτέλα Shortcut και βρείτε το πεδίο Target. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL οι οποίες σχετίζονται με αυτόν τον ιό. Επιλέξτε τη καρτέλα 'Shortcut' και διαγράψτε το 'http://isearch.babylon.com...' ή άλλες ύποπτες URL

Επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα σε όλα τα προγράμματα περιήγησης και στις συντομεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των Internet Explorer και Google Chrome. Βεβαιωθείτε πως ελέγχετε όλες τις τοποθεσίες για αυτές τις συντομεύσεις, όπως η Επιφάνεια Εργασίας, η Εκκίνηση και η γραμμή εργασιών.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Istart.webssearches.com από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Istart.webssearches.com ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Istart.webssearches.com από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Istart.webssearches.com και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Istart.webssearches.com. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Istart.webssearches.com από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Istart.webssearches.com θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Istart.webssearches.com από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Istart.webssearches.com και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο μενού (πάνω δεξιά γωνία), επιλέξτε Options General.
 4. Εδώ, διαγράψτε κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας ή κάντε κλικ στο Restore to default.
 5. Κάντε κλικ στο OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Στη καρτέλα 'General', διαγράψτε τις κακόβουλες URL από την ενότητα 'Home Page' ή κάντε κλικ στο κουμπί 'Restore to Default'. Κάντε κλικ στο 'OK' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 6. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 7. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Istart.webssearches.com . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Istart.webssearches.com από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Istart.webssearches.com και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα και τη προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης σας, αν τροποποιήθηκαν από αυτόν τον ιό
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε Settings.
 4. Εδώ, βρείτε το Open a specific page or set of pages που βρίσκεται στην επιλογή On startup και κάντε κλικ στο Set pages. Μόλις κάνετε κλικ στο μενού και στο 'Settings', επιλέξτε 'Set pages'
 5. Τώρα θα δείτε ένα άλλο παράθυρο. Εδώ, διαγράψτε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης και εισάγετε αυτή που επιθυμείτε ως αρχική σας σελίδα. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 6. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 7. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 8. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 9. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 10. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Istart.webssearches.com. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Istart.webssearches.com από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Istart.webssearches.com ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού. Εδώ, επιλέξτε Preferences όπως εμφανίστηκε προηγουμένως και επιλέξτε General.
 4. Εδώ, βρείτε το πεδίο Homepage. Αν έχει τροποποιηθεί από το Istart.webssearches.com, αφαιρέστε αυτή την ανεπιθύμητη σελίδα και εισάγετε αυτή που θέλετε να χρησιμοποιείτε για τις αναζητήσεις σας. Θυμηθείτε να συμπεριλάβετε το "http://" πριν εισάγετε τη διεύθυνση της σελίδας αυτής. Όταν είστε σε 'General', διαγράψτε τις κακόβουλες URL και εισάγετε τη σελίδα της επιλογής σας
 5. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 6. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Istart.webssearches.com. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-istart-webssearches-com.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες