Τι είναι iqmanager.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

iqmanager.exe

Το iqmanager.exe είναι ένα εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο ενημερώνει για τη διείσδυση ενός κακόβουλου προγράμματος, το οποίο είναι γνωστό ως I-Q Manager ή I-Q Manager Antipiracy foundation scanner. Το I-Q Manager είναι ένα επικίνδυνο ransomware, το οποίο “σαρώνει” το μολυσμένο μηχάνημα για περιεχόμενο με πνευματικά δικαιώματα και ζητά τη πληρωμή ενός προστίμου για τη διατήρηση τέτοιων παράνομων προγραμμάτων στον υπολογιστή, όπως τα αρχεία Torrent. Φυσικά, δεν πρέπει ποτέ να πιστεύετε τέτοιες διαφημίσεις διότι χρησιμοποιούνται για ένα και μοναδικό λόγο – να αποσπούν χρήματα και τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών.

Αν το iqmanager.exe διεισδύσει στον σύστημα, μπορεί να οφείλεται στην εκτέλεση αυτού του ransomware ή ορισμένων προσθέτων του. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μπλοκάρει το σύστημα, να αποσπάσει τις προσωπικές πληροφορίες του χρήστη και να κάνει λήψη επιπλέον κακόβουλων προγραμμάτων.

Αν έχετε βρει το iqmanager.exe file στη Διαχείριση εργασιών, συνιστούμε να το εξαλείψετε από το σύστημα διότι πραγματικά είναι ένα επικίνδυνο αρχείο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες επικίνδυνες δραστηριότητες. Για να ελέγξετε αυτό το αρχείο και να το αφαιρέσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-iqmanager-exe.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με iqmanager.exe

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση