Τι είναι iqmanager.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

iqmanager.exe

Το iqmanager.exe είναι ένα εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο ενημερώνει για τη διείσδυση ενός κακόβουλου προγράμματος, το οποίο είναι γνωστό ως I-Q Manager ή I-Q Manager Antipiracy foundation scanner. Το I-Q Manager είναι ένα επικίνδυνο ransomware, το οποίο «σαρώνει» το μολυσμένο μηχάνημα για περιεχόμενο με πνευματικά δικαιώματα και ζητά τη πληρωμή ενός προστίμου για τη διατήρηση τέτοιων παράνομων προγραμμάτων στον υπολογιστή, όπως τα αρχεία Torrent. Φυσικά, δεν πρέπει ποτέ να πιστεύετε τέτοιες διαφημίσεις διότι χρησιμοποιούνται για ένα και μοναδικό λόγο – να αποσπούν χρήματα και τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών.

Αν το iqmanager.exe διεισδύσει στον σύστημα, μπορεί να οφείλεται στην εκτέλεση αυτού του ransomware ή ορισμένων προσθέτων του. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μπλοκάρει το σύστημα, να αποσπάσει τις προσωπικές πληροφορίες του χρήστη και να κάνει λήψη επιπλέον κακόβουλων προγραμμάτων.

Αν έχετε βρει το iqmanager.exe file στη Διαχείριση εργασιών, συνιστούμε να το εξαλείψετε από το σύστημα διότι πραγματικά είναι ένα επικίνδυνο αρχείο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες επικίνδυνες δραστηριότητες. Για να ελέγξετε αυτό το αρχείο και να το αφαιρέσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-iqmanager-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση