Τι είναι iqmanager.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

iqmanager.exe

Το iqmanager.exe είναι ένα εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο ενημερώνει για τη διείσδυση ενός κακόβουλου προγράμματος, το οποίο είναι γνωστό ως I-Q Manager ή I-Q Manager Antipiracy foundation scanner. Το I-Q Manager είναι ένα επικίνδυνο ransomware, το οποίο «σαρώνει» το μολυσμένο μηχάνημα για περιεχόμενο με πνευματικά δικαιώματα και ζητά τη πληρωμή ενός προστίμου για τη διατήρηση τέτοιων παράνομων προγραμμάτων στον υπολογιστή, όπως τα αρχεία Torrent. Φυσικά, δεν πρέπει ποτέ να πιστεύετε τέτοιες διαφημίσεις διότι χρησιμοποιούνται για ένα και μοναδικό λόγο – να αποσπούν χρήματα και τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών.

Αν το iqmanager.exe διεισδύσει στον σύστημα, μπορεί να οφείλεται στην εκτέλεση αυτού του ransomware ή ορισμένων προσθέτων του. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μπλοκάρει το σύστημα, να αποσπάσει τις προσωπικές πληροφορίες του χρήστη και να κάνει λήψη επιπλέον κακόβουλων προγραμμάτων.

Αν έχετε βρει το iqmanager.exe file στη Διαχείριση εργασιών, συνιστούμε να το εξαλείψετε από το σύστημα διότι πραγματικά είναι ένα επικίνδυνο αρχείο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες επικίνδυνες δραστηριότητες. Για να ελέγξετε αυτό το αρχείο και να το αφαιρέσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
επικίνδυνο αρχείο
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-iqmanager-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση