Βαθμός σοβαρότητας:  
  (95/100)

Internet Security 2014. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

Φαίνεται πως το Internet Security 2014 είναι ακόμα ένα ψευδές και παραπλανητικό anti-spyware, το οποίο προέρχεται από την ίδια ομάδα malwares στην οποία εμπεριέχονται και τα Internet Security, Internet Security 2012, Internet Security 2013 όπως και άλλες διαδικτυακές απειλές.

Αν και ακόμα δεν έχουμε ξεκάθαρες αποδείξεις, ωστόσο αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τη γνώμη ορισμένων πολύ γνωστών ειδικών σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας (Loaris, ESGI Support Center, ..) και συμπεριλάβαμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα στη βάση δεδομένων μας για να προειδοποιήσουμε τους αναγνώστες μας σχετικά με τη συγκεκριμένη απειλή. Βασικά, έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με άλλους ιούς και η κύρια διαφορά του είναι το όνομα.

Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι αυτού του είδους τα προγράμματα με το που διεισδύσουν στο σύστημα ενός υπολογιστή, έχουν τη τάση να εμφανίζουν ψευδείς/παραπλανητικές ειδοποιήσεις και σαρωτές συστημάτων οι οποίοι εμφανίζουν αναφορές σχετικά με διάφορα υποτιθέμενα ζητήματα ασφάλειας. Επίσης, προτείνουν στους χρήστες να αγοράσουν την πλήρη έκδοση του προγράμματος για να αφαιρέσει τους ιούς που σύμφωνα με τις υποτιθέμενες αναφορές σάρωσης έχουν εισβάλει στα συστήματα των υπολογιστών τους.

Σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να πέσετε στην παγίδα και να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος αυτού. Επείδη το Internet Security 2014 είναι ένα σχετικά νέο παράσιτο, θα σας συνιστούσαμε να χρησιμοποιήσετε πλήρως ενημερωμένα και αξιόπιστα προγράμματα ασφάλειας για να αφαιρέσετε επιτυχώς και με ασφαλή τρόπο τα αρχεία του που έχει σκορπίσει στο σύστημα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΊ ΤΟ INTERNET SECURITY 2014 ΝΑ ‘ΚΟΛΛΗΣΕΙ’ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το Internet Security 2014 ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει τις ίδιες μεθόδους διανομής με αυτές του Internet Security 2013 και άλλων παρόμοιων παραπλανητικών προγραμμάτων.

Μπορεί να βασιστεί σε trojan το οποίο ουσιαστικά εκμεταλλεύετε διάφορα κενά στην ασφάλεια ενός συστήματος για να διεισδύσει και να το μολύνει. Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί, κατεβάζει άμεσα διάφορα αρχεία που απαρτίζουν το Internet Security 2014 δημιουργώντας με αυτό το τρόπο ‘πρόσφορο έδεαφος’ για να εγκατασταθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα με το που κάνει reboot ο μολυσμένος, πλεον, υπολογιστής.

Εάν είστε σχετικά άπειρος χρήστης, τότε έχετε μεγάλες πιθανότητες εν τέλει να πέσετε θύμα της αποπλάνησης των ψευδών ειδοποιήσεων και σαρώσεων του συστήματος που συνήθως εμφανίζονται σε κάθε σχεδόν πλοήγηση του χρήστη του οποίου ο υπολογιστής είναι μολυσμένος.

Περασμένες εκδόσεις του Internet Security εμφάνιζαν μηνύματα αναφορών που έμοιαζαν κάπως έτσι :

System hacked!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identity theft detected!

System danger!
Your system security is in danger. Privacy threats detected. Spyware, keyloggers or Trojans may be working in the background right now. Perform an in-depth scan and removal now, click here.

Αμέσως με το που διαπιστώσετε την παρουσία του Internet Security 2014 στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να αφαιρέσετε άμεσα το συγκεκριμένο πρόγραμμα από το σύστημα. Για να το καταφέρετε αυτό με επιτυχία, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα :

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ INTERNET SECURITY 2014?

Εάν ο υπολογιστής σας μολύνθηκε από το Internet Security 2014, θα πρέπει άμεσα να προβείτε σε γενική και αναλυτική σάρωση του υπολογιστή σας με ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware. Για περιπτώσεις όπως αυτή θα σας προτείναμε να χρησιμοποιείτε κάποιο από αυτά τα εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας : Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage

Εάν δεν μπορέσετε να τα τρέξετε, τότε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα :

1. Κάντε Reboot στον υπολογιστή σας σε Safe Mode with Networking (Ασφαλής Λειτουργία με Δικτύωση). Κάντε και πάλι reboot και με το που ξεκινήσει ο υπολογιστής σας να κάνει , αρχίστε να πατάτε επαναλαμβανόμενα το κουμπί F8.
2. Συνδεθείτε με το ίδιο όνομα χρήστη με αυτό που χρησιμοποιείτε όταν βρίσκεστε σε normal Windows mode (Κανονική Μορφή Windows)
3. click στον IE ή οποιοδήποτε άλλο browser επιθυμείτε και επιλέξτε ‘Run As’ (Εκτέλεση Ως) ή ‘Run As administrator’ (Εκτέλεση ως Διαχειριστής) και εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή (εάν χρειασθει).
4. Εισάγετε αυτό τον σύνδεσμο στη γραμμή διευθύνσεων : http://ioys.gr/download/hunter.exe και κατεβάστε κάποιο από τα προγράμματα που σας αναφέραμε πιο πάνω στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας. Προβείτε σε εγκατάσταση και ενεργοποίησή του και αφήστε το να αναλάβει δράση εξαλείφοντας με αυτό το τρόπο όλες τις τυχόν κακόβουλες διεργασίες και προγράμματα που μπορεί να μόλυναν τον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανόμενου και του Internet Security 2014.

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα παρακάτω κλειδιά και ένα ψεύτικο e-mail για να παραπλανήσετε τον ιό και να τον μπερδέψετε με τέτοιο τρόπο ώστε να θεωρεί ότι εν τέλει προβήκατε στην αγορά πλήρης έκδοσης του προγράμματος.

Y68REW-T76FD1-U3VCF5A
Y86REW-T75FD5-U9VBF4A
Y76REW-T65FD5-U7VBF5A
Y86REW-T75FD5-9VB4A
SL55J-T54YHJ61-YHG88

Αφού καταφέρετε και απενεργοποιήσετε τον ιό, μη ξεχάσετε να προβείτε σε γενική και αναλυτική σάρωση του συστήματος με κάποιο αξιόπιστο και πλήρως ενημερωμένο anti-malware, έτσι ώστε με το τρόπο αυτό να είστε απολύτως σίγουροι ότι αφαιρέθηκαν επιτυχώς και με ασφαλή τρόπο όλα τα αρχεία που σχετίζονται με το Internet Security 2014.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-internet-security-2014.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες