Τι είναι inetinfo.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

inetinfo.exe

Το inetinfo.exe είναι ένα νόμιμο αρχείο, το οποίο σχετίζεται με Microsoft Internet Information Services (IIS).

Το λογισμικό αυτό, δρα ως web server και χρησιμοποιείτε για πολλούς σκοπούς, όπως αποστολή e-mail, φιλοξενία ιστοσελίδων, κτλ. και είναι επίσης υπεύθυνο για υπηρεσίες proxy (διακομιστή μεσολάβησης) και web server. Οπότε, εάν διαπιστώσετε την παρουσία του inetinfo.exe στο σύστημα του υπολογιστή σας, καλό θα ήταν να μη το τερματίσετε, γιατί πρόκειται για ένα σημαντικό αρχείο του συστήματος, το οποίο χρειάζεται για τη σταθερότητα και ασφαλή λειτουργία του υπολογιστή σας. Θα πρέπει να βρίσκεται στη τοποθεσία n %SystemRoot%\System32.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Οι ιοί έχουν τη τάση να χρησιμοποιούν ονόματα νόμιμων/κανονικών αρχείων, για να μπορούν να ‘μεταμφιέζονται’ και να διεισδύουν κρυφά σε συστήματα υπολογιστών, και φυσικά το όνομα του inetinfo.exe δεν αποτελεί εξαίρεση.

Σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας, οι χάκερς έχουν ήδη ‘δανειστεί’ το όνομα του συγκεκριμένου αρχείου για να κρύψουν τη ταυτότητα ιών, όπως πχ Generic PUP.z, Backdoor.Agent.AAAA, Rontokbro, ParDrop κλπ. Σε αυτή την περίπτωση, το αρχείο χρησιμοποιείται για να ενεργοποιεί αυτούς τους ιούς, να τους βοηθάει να φορτώσουν τα κακόβουλα μέρη τους και φυσικα να εκτελούν το καταστροφικό έργο τους.

Εάν πιστεύετε ότι το inetinfo.exe δρα ύποπτα στο παρασκήνιο, δεν θα πρέπει να χάνετε πολύτιμο χρόνο και να ελέγξετε την αξιοπιστία του με το RegCure Pro ή οποιοδήποτε άλλο σαρωτή συστημάτων επιθυμείτε.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-inetinfo-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση