Τι είναι inetinfo.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

inetinfo.exe

Το inetinfo.exe είναι ένα νόμιμο αρχείο, το οποίο σχετίζεται με Microsoft Internet Information Services (IIS).

Το λογισμικό αυτό, δρα ως web server και χρησιμοποιείτε για πολλούς σκοπούς, όπως αποστολή e-mail, φιλοξενία ιστοσελίδων, κτλ. και είναι επίσης υπεύθυνο για υπηρεσίες proxy (διακομιστή μεσολάβησης) και web server. Οπότε, εάν διαπιστώσετε την παρουσία του inetinfo.exe στο σύστημα του υπολογιστή σας, καλό θα ήταν να μη το τερματίσετε, γιατί πρόκειται για ένα σημαντικό αρχείο του συστήματος, το οποίο χρειάζεται για τη σταθερότητα και ασφαλή λειτουργία του υπολογιστή σας. Θα πρέπει να βρίσκεται στη τοποθεσία n %SystemRoot%\System32.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Οι ιοί έχουν τη τάση να χρησιμοποιούν ονόματα νόμιμων/κανονικών αρχείων, για να μπορούν να ‘μεταμφιέζονται’ και να διεισδύουν κρυφά σε συστήματα υπολογιστών, και φυσικά το όνομα του inetinfo.exe δεν αποτελεί εξαίρεση.

Σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας, οι χάκερς έχουν ήδη ‘δανειστεί’ το όνομα του συγκεκριμένου αρχείου για να κρύψουν τη ταυτότητα ιών, όπως πχ Generic PUP.z, Backdoor.Agent.AAAA, Rontokbro, ParDrop κλπ. Σε αυτή την περίπτωση, το αρχείο χρησιμοποιείται για να ενεργοποιεί αυτούς τους ιούς, να τους βοηθάει να φορτώσουν τα κακόβουλα μέρη τους και φυσικα να εκτελούν το καταστροφικό έργο τους.

Εάν πιστεύετε ότι το inetinfo.exe δρα ύποπτα στο παρασκήνιο, δεν θα πρέπει να χάνετε πολύτιμο χρόνο και να ελέγξετε την αξιοπιστία του με το RegCure Pro ή οποιοδήποτε άλλο σαρωτή συστημάτων επιθυμείτε.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-inetinfo-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση