Τι είναι igfxpers.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

από Jake Doe - -

Το igfxpers.exe δεν είναι πρόγραμμα του συστήματος, ωστόσο είναι μια νόμιμη διεργασία ή οποία εκτελείται αυτόματα όταν ξεκινά ο υπολογιστής. Αυτό το αρχείο συνήθως εγκαθίσταται ως τμήμα του Intel Graphics Media Accelerator Driver και είναι υπεύθυνο για διάφορες ρυθμίσεις των γραφικών της Nvidia. Το igfxpers.exe θα πρέπει να εκτελείται στο μηχάνημα σας αν έχετε φορητό υπολογιστή, διότι αλλάζει την ανάλυση της οθόνης σας όταν χρησιμοποιείτε μια βάση ή μια εξωτερική οθόνη. Ωστόσο, καταναλώνει αρκετούς πόρους του συστήματος, έτσι αν δεν βρίσκεται το πρόγραμμα igfxpers.exe τόσο σημαντικό, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε με ασφάλεια.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Οι δημιουργοί των malware, χρησιμοποιούν τα ονόματα τέτοιων νόμιμων αρχείων, ώστε να ξεγελούν τους χρήστες και να κρύβουν τους ιούς τους. Αν το igfxpers.exe δεν βρίσκεται στο φάκελο C:\Windows\System32, θα πρέπει να ελέγξετε τον υπολογιστή σας με ένα anti-spyware για να βεβαιωθείτε πως το σύστημα σας είναι ασφαλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage Cleaner Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Reimage Cleaner, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage Reimage Cleaner για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Free scanner allows you to check your system for damaged and corrupted files. If you need to fix them, you may need to purchase the licensed version of Reimage Reimage Cleaner.

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-igfxpers-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση