Τι είναι iexplore.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

iexplore.exe

Το iexeplore.exe είναι ένα κανονικό/νόμιμο αρχείο, το οποίο ανήκει στη Microsoft.

Το αρχείο αυτό θεωρείται ως μέρος του λειτουργικού συστήματος των Windows και σκοπός του είναι να βοηθήσει τους χρήστες να συνδεθούν σε δίκτυα LAN ή στο διαδίκτυο γενικότερα. Το iexeplore.exe είναι επίσης γνωστό και ως Internet Explorer ή ως Microsoft Internet Explorer; Η προεπιλεγμένη του τοποθεσία είναι “C:\Program Files\Internet Explorer” και το μέγεθός του κυμαίνεται από 93,184 bytes εώς 638,816 bytes.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, το iexeplore.exe μπορεί να βρεθεί στο σύστημα κατόπιν εγκατάστασης του Adobe Flash Player ή του Super DVD Creator.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Υπάρχουν πολλές συζητήσεις στο διαδίκτυο, όπου το αρχείο iexeplore.exe χαρακτηρίζεται ως κακόβουλο. Και αυτό κυρίως συμβαίνει, γιατί το όνομα του συγκεκριμένου αρχείου είναι ιδιαιτέρως δημοφιλές στους κύκλους των χάκερς, οι οποίοι το έχουν προτιμήσει ήδη πολλές φορές κι έχουν ‘μεταμφιέσει’ τα κακόβουλα λογισμικά τους δίνοντάς τους το όνομά του για να διεισδύσουν σε συστήματα υπολογιστών χωρίς να γίνουν εύκολα αντιληπτά από τους χρήστες ή από τα εγκαταστημένα συστήματα ασφάλειας.

Για παράδειγμα το iexplore.exe έχει χρησιμοποιηθεί για την ‘μεταμφίεση’ επικίνδυνων κακόβουλων αρχείων και προγραμμάτων, όπως : Trojan.KillAV.B, Power Key Logger, Cosdoor, Lecna, DarkSky Trojan, Boxer Trojan και πληθώρα περισσότερων ακόμα ιών. Σε αυτή την περίπτωση, το iexplore.exe χρησιμοποιείται ως αρχείο, το οποίο ευθύνεται για την ενεργοποίηση διαφόρων παρασίτων, την φόρτωση διαφόρων μερών τους και φυσικά για τη ενεργοποίηση του καταστροφικού τους έργου.

Εάν πιστεύετε ότι το iexeplore.exe χρησιμοποιείται από κάποιο κακόβουλο αρχείο, τότε δεν θα πρέπει να χάνετε πολύτιμο χρόνο και να προβείτε σε γενική και αναλυτική σάρωση του συστήματος του υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα αξιόπιστο και πλήρως ενημερωμένο πρόγραμμα ασφάλειας. Για περιπτώσεις όπως αυτή σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το RegCure Pro

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-iexplore-exe.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με iexplore.exe

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση