Βαθμός σοβαρότητας:  
  (63/100)

ICQ virus. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Ο ICQ virus είναι μια επικίνδυνη εφαρμογή, η οποία μεταδίδεται στο διαδίκτυο μέσω του προγράμματος chat, γνωστό ως ICQ. Αυτή η απειλή μολύνει τους υπολογιστές με τη βοήθεια ενός παραπλανητικού συνδέσμου ο οποίος κατευθύνει τον χρήστη σε μια ιστοσελίδα γνωστή ως jokebox ή jokeworld. Από τη στιγμή που θα κλικάρετε σε αυτό τον σύνδεσμο, ο υπολογιστής μολύνεται με trojan, ο οποίος χακάρει το ICQ και στέλνει το ίδιο παραπλανητικό μήνυμα σε όλες σας τις επαφές. Επίσης, ο συγκεκριμένος ιός μπορεί να μπλοκάρει τυχόν έγκυρο κι αυθεντικό λογισμικό που μπορεί να διαθέτει ο υπολογιστής σας και να υποκλέψει διαφόρων ειδών πληροφορίες, όπως τραπεζικά δεδομένα, κωδικούς πρόσβασης και άλλα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Κατόπιν δοκιμής του, συμπεράναμε ότι πρόκειται για ένα ιό που είναι παρόμοιος με τον Skype virus. Αν πιστεύετε ότι και ο δικός σας υπολογιστής έχει μολυνθεί με τον ICQ virus, τότε πρέπει να σκανάρετε το σύστημά σας με ένα πλήρως ενημερωμένο κι έγκυρο anti-spyware χωρίς καμιά απολύτως καθυστέρηση.

Πώς μπορεί να μολυνθεί ο υπολογιστής μου από τον ICQ VIRUS?

Ο ICQ virus μεταδίδεται μέσω του ICQ global network,το οποίο είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο chats και μηνυμάτων. Για να επιτεθούν στο σύστημα, οι χάκερς δημιούργησαν ένα πονηρό ICQ μήνυμα, το οποίο προσκαλεί τους χρήστες να επισκεφτούν μια ιστοσελίδα η οποία με την πρώτη ματιά δείχνει ασφαλής και έγκυρη. Με το που θα κλικάρετε σε αυτό τον σύνδεσμο, ο υπολογιστής σας μολύνεται με τον ιό, ο οποίος ξεκινάει να μεταδίδει άμεσα το ίδιο μήνυμα μέσω του ICQ λογαριασμού του χρήστη σε όλους τους φίλους του και τις επαφές του γενικότερα. Σας συνιστούμε να αφαιρέσετε τον ICQ virus από το σύστημα, γιατί μπορεί να δημιουργήσει κλοπή ταυτότητας και προσωπικών δεδομένων σας από τον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε. Ο ICQ virus μπορεί να ξεκινήσει να καταγράφει τις πληκτρολογήσεις σας και να υποκλέψει ευαίσθητες τραπεζικές πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με σας.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον ICQ VIRUS?

Εαν έχετε μολυνθεί με τον ICQ virus, θα πρέπει να σκανάρετε τον υπολογιστή σας με ένα πλήρως ενημερωμένο κι έγκυρο anti-spyware. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κάποιο απ’ αυτά τα τρία : Reimage, Malwarebytes Malwarebytes or Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security.

Επίσης σας συμβουλεύουμε να εγκαταστήσετε και το AVX Antivirus for ICQ , ώστε να θωρακίσετε τον υπολογιστή σας από παρόμοιες διεισδύσεις στο μέλλον.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του ICQ virus, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Προτείνεται το Reimage για απεγκατάσταση του ICQ virus. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes στην αφαίρεση του ICQ virus (2014-04-11)
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes στην αφαίρεση του ICQ virus (2014-04-11)
Στιγμιότυπο του ICQ virus
Στιγμιότυπο του ICQ virus

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-icq-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες