Τι είναι HWDeviceService.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

HWDeviceService.exe

Το HWDeviceService.exe είναι μια νόμιμη διεργασία, η οποία είναι επίσης γνωστή και ως DCSHOST.

Το αρχείο αυτό μπορεί να εντοπιστεί κατόπιν εγκατάστασης του HWDeviceService ή Utility Common Driver στον υπολογιστή σας. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, το βρίσκουμε στον υποφάκελο της τοποθεσίας «C:\Program Files» και το μέγεθός του κυμαίνεται από 264,704 έως 292,352 bytes.

Ωστόσο, το HWDeviceService.exe δεν ανήκει στα αρχεία του πυρήνα των Windows, οπότε εάν διαπιστώσετε να δημιουργούνται προβλήματα που σχετίζονται με το συγκεκριμένο αρχείο μπορείτε να απεγκαταστήσετε το Utility Common Driver.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ !

Όλο και περισσότεροι δημιουργοί malware εφαρμογών και αρχείων έχουν τη τάση να ονομάζουν τις κακόβουλες δημιουργίες τους με τα ίδια ονόματα νόμιμων κι έγκυρων προγραμμάτων και αρχείων, έτσι ώστε να διεισδύσουν οι κακόβουλες δημιουργίες τους στα συστήματα-στόχους και να παραμείνουν κρυμμένα χωρίς να εντοπιστούν από τον χρήστη.

Επομένωνς, εάν διαπιστώσετε την εμφάνιση του HWDeviceService.exe στον υπολογιστή σας, ενώ είστε βέβαιοι ότι δεν εγκαταστήσατε εσείς οι ίδιοι το HWDeviceService ή το Utility Common Driver, τότε καλό θα ήταν να προβείτε σε γενική σάρωση του συστήματος με το εξαίρετο RegCure Pro.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-hwdeviceservice-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση