Τι είναι h@tkeysh@@k.dll? Συνίσταται αφαίρεση?

από Ugnius Kiguolis - -

Το H@tkeysh@@k.dll είναι ένα κακόβουλο αρχείο το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί στο σύστημα χωρίς την επίγνωση ή έγκριση του χρήστη.

Εάν διαπιστώσετε την παρουσία αυτού του αρχείου στο σύστημα του υπολογιστή σας, θα πρέπει να το αφαιρέσετε. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να προωθήσει επικίνδυνες δραστηριότητες. Σε γενικές γραμμές, λειτουργεί ως σημαντικό μέρος ενός συγκεκριμένου παρασίτουκαι χρησιμοποιείται για την λήψη ή την αφαίρεση συγκεκριμένων αρχείων στον υπολογιστή-στόχο. Ωστόσο, μπορεί επίσης να ρυθμίστεί ώστε να καταγράφει τα πλήκτρα που πληκτρολογεί ο χρήστης στο πληκτρολόγιό του και με αυτό το τρόπο να δώσει πρόσβαση σε χάκερς στον υπολογιστή σας όσο αυτοί βρίσκονται σε απομακρυσμένες τοποθεσίες με αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνετε να βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο τα ευαίσθητα και απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα με ότι αυτό συνεπάγεται. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα και για άλλες διεισδύσεις malware στο σύστημα του υπολογιστή σας!

Το H@tkeysh@@k.dll βρίσκεται συνήθως στη τοποθεσία C:\Windows\System32 forder. Το μέγεθος του συγκεκριμένου αρχείου είναι 20,480 bytes.

Η Τεχνική Αξιολόγηση Ασφάλειας είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.

Εάν διαπιστώσετε την εμφάνιση του H@tkeysh@@k.dll στον υπολογιστή σας, θα σας συνιστούσαμε να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση του συστήματος του υπολογιστή σας με ένα πλήρως ενημερωμένο κι έγκυρο anti-spyware, έτσι ώστε να αφαιρέσετε με επιτυχία το κακόβουλο αυτό αρχείο και όλα τα μέρη που το συνοδεύουν. Για τέτοιου είδους περιπτώσεις θα σας προτείναμε να χρησιμοποιείτε κάποιο από αυτά τα δύο εξαίρετα anti-spyware :

ReimageIntego ή SpyHunter 5Combo Cleaner.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Σχετικά με συντάκτη
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-htkeyshk-dll.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με h@tkeysh@@k.dll

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση