Τι είναι h@tkeysh@@k.dll? Συνίσταται αφαίρεση?

από Ugnius Kiguolis - -

Το H@tkeysh@@k.dll είναι ένα κακόβουλο αρχείο το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί στο σύστημα χωρίς την επίγνωση ή έγκριση του χρήστη.

Εάν διαπιστώσετε την παρουσία αυτού του αρχείου στο σύστημα του υπολογιστή σας, θα πρέπει να το αφαιρέσετε. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να προωθήσει επικίνδυνες δραστηριότητες. Σε γενικές γραμμές, λειτουργεί ως σημαντικό μέρος ενός συγκεκριμένου παρασίτουκαι χρησιμοποιείται για την λήψη ή την αφαίρεση συγκεκριμένων αρχείων στον υπολογιστή-στόχο. Ωστόσο, μπορεί επίσης να ρυθμίστεί ώστε να καταγράφει τα πλήκτρα που πληκτρολογεί ο χρήστης στο πληκτρολόγιό του και με αυτό το τρόπο να δώσει πρόσβαση σε χάκερς στον υπολογιστή σας όσο αυτοί βρίσκονται σε απομακρυσμένες τοποθεσίες με αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνετε να βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο τα ευαίσθητα και απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα με ότι αυτό συνεπάγεται. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα και για άλλες διεισδύσεις malware στο σύστημα του υπολογιστή σας!

Το H@tkeysh@@k.dll βρίσκεται συνήθως στη τοποθεσία C:\Windows\System32 forder. Το μέγεθος του συγκεκριμένου αρχείου είναι 20,480 bytes.

Η Τεχνική Αξιολόγηση Ασφάλειας είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.

Εάν διαπιστώσετε την εμφάνιση του H@tkeysh@@k.dll στον υπολογιστή σας, θα σας συνιστούσαμε να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση του συστήματος του υπολογιστή σας με ένα πλήρως ενημερωμένο κι έγκυρο anti-spyware, έτσι ώστε να αφαιρέσετε με επιτυχία το κακόβουλο αυτό αρχείο και όλα τα μέρη που το συνοδεύουν. Για τέτοιου είδους περιπτώσεις θα σας προτείναμε να χρησιμοποιείτε κάποιο από αυτά τα δύο εξαίρετα anti-spyware :

Reimage ή Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
επικίνδυνο αρχείο
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-htkeyshk-dll.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση