Τι είναι hpzipm12.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

hpzipm12.exe

Το HPZipm12.exe είναι ένα νόμιμο/κανονικό αρχείο, το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως HP PML Driver Service.

Εγκαθίσταται ως μέρος των οδηγών των εκτυπωτών της Hewlett-Packard και χρησιμοποιείται για να παρέχει σημαντικές λειτουργίες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ομαλή λειτουργία των συσκευών αυτών.

Το HPZipm12.exe ενεργοποιείται με την εκκίνηση, και θα πρέπει να παραμείνει ενεργό, εάν δε θέλετε να απενεργοποιηθεί ο εκτυπωτής, το σκάνερ σας κ.α. Ωστόσο, δεν είναι ένα αναγκαίο αρχείο του συστήματος, οπότε μπορείτε να το τερματίσετε εάν το επιθυμείτε. Το HPZipm12.exe βρίσκεται σε φάκελο της τοποθεσίας C:\Windows\System32 folder.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Εάν πιστεύετε ότι το HPZipm12.exe δημιουργεί επιβραδύνσεις στο σύστημα και άλλα παρόμοια προβλήματα, τότε αυτό μπορεί να είναι μια ένδειξη ότι είναι κακόβουλο.

Πρέπει πάντα να θυμάστε ότι τα malware έχουν τη τάση να ‘δανείζονται’ τα ονόματα κανονικών/νόμιμων αρχείων για να μπορούν να διεισδύουν στα συστήματα ‘μεταμφιεσμένα’. Για να ελέγξετε την αξιοπιστία του HPZipm12.exe, θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-hpzipm12-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση