Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Απομάκρυνση Hao123

123

Το Hao123 είναι μια ενδεχομένως κακόβουλη εφαρμογή, η οποία διαδίδεται χρησιμοποιώντας παράνομους τρόπους διάδοσης. Όταν καταφέρει και εισχωρήσει στο σύστημα, αυτό το πρόγραμμα κάνει αρκετές μετατροπές στο σύστημα που έχουν σχέση με τις μετατροπές της ιστοσελίδας Hao.123 και της γραμμής εργαλείων Hao123. Το καλύτερο σημάδι για να καταλάβετε ότι έχετε μολυνθεί με αυτό το πρόγραμμα είναι οι συνεχείς ανακατευθύνσεις σε en.hao.123, br.hao.123, tw.hao.123, ar.hao.123, sa.hao.123, ae.hao.123, id.hao.123, th.hao.123, jp.hao.123, vn.hao.123 ή παρόμοιες ιστοσελίδες. Εξάλλου, μπορεί επίσης να λάβετε ενοχλητικές αναδυόμενες διαφημίσεις κάθε φορά που ξεκινάτε να

περιηγείστε στο διαδίκτυο. Στις περισσότερες περιπτώσεις η αλλαγή του περιηγητή δεν βοηθάει στην αποφυγή αυτού του ιού γιατί ο Hao123 επηρεάζει κάθε περιηγητή που είναι εγκατεστημένος στον υπολογιστή. Εάν θέλετε να φτιάξετε τον υπολογιστή σας, πρέπει να αφαιρέσετε τον Hao123 χωρίς καθυστέρηση.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΩ ΜΕ ΤΟΝ  HAO123?

Ο Hao123 είναι ένας ιός ανακατεύθυνσης που χρησιμοποιεί πολλούς τρόπους διάδοσης. Σημειώστε ότι πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταστήσετε ένα anti-spyware εάν θέλετε να αποτρέψετε την είσοδο αυτού του λαθραίου προγράμματος στον υπολογιστή σας. Επιπλέον, πρέπει να αποφύγετε τα δωρεάν προγράμματα ή τα διαμοιραζόμενα προγράμματα, ή τουλάχιστον να ελέγχετε κάθε παράθυρο εγκατάστασης όταν κατεβάζετε τέτοια προγράμματα. Μόλις μπει στον υπολογιστή σας, ο Hao123 αλλάζει κάποιες από τις ρυθμίσεις του υπολογιστή. Μπορεί να ανακαλύψετε αλλαγές στην αρχική σας σελίδα, στην προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης ή στην αρχική σελίδα της νέας καρτέλας. Επιπροσθέτως μπορεί να ανακαλύψετε την γραμμή εργαλείων Hao123  στον υπολογιστή σας και να λαμβάνετε ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα όταν είστε στο ίντερνετ. Εάν νομίζετε ότι ο υπολογιστής σας είναι μολυσμένος με αυτόν τον ιό ανακατεύθυνσης πρέπει να ελέγξετε τον υπολογιστή σας με ένα ενημερωμένο anti-spyware. Ακόμα προτείνουμε να ακολουθήσετε αυτόν τον αναλυτικό οδηγό αφαίρεσης του ιού Hao123.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του Hao123, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Προτείνεται το SpyHunter για απεγκατάσταση του Hao123. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας SpyHunter.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του SpyHunter.

Εάν αποφασίσετε να επιλέξετε κάποιο άλλο λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας (βλ. anti-spyware), τότε θα πρέπει να απεγκαταστήσετε πρώτα το SpyHunter από τον υπολογιστή σας.
Το Webroot SecureAnywhere AntiVirus ειναι προτεινόμενο πρόγραμμα απεγκατάστασης Hao123. 

Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε με δωρεάν δοκιμή που ανιχνεύει την τρέχουσα έκδοση του παρασίτου.
περισσότερες από 40.000.000 λήψεις!
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes Anti Malware
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes Anti Malware στην αφαίρεση του Hao123 (2015-12-28)
Reimage
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Reimage στην αφαίρεση του Hao123 (2015-12-28)

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσεςΚάντε μας Like στο Facebook