Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Goobzo Ltd. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Τι είναι η Goobzo Ltd?

Η Goobzo Ltd είναι μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, η οποία σύμφωνα με τους δημιουργούς της “εστιάζει στη δημιουργία υπηρεσιών και λύσεων που σκοπό έχουν τον εμπλουτισμό της διαδικτυακής εμπειρίας των χρηστών.” Δυστυχώς, η πραγματικότητα διαφέρει αρκετά από τα όμορφα προωθητικά λόγια των δημιουργών της εταιρείας. Η εταιρεία ανήκει σε εκείνες τις εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού που βασίζουν τη στρατηγική της επιβίωσής τους κυρίως σε στρατηγικές κοινοπρακτικού μάρκετινγκ (βλ. affiliate marketing). Μάλιστα, παρατηρήσαμε ότι το λογισμικό Goobzo έχει χαρακτηρισθεί ήδη από ειδικούς σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) και adware (ανεπιθύμητο λογισμικό που εμφανίζει εκνευριστικές και παραπλανητικές διαφημίσεις).

Επίσης, καλό είναι να γνωρίζετε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει δημιουργήσει κι άλλα ύποπτα adware-τύπου προγράμματα, όπως πχ. YouTube Accelerator, Shopper Pro, Search Module (browser helper), κλπ. Τέλος, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι όλα τα browser add-ons (πρόσθετα) της Goobzo Ltd προωθούν και προωθούνται από διαφημίσεις τρίτων. Κοινώς, η εταιρεία και οι συνεργάτες της κερδοσκοπούν εις βάρος των ανυποψίαστων χρηστών.

Συνήθως, η Goobzo Ltd επιστρατεύει την μέθοδο ‘bundling’ για τη διαδικτυακή εξάπλωση των λογισμικών της. Αυτό σημαίνει ότι τα adwares και PUPs της εταιρείας εμπεριέχονται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διάφορων δωρεάν/δοκιμαστικών εφαρμογών που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες καθημερινά στο διαδίκτυο. Σε περίπτωση που καταφέρουν να διεισδύσουν και να εγκατασταθούν και στον δικό σας υπολογιστή, θα καταλάβουν τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων όλων των web browsers που έχετε εγκαταστημένους στο σύστημα και που χρησιμοποιείτε για τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις κι αναζητήσεις (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari, κλπ.). Κατόπιν, θα αρχίσουν να σας εμφανίζουν άρτια στοχευμένες διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις αυτές εμφανίζονται με διάφορες μορφές, όπως πχ. αναδυόμενες, μπάνερς, κειμένου, κλπ.

Οι διαφημίσεις από Goobzo Ltd μπορεί να σας φανούν ιδιαιτέρως ελκυστικές, καθώς συνήθως εμπεριέχουν μεγάλες διαδικτυακές προσφορές, εκπτώσεις, κουπόνια, κωδικούς προώθησης, κλπ. Το ότι τις βρίσκετε τόσο ελκυστικές δεν είναι τυχαίο, γιατί αποδεδειγμένα οι διαφημίσεις από Goobzo Ltd έχουν περιεχόμενο το οποίο βασίζεται σύμφωνα με τα δεδομένα που συλλέγουν τα cookies και το λογισμικό εντοπισμού/παρακολούθησης που εγκαθίσταται ταυτόχρονα με την εγκατάσταση κάποιου λογισμικού της συγκεκριμένης εταιρείας.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι άλλος ένας πολύ σημαντικός αρνητικός παράγοντας που σχετίζεται με τα Goobzo adwares είναι το Search Module by Goobzo , το οποίο είναι ένα adware helper που παίζει καθοριστικό ρόλο στη δυσκολία αφαίρεσης αυτών των ανεπιθύμητων λογισμικών από το σύστημα των χρηστών-θυμάτων.

Από τα παραπάνω μπορείτε να καταλάβετε ότι τα ανεπιθύμητα λογισμικά από Goobzo Ltd είναι ιδιαιτέρως εκνευριστικά, δύσκολα στην αφαίρεσή τους, και δυνητικά επικίνδυνα. Για αυτό τον λόγο, σε περίπτωση που το anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) που έχετε εγκαταστημένο στον υπολογιστή σας σας ενημερώσει για διείσδυση κάποιου από τα ανεπιθύμητα λογισμικά της συγκεκριμένης εταιρείας, όπως πχ. PUA.Goobzo, PUP.Optional.Goobzo, PUP.Optional.Goobzo.A, κλπ., τότε σας συνιστούμε να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας κατά προτίμηση το εξαίρετο Reimage. Αυτό, θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά, όχι μόνο το Goobzo Ltd adware, αλλά και οποιοδήποτε άλλο αρχείο ή πρόγραμμα μπορεί να σχετίζεται με αυτό.

Goobzo Ltd adware

Πώς μπορεί το Goobzo Ltd να διεισδύσει στον υπολογιστή μου?

Η πλειοψηφία των Goobzo Ltd εφαρμογών προωθείται μέσω επίσημων ιστοσελίδων από τις οποίες μπορείτε να τις κατεβάσετε απευθείας. Ωστόσο, πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι το πιθανότερο είναι ο ιός Goobzo virus να βρεθεί στον υπολογιστή σας ‘από το πουθενά’. Αυτό συμβαίνει, γιατί κυρίως εξαπλώνεται διαδικτυακά με τη βοήθεια της μεθόδου ‘bundling’ σχετικά για την οποία γράψαμε λίγο πιο πάνω.

Για να μπορέσετε να αποφύγετε παράλληλες και ύποπτες διεισδύσεις, όπως πχ. ο ιός Goobzo virus, σας συμβουλεύουμε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθ’ όλη τη διάρκεια λήψη/εγκατάστασης της εκάστοτε δωρεάν/δοκιμαστικής εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Σας συνιστούμε να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο, θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Έτσι, θα μπορείτε να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν προτικαρισμένα κουτάκια εμφανιστούν κατά την λήψη και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την παράλληλη εγκατάσταση προτεινόμενων/προαιρετικών/επιπρόσθετων λήψεων, κυρίως ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων κι αρχείων, όπως πχ. οι Goobzo Ltd εφαρμογές.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον ιό Goobzo Ltd virus?

Οι Goobzo Ltd εφαρμογές θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν και να σας κάνουν να κατεβάσετε, συνειδητά ή ασυνείδητα, περαιτέρω adwares και PUPs. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να βλέπετε την οθόνη του υπολογιστή σας να ‘πλημμυρίζει’ σε καθημερινή βάση από διαφόρων ειδών εκνευριστικές και παραπλανητικές διαφημίσεις, η γενικότερη διαδικτυακή σας εμπειρία να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, να σας εμφανίζονται ύποπτες ανακατευθύνσεις, κλπ.

Αν και σε γενικές γραμμές, τα adware-τύπου προγράμματα μπορούν να αφαιρεθούν χειροκίνητα, ωστόσο, επειδή τα ανεπιθύμητα λογισμικά της συγκεκριμένης εταιρείας συνοδεύονται από browser helpers, σας συνιστούμε να αφαιρείτε τις Goobzo Ltd εφαρμογές χρησιμοποιώντας κάποιο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Goobzo Ltd
Στιγμιότυπο του Goobzo Ltd

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του Goobzo Ltd:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Goobzo Ltd από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Goobzo Ltd και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Goobzo Ltd ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Goobzo Ltd από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Goobzo Ltd ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Goobzo Ltd από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Goobzo Ltd και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Goobzo Ltd. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Goobzo Ltd από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Goobzo Ltd θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Goobzo Ltd από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Goobzo Ltd και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Goobzo Ltd . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Goobzo Ltd από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Goobzo Ltd και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Goobzo Ltd. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Goobzo Ltd από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Goobzo Ltd ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Goobzo Ltd. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-goobzo-ltd.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες