Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

GioSave ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Olivia Morelli - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GioSave?

Το GioSave (ή αλλιώς GGo Save) είναι ακόμα μια browser επέκταση η οποία υποστηρίζεται από/προωθεί διαφημίσεις τρίτων και υπόσχεται ότι προσφέρει στους χρήστες μια πολύ καλύτερη εμπειρία διαδικτυακών πλοηγήσεων. Αρκετοί χρήστες έκαναν το λάθος να κατεβάσουν αυτή την εφαρμογή οικειοθελώς, καθώς νόμισαν ότι θα μπορέσει να βελτιστοποιήσει τις διαδικτυακές τους αγορές με την εμφάνιση εκπτωτικών κουπονιών, προσφορών και συγκρίσεων τιμών.

Ωστόσο, όπως περίτρανα έδειξαν και τα στατιστικά τελευταίων ερευνών, οι χρήστες αυτοί απεγκατάστησαν το πρόγραμμα αυτό εντός το πολύ μιας εβδομάδας. Δυστυχώς, αυτό το πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να διεισδύει σε συστήματα υπολογιστών κυρίως κρυφά και τελείως απρόσκλητα. Αυτό μπορεί και το καταφέρνει μέσω εγκαταστάσεων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών εκ μέρους του χρήστη, όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης τους (μέθοδος bundling). Για αυτό το λόγο άλλωστε έχει χαρακτηριστεί ήδη ως PUP ( potentially unwanted program ).

Διαπιστώσαμε ότι είναι συμβατό με όλους τους δημοφιλείς web browsers, όπως πχ. Google Chrome, Mozilla Firefox και Internet Explorer. Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα – στόχο, τροποποιεί άμεσα τις ρυθμίσεις όλων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα – στόχο για να μπορεί κατόπιν να εμφανίζει πληθώρα διαφημιστικών μηνυμάτων. Πολλοί είναι οι χρήστες που μπήκαν στον πειρασμό να κλικάρουν σε διαφημίσεις τύπου ‘Ads by Gio Save’ , γιατί οι διαφημίσεις αυτές είναι συνήθως πολύ ελκυστικές για τα γούστα του εκάστοτε χρήστη και ταιριάζουν στο διαδικτυακό προφίλ του κάθε χρήστη ξεχωριστά. Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά το συγκεκριμένο plug-in μπορεί και υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Είναι γνωστό άλλωστε ότι το GioSave σπονσοράρεται από τρίτους με απώτερο σκοπό τον κερδοσκοπισμό μέσω διαφόρων ύποπτων μεθόδων διαδικτυακού μάρκετινγκ εις βάρος πάντα των ανυποψίαστων χρηστών.

Για αυτό τον λόγο, οι διαφημίσεις που σχετίζονται με το συγκεκριμένο ανεπιθύμητο πρόγραμμα εμπεριέχουν σπονσοραρισμένους συνδέσμους και το πιο πιθανό είναι ότι εάν κλικάρετε σε κάποιον από αυτούς τότε θα ανακατευθυνθείτε σε διάφορους άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους. Είναι σαφές ότι θα πρέπει να αποφεύγετε να σερφάρετε σε αυτού του είδους τους ύποπτους ιστότοπους, γιατί με αυτό το τρόπο αυξάνετε τις πιθανότητές σας να διεισδύσουν στο σύστημα του υπολογιστή σας διαφόρων ειδών κακόβουλα προγράμματα χωρίς καν να το συνειδητοποιήσετε. Σε περίπτωση τώρα που οι διαφημίσεις οι οποίες σχετίζονται με το GioSave εμφανίζονται συνεχώς στους web browsers σας κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη θα πρέπει να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά κι άμεσα αυτό το ανεπιθύμητο πρόγραμμα από το σύστημα του υπολογιστή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ GioSave ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Σε περίπτωση που εγκαταστήσατε πρόσφατα στον υπολογιστή σας κάποιο δωρεάν πρόγραμμα από το διαδίκτυο και κατόπιν διαπιστώσατε την εμφάνιση διαφημίσεων τύπου ‘Ads by GioSave’ στους web browsers σας, τότε αυτή είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι κατεβάσατε κάποιο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) στον υπολογιστή σας και σας συνιστούμε να το εντοπίσετε άμεσα ώστε να μπορέσετε και να το αφαιρέσετε ολοκληρωτικά από το σύστημα του υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

Αυτού του είδους οι διεισδύσεις (μέθοδος bundling) είναι ιδιαιτέρως δημοφιλείς όσον αφορά τις διαδικτυακές διαδόσεις adwares και PUPs σε συστήματα υπολογιστών χωρίς την έγκριση κι επίγνωση των χρηστών τους. Αν και οι περισσότεροι χρήστες γνωρίζουν πόσο ύποπτη κι έμμεση είναι η μέθοδος bundling, ωστόσο συνεχίζουν να κατεβάζουν στους υπολογιστές τους διαφόρων ειδών δωρεάν ή δοκιμαστικές εφαρμογές χωρίς να δίνουν ιδιαίτερη σημασία τι μπορεί να συνοδεύει αυτές τις εφαρμογές.

Είναι πραγματικά πολύ μεγάλο λάθος να κλικάρετε ασυνείδητα το κουμπί ‘next’ (επόμενο) ή ‘I agree’ (Αποδέχομαι) σε κάθε τικαρισμένο κουτάκι που μπορεί να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια λήψης / εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής που σας ενδιαφέρει να κατεβάσετε. Αντιθέτως, θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης και να ακολουθείτε προσεκτικά όλες τις φάσεις λήψης/εγκατάστασης οποιασδήποτε εφαρμογής κι αν αποφασίσετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα προγράμματα που εμπεριέχονται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης, σπάνια διακρίνονται ξεκάθαρα. Αντιθέτως οι λήψεις τους αναφέρονται με μικρά γράμματα ή σε ανύποπτους χρόνους και εμπεριέχονται σε αυτομάτως τικαρισμένα κουτάκια τα οποία τελείως αυθαίρετα αναφέρονται σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων, οι οποίες λήψεις είναι συνήθως ύποπτες κι ανεπιθύμητες, όπως πχ το GioSave κι άλλα παρόμοια προγράμματα τύπου adware (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων).

Σε περίπτωση τώρα που το Gio Save κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί επιτυχώς στο σύστημα του υπολογιστή σας και ψάχνετε τρόπους για το πως να απαλλαγείτε οριστικά από την ενοχλητική παρουσία του, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα .

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ GioSave ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία κατά πόσον κατεβάσατε οικειοθελώς το πρόγραμμα αυτό στον υπολογιστή σας ή αυτό κατάφερε να διεισδύσει κρυφά κι αυθαίρετα μέσω της εγκατάστασης κάποιας δωρεάν εφαρμογής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε περίπτωση που αυτό καταφέρει να εγκατασταθεί, τότε θα διαπιστώσετε πολύ σύντομα ότι ο υπολογιστής σας θα αρχίσει να ‘πλημμυρίζει’ από διαφημίσεις που θα εμφανίζονται κάθε φορά που θα θέλετε να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας κάποιον από τους web browsers σας.

Για να απαλλαγείτε οριστικά από τις συνεχείς εμφανίσεις αυτών των εκνευριστικών διαφημίσεων, τότε θα πρέπει να αφαιρέσετε από το σύστημα του υπολογιστή σας το πρόσθετο GioSave, τις καταχωρήσεις μητρώου του ( registry entries ), καθώς κι όλα τα προγράμματα που σχετίζονται με αυτό είτε άμεσα ή έμμεσα. Σε αυτή την περίπτωση δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα και να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά αυτό το ανεπιθύμητο πρόγραμμα είτε χειροκίνητα ή αυτόματα.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του GioSave ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ
Στιγμιότυπο του GioSave ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του adware GioSave:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση GioSave από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το GioSave και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το GioSave ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση GioSave από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το GioSave ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση GioSave από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το GioSave και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του GioSave. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του adware GioSave από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το GioSave θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση GioSave από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το GioSave και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του GioSave . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση GioSave από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το GioSave και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του GioSave. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση GioSave από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το GioSave ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του GioSave. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Olivia Morelli
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-giosave-adware.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες