Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Gho.doorknobregorgeasperse.com. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Lucia Danes - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Gho.doorknobregorgeasperse.com?

Σε περίπτωση που το σύστημα του υπολογιστή σας μολυνθεί από ανεπιθύμητο πρόγραμμα τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), τότε θα αρχίσουν να σας εμφανίζονται παραπλανητικά αναδυόμενα διαφημιστικά μηνύματα, όπως πχ. στην περίπτωση του Gho.doorknobregorgeasperse.com , σε όλους τους δημοφιλείς web browsers που έχετε εγκαταστημένους και χρησιμοποιείτε για τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις, όπως πχ. Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, κλπ.

Συγκεκριμένα, αν σας εμφανίζονται διαφημιστικά μηνύματα τύπου ‘Ads by Gho.doorknobregorgeasperse.com’ , τότε αυτή είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι το συγκεκριμένο ανεπιθύμητο πρόγραμμα κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, χωρίς φυσικά την έγκριση κι επίγνωσή σας, όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικό πακέτο λήψης κάποιας δωρεάν ή δοκιμαστικής εφαρμογής που κατεβάσατε πρόσφατα στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (μέθοδος bundling).

Θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, γιατί μπορεί να γίνει η αιτία αυθαίρετων και κρυφών διεισδύσεων διαφόρων PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων) στο σύστημα του υπολογιστή σας, καθώς άλλωστε αυτός είναι και ο βασικός σκοπός για την εκπλήρωση του οποίου σχεδιάστηκε το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αυτός είναι και ο λόγος, που και το ίδιο έχει ήδη χαρακτηρισθεί ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) και σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να το διαγράψετε άμεσα από τη στιγμή που διαπιστώσετε την ύπαρξή του στο σύστημα του υπολογιστή σας.

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα-στόχο, αρχίζει να εμφανίζει ασταμάτητα αναδυόμενες ειδοποιήσεις που προσφέρουν δήθεν αναβαθμίσεις/ενημερώσεις JAVA ή Flash player ή ενημερώνουν σχετικά με αδυναμία πρόσβασης σε διάφορες ιστοσελίδες για διάφορους λόγους. Μην υποπέσετε στην παραπλανητική παγίδα και μπείτε στον πειρασμό να κλικάρετε σε κουμπιά τύπου ‘Try again’ (Δοκίμασε Ξανά), ‘Update now’ (Κάνε Ενημέρωση Τώρα), κ.α παρόμοια αν δείτε ότι τα μηνύματα αυτά είναι τύπου ‘Brought by Gho.doorknobregorgeasperse.com’.

Βασικά, το πρόγραμμα αυτό σχεδιάστηκε για να διαδίδει διαδικτυακά διαφόρων ειδών adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα). Για αυτό κι εσείς ΔΕΝ πρέπει να κλικάρετε ποτέ σε αναδυόμενες διαφημίσεις που σχετίζονται με αυτό κι εμφανίζονται κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων. Σε διαφορετική περίπτωση, αντί να κατεβάσετε τις ενημερώσεις/αναβαθμίσεις που σας υπόσχονται αυτές οι ειδοποιήσεις, θα κατεβάσετε κάποιο adware, PUP ή ακόμα και επικίνδυνο κακόβουλο πρόγραμμα. Για να αποφύγετε λοιπόν αυτού του είδους τις δυσάρεστες καταστάσεις, σας συνιστούμε να αφαιρέσετε άμεσα τη συγκεκριμένη διαφημιστική πλατφόρμα και οποιοδήποτε adware σχετίζεται με αυτή. Ο καλύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Gho.doorknobregorgeasperse.com ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Σε γενικές γραμμές, οι λήψεις δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών από το διαδίκτυο τις περισσότερες φορές ισοδυναμούν με ιδιαιτέρως αυξημένες πιθανότητες να κατέβουν παράλληλα στον υπολογιστή σας, και μάλιστα χωρίς να το γνωρίζετε συνειδητά, διαφόρων ειδών ανεπιθύμητα ή ακόμα και κακόβουλα προγράμματα.

Για να αποφύγετε λοιπόν αυτού του είδους τις αυθαίρετες, κρυφές και σίγουρα ανεπιθύμητες λήψεις, όπως πχ. στην περίπτωση του Gho.doorknobregorgeasperse.com, τότε θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και παρατηρητικοί κατά τη διάρκεια λήψης κι εγκατάστασης οποιασδήποτε δωρεάν ή δοκιμαστικής εφαρμογής μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο.

Συνήθως, σε αυτές τις περιπτώσεις, τα adwares και PUPs συστήνονται ως επιπρόσθετες ή προτεινόμενες λήψεις που εμπεριέχονται σε συνοδευτικό πακέτο λήψης κάποιας δωρεάν ή δοκιμαστικής εφαρμογής που ενδέχεται να κατεβάσετε, και αυτές οι επιπρόσθετες λήψεις εμφανίζονται σε προ-τικαρισμένα κουτάκια που αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάστασή τους. Επομένως, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί σχετικά με το τι αποδέχεστε. Σίγουρα, είναι πολύ μεγάλο λάθος, λόγω βιασύνης ή βαρεμάρας, να κλικάρετε μηχανικά, κουμπιά όπως ‘next’ (επόμενο) ή ‘I accept’ (αποδέχομαι) κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης διαφόρων άγνωστων ή ύποπτων εφαρμογών, όπως πχ. download managers, PDF creators ή video streaming λογισμικά.

Θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Αdvanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης και να διαβάζετε προσεκτικά ό,τι μπορεί να σας εμφανιστεί. Σίγουρα θα πρέπει να αρνηθείτε προτάσεις, όπως πχ. να εγκαταστήσετε επιπλέον εφαρμογές κυρίως τύπου add-ons (πρόσθετα), plug-ins, toolbars (γραμμές εργαλείων), extensions (επεκτάσεις), κλπ. Επίσης, ποτέ μην κάνετε το λάθος να κλικάρετε σε ειδοποιήσεις που σχετίζονται με δήθεν δωρεάν ενημερώσεις/αναβαθμίσεις και οι οποίες μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων, καθώς οι ειδοποιήσεις αυτές είναι γνωστόν ότι χρησιμοποιούνται για τη διάδοση ανεπιθύμητων ή ακόμα και κακόβουλων προγραμμάτων.

Σε περίπτωση λοιπόν που θα αρχίσουν να σας εμφανίζονται διαφόρων ειδών αναδυόμενες ειδοποιήσεις κάθε φορά που πλοηγείστε στο διαδίκτυο, προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος για να διαπιστώσετε αν αυτές οι εμφανίσεις σχετίζονται με το Gho.doorknobregorgeasperse.com plug-in κι άλλα παρόμοια προγράμματα, κι αν ναι, τότε θα πρέπει να προβείτε σε άμεση κι ολοκληρωτική αφαίρεσή τους.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Gho.doorknobregorgeasperse.com ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Μπορείτε να αφαιρέσετε αυτό το πρόγραμμα είτε χειροκίνητα ή αυτόματα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να αφαιρέσετε το Gho.doorknobregorgeasperse.com χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) μιας και είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν κι άλλα προγράμματα τύπου adware (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) τα οποία μπορεί να κρύβονται σε διάφορα σημεία του συστήματος του υπολογιστή σας. Θα πρέπει να θυμάστε ότι μόνο αν αφαιρέσετε ολοκληρωτικά το Gho.doorknobregorgeasperse.com, δλδ. χωρίς να μείνουν κατάλοιπά του στο σύστημα του υπολογιστή σας, θα μπορέσετε να απαλλαγείτε οριστικά από τις αναδυόμενες διαφημίσεις του εμφανίζονται στους web browsers σας.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Gho.doorknobregorgeasperse.com
Στιγμιότυπο του Gho.doorknobregorgeasperse.com

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του Gho.doorknobregorgeasperse.com:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Gho.doorknobregorgeasperse.com από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Gho.doorknobregorgeasperse.com και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Gho.doorknobregorgeasperse.com ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Gho.doorknobregorgeasperse.com από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Gho.doorknobregorgeasperse.com ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Gho.doorknobregorgeasperse.com από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Gho.doorknobregorgeasperse.com και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Gho.doorknobregorgeasperse.com. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Gho.doorknobregorgeasperse.com από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Gho.doorknobregorgeasperse.com θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Gho.doorknobregorgeasperse.com από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Gho.doorknobregorgeasperse.com και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Gho.doorknobregorgeasperse.com . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Gho.doorknobregorgeasperse.com από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Gho.doorknobregorgeasperse.com και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Gho.doorknobregorgeasperse.com. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Gho.doorknobregorgeasperse.com από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Gho.doorknobregorgeasperse.com ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Gho.doorknobregorgeasperse.com. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Lucia Danes
Lucia Danes - Ερευνήτρια Ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Lucia Danes
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-gho-doorknobregorgeasperse-com.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες