Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Get.sad9876.info ιός. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Alice Woods - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

TI EINAI TO Get.sad9876.info?

Οι αναδυόμενες διαφημίσεις που σχετίζονται με το Get.sad9876.info δημιουργούνται από προγράμματα τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) τα οποία μπορούν να διεισδύσουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης δωρεάν εφορμογών (μέθοδος bundling). Σε περίπτωση που εν τέλει κατάφερε να διεισδύσει στο σύστημα υπολογιστή, τότε θα πρέπει να δράσετε άμεσα και να προβείτε σε ολοκληρωτική αφαίρεσή του.

Αν και το adware αυτό καθαυτό δεν είναι κακόβουλο, ωστόσο μπορεί να γίνει ιδιαιτέρως εκνευριστικό με συνεχείς εμφανίσεις αναδυόμενων διαφημίσεων που σχετίζονται με το Get.sad9876.info και με το τρόπο αυτό να επιβραδύνει σημαντικά τις ταχύτητες του συστήματος και των διαδικτυακών πλοηγήσεων. Επίσης, διαπιστώσαμε ότι έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους πληροφορίες που σχετίζονται με τις διαδικτυακές δραστηριότητες και προτιμήσεις του χρήστη.

Για να αποφύγετε κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις αυτού του είδους, τότε ΔΕΝ θα πρέπει να κλικάρετε σε αναδυόμενες διαφημίσεις που μπορεί να σας εμφανιστούν κατά καιρούς από το πουθενά καθώς πλοηγείστε στο διαδίκτυο με Google Chrome, Mozilla Firefox ή Internet Explorer. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο αναδυόμενος ιός Get.sad9876.info στοχεύει κυρίως στο να βοηθάει τις κρυφές διεισδύσεις διαφόρων ειδών PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) στα συστήματα υπολογιστών των χρηστών-θυμάτων. Για να το καταφέρει αυτό, εμφανίζει διαφόρων ειδών ειδοποιήσεις που ομολογουμένως εκ πρώτης όψεως δείχνουν ιδιαιτέρως επαγγελματικές και αξιόπιστες και αφορούν κυρίως δήθεν ενημερώσεις που χρειάζονται τα προγράμματα που οι χρήστες έχουν εγκαταστημένα και χρησιμοποιούν στον υπολογιστή τους, όπως πχ. Java, Flash Player, Adobe Reader, web browser, download manager, κλπ. Μη ξεχνάτε ότι αυτού του είδους οι δήθεν ενημερώσεις εμπεριέχουν ύποπτους installers που όταν ο χρήστης κάνει το λάθος και κλικάρει κάποιον από αυτούς δίνει έμμεσα κι άθελα την έγκρισή του για κρυφές διεισδύσεις κι άλλων ανεπιθύμητων προγραμμάτων στο σύστημα του υπολογιστή του.

Επομένως, θα αρχίσουν να σας εμφανίζονται διαφόρων ειδών εμπορικές διαφημίσεις ασχέτως ιστότοπου μπορεί να επισκέπτεστε, ανακατευθύνσεις προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες του συστήματος ή ακόμα και κρυφές διεισδύσεις ιών ή γενικότερα malware. Επίσης, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσετε το γεγονός ότι το Get.sad9876.info μπορεί να εγκαταστήσει λογισμικό παρακολούθησης/εντοπισμού (cookies) στον υπολογιστή σας. Μιας και δεν μπορεί κανείς να σας εγγυηθεί ότι οι τρίτοι που θα αποκτήσουν πρόσβαση στις πληροφορίες σας είναι αξιόπιστοι ή όχι, καλό θα ήταν να αποφύγετε να το έχετε εγκαταστημένο στο σύστημα του υπολογιστή σας.

Συνοψίζοντας, για να κρατήσετε το σύστημα του υπολογιστή και τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή, σε περίπτωση που διαπιστώσετε τον ιό αυτό στον υπολογιστή σας, τότε σας προτείνουμε να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας το εξαίρετο Reimage ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) το οποίο θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά τον ιό Get.sad9876.info , καθώς κι όλες τις ανακατευθύνσεις και παραπλανητικές/ψευδείς ενημερώσεις και διαφημίσεις που σχετίζονται με αυτό.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Get.sad9876.info ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Δυστυχώς, οι κυβερνο-εγκληματίες είναι συνεχώς ενεργοί και δεν πάνε ποτέ διακοπές. Συνεχώς, προσπαθούν να βρίσκουν νέους και ευρηματικούς τρόπους για διαδικτυακή διάδοση διαφόρων ειδών προγραμμάτων που συνεργάζονται μαζί τους. Έχοντας αυτό υπόψιν, θα πρέπει να είστε πάντα σίγουροι ότι το σύστημα του υπολογιστή σας είναι ‘θωρακισμένο’ αποτελεσματικά από κάθε είδους διαδικτυακή μόλυνση. Για να το καταφέρετε αυτό, το προτιμότερο είναι να έχετε εγκαταστημένο ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

Τα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα), όπως πχ. ο αναδυόμενος ιός Get.sad9876.info , μπορούν με ιδιαίτερη ευκολία να διεισδύσουν σε συστήματα υπολογιστών χωρίς να γίνουν αντιληπτά με τη μέθοδο ‘bundling’. Το βασικό πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι πολλά anti-spyware προγράμματα δεν αναγνωρίζουν τα PUPs ως απειλές λόγω του ότι αυτά τείνουν να αναβαθμίζονται συνεχώς μέσω ενημερώσεων. Για αυτό τον λόγο, ο αποτελεσματικότερος τρόπος είναι να είστε ιδιαιτέρως επιλεκτικοί για το ποιες εφαρμογές αποφασίζετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, καθώς στο διαδίκτυο ‘παραμονεύουν’ διαφόρων ειδών ανεπιθύμητα ή κακόβουλα προγράμματα, όπως πχ. adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), browser hijackers (ανεπιθύμητα λογισμικά που καταλαμβάνουν τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένα στο σύστημα-στόχο). Αυτά συνήθως εμπεριέχονται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν εφαρμογών που μπορεί να κατεβάσετε από το διαδίκτυο (μέθοδος bundling), όπως πχ. plug-ins, add-ons (πρόσθετα), toolbars (γραμμές εργαλείων), extensions (επεκτάσεις), γιατί με αυτό το τρόπο οι δημιουργοί των δωρεάν εφαρμογών κερδίζουν χρήματα.

Πρώτα από όλα, θα πρέπει να διαβάζετε προσεκτικά το κείμενο που εμπεριέχεται στην Άδεια Χρήστης Τελικού Χρήστη (EULA, End-User’s License Agreement) και Πολιτικής περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Ιδιωτικότητας (Privacy Policy), γιατί εκεί μπορείτε να διαπιστώσετε την αληθινή φύση και σκοπούς της εκάστοτε εφαρμογής. Επίσης, εάν αποφασίσετε εν τέλει να κατεβάσετε μια εφαρμογή, θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, γιατί με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε και να ξετικάρετε όλα εκείνα τα προ-τικαρισμένα κουτάκια λήψης που μπορεί να σας εμφανιστούν κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης της εφαρμογής και θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων που τις περισσότερες φορές είναι ανεπιθύμητα ή ακόμα και κακόβουλα προγράμματα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Get.sad9876.info?

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Get.sad9876.info ιός
Στιγμιότυπο του Get.sad9876.info ιός

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού Get.sad9876.info:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Get.sad9876.info από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Get.sad9876.info και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Get.sad9876.info ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Get.sad9876.info από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Get.sad9876.info ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Get.sad9876.info από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Get.sad9876.info και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Get.sad9876.info. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του ιού Get.sad9876.info από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Get.sad9876.info θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Get.sad9876.info από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Get.sad9876.info και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Get.sad9876.info . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Get.sad9876.info από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Get.sad9876.info και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Get.sad9876.info. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Get.sad9876.info από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Get.sad9876.info ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Get.sad9876.info. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Alice Woods
Alice Woods

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Alice Woods
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-get-sad9876-info-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες