Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση ιού Ge-Force

από Olivia Morelli - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ge-Force?

Το Ge-Force ανήκει σε μια ομάδα προγραμμάτων που όχι μόνο οι χρήστες μπορεί να τα βρουν ιδιαιτέρως εκνευριστικά, αλλά μπορούν επίσης να αποτελέσουν απειλή για την εύρρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια ενός συστήματος, καθώς και για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το συγκεκριμένο browser πρόσθετο έχει χαρακτηρισθεί ήδη ως PUP ( potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) και adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων).

Σε περίπτωση λοιπόν, που το Ge-Force καταφέρει να διεισδύσει κι εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, θα αρχίσει άμεσα να σας εμφανίζει διαφόρων ειδών εμπορικού τύπου διαφημίσεις, αυθαίρετες κι εν δυνάμει επικίνδυνες ανακατευθύνσεις, κλπ. Σε αντίθεση με τα περισσότερα adwares, το συγκεκριμένο χρησιμοποιείται κυρίως για να εμφανίζει διαφημίσεις τύπου in-line οι οποίες εμφανίζονται σε κάθε ιστοσελίδα που θα θελήσετε να επισκεφτείτε. Εάν δεν έχετε ξανακούσει για αυτού του τύπου τις διαφημίσεις, να σας πληροφορήσουμε ότι πρόκειται ουσιαστικά για συνδέσμους που δημιουργούνται εντός του κειμένου της εκάστοτε ιστοσελίδας που θα επισκέπτεστε, είναι δηλαδή τονισμένες χρωματικά λέξεις που αποτελούν συνδέσμους ανακατευθύνσεων του συγκεκριμένου προγράμματος.

Αρχικά, αυτό μπορεί να σας φανεί ακόμα και χρήσιμο, γιατί αναλόγως της λέξης που έχει τονιστεί χρωματικά, κλικάροντάς την θα σας εμφανιστεί κάποια αναδυόμενη διαφημίση που θα σχετίζεται με την λέξη. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι, οι περισσότερες διαφημίσεις τύπου ‘Ads by Ge-Force’ έχουν σκοπό να σας ανακατευθύνουν σε άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους. Κατόπιν ερευνών και δοκιμών φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι οι χρήστες που κλικάρουν σε αυτές τις διαφημίσεις ως επι το πλείστον ανακατευθύνονται προς τον ιστότοπο applicationgrabb.net.

Συνήθως, τα περισσότερα anti-spyware (λογισμικά προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) μπλοκάρουν αυτόματα την ανακατεύθυνση προς τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι το συγκεκριμένο browser πρόσθετο και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορεί με τις δραστηριότητές τους να εγείρουν σοβαρά ζητήματα παραβίασης απορρήτου προσωπικών δεδομένων του χρήστη. Αυτό συνήθως γίνεται, γιατί το πρόγραμμα χρησιμοποιεί cookies για να μπορεί να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Ωστόσο, διαπιστώσαμε ότι μπορεί επίσης να αποκτήσει πρόσβαση και σε πιο ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Για να αποφύγετε λοιπόν το ρίσκο, θα σας συνιστούσαμε να αφαιρέσετε άμεσα από το σύστημα του υπολογιστή σας τον ιό Ge-Force από την πρώτη στιγμή που θα αντιληφθείτε εκεί την παρουσία του.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Ge-Force ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το Ge-Force έχει ομοιότητες με άλλα adwares, όπως πχ. με PicColor, SavePass, Buy4Less , κλπ. Αυτό σημαίνει ότι κι αυτό διαδίδεται διαδικτυακά παρομοίως με αυτά. Υπάρχουν βασικά δυο μέθοδοι που εφαρμόζονται για τη διαδικτυακή του διάδοση. Μπορείτε να το κατεβάσετε οικειοθελώς από την επίσημη ιστοσελίδα του ή αυτό να καταφέρει να διεισδύσει κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας μέσω κάποιας δωρεάν ή δοκιμαστικής εφαρμογής (μέθοδος bundling).

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι, στις περισσότερες των περιπτώσεων, το πρόγραμμα αυτό εμπεριέχεται σε συνοδευτικό πακέτο λήψης του FVL Player και μπορεί επίσης να ληφθεί από διάφορους άγνωστους και ύποπτους ιστότοπους.

Τώρα, για να μπορέσετε να αποφύγετε τη κρυφή κι αυθαίρετη διείσδυση αυτού του ύποπτου προγράμματος, αρχικά θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κάθε φορά που θα μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας κάποια δωρεάν ή δοκιμαστική εφαρμογή από το διαδίκτυο. Γνωρίζουμε ότι το Ge-Force είναι συμβατό με όλα τα λειτουργικά συστήματα, με όλους τους δημοφιλείς web browsers και το πιο πιθανό είναι αυτή η καθολική συμβατότητα του προγράμματος να συνεχίσει να ισχύει. Επομένως, αυτό το browser plug-in μπορεί να διεισδύει με ιδιαίτερη ευκολία πρακτικά σε οποιοδήποτε σύστημα υπολογιστή, ακόμα και στο δικό σας.

Αν λοιπόν αποφασίσετε να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή από το διαδίκτυο, τότε θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης, γιατί πολύ απλά με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα κι έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Με αυτό το τρόπο θα μπορείτε να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν κουτάκια που μπορεί να είναι τικαρισμένα αυτόματα και να αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων, όπως πχ γραμμές εργαλείων, πρόσθετα, ή plug-ins. Σε γενικές γραμμές, δεν θα πρέπει να κατεβάζετε στον υπολογιστή σας οποιοδήποτε λογισμικό σας φαίνεται ύποπτο ή σας είναι άγνωστο, καθώς τυχόν εγκατάστασή του μπορεί να ισοδυναμεί με έμμεσες εγκαταστάσεις διαφόρων PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων), όπως πχ το Ge-Force , χωρίς την έγκριση κι επίγνωσή σας.

Εάν εν τέλει ο ιός αυτός έχει μολύνει ήδη το σύστημα του υπολογιστή σας, δεν θα πρέπει να χάνετε χρόνο και να αφαιρέσετε άμεσα τον ιό Ge-Force, καθώς η παρουσία του ισοδυναμεί με συνεχείς ανακατευθύνσεις, σημαντικές επιβραδύνσεις, κλπ παρομοίως ανεπιθύμητες δραστηριότητες. Μπορείτε να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά, γρήγορα, εύκολα και με ασφαλή τρόπο αυτό το ανεπιθύμητο πρόγραμμα, απλά ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Ge-Force ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Ο καλύτερος και σαφώς πιο αποτελεσματικός τρόπος για να εντοπίσετε και να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά αυτή την ανεπιθύμητη εφαρμογή είναι να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Όχι μόνο θα αφαιρέσει το Ge-Force, αλλά θα θωρακίσει αποτελεσματικά το σύστημα του υπολογιστή σας από παρόμοιες ανεπιθύμητες ή ακόμα και κακόβουλες διεισδύσεις στο μέλλον. Για περισσότερες λεπτομέρειες, απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες :

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Ge-Force ΙΟΣ
Στιγμιότυπο του Ge-Force ΙΟΣ

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού Ge-Force:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ge-Force από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Ge-Force και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Ge-Force ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ge-Force από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Ge-Force ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ge-Force από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Ge-Force και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Ge-Force. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του ιού Ge-Force από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Ge-Force θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ge-Force από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Ge-Force και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Ge-Force . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ge-Force από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Ge-Force και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Ge-Force. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ge-Force από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Ge-Force ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Ge-Force. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Olivia Morelli
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ge-force-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες