Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Free Youtube Download Manager. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Περιγραφή του Ιού Free Youtube Download Manager

Το Free Youtube Download Manager είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα το οποίο παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάζουν δωρεάν videos από το Youtube. Επίσης, υποστηρίζει ότι έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει τα videos σε επιθυμητές από τον χρήστη μορφές. Ωστόσο, το πρόγραμμα αυτό έχει πολλά λειτουργικά χαρακτηριστικά τα οποία δεν είναι αρεστά.

Προωθεί και προωθείται από διαφημίσεις τρίτων. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εμφανίζει διαφημιστικό περιεχόμενο ποικίλων μορφών κάθε φορά που ο χρήστης-θύμα συνδεθεί κι αρχίσει να πλοηγείται στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, οι διαφημίσεις από Free Youtube Download Manager μπορεί να εμφανίζονται κάθε φορά που ο χρήστης-θύμα επισκέπτεται ηλεκτρονικά καταστήματα. Συνήθως, το περιεχόμενο των διαφημίσεων από Free Youtube Download Manager σχετίζεται με εκπτωτικούς κωδικούς, συγκρίσεις τιμών, ‘σπουδαίες’ διαδικτυακές προσφορές, κτλ. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι οι διαφημίσεις που εμφανίζονται είναι πάντα άρτια στοχευμένες και σχετίζονται με τις διαδικτυακές συνήθειες και προτιμήσεις του χρήστη-θύματος.
Free Youtube Download Manager virus sends ads

Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο μόνος τύπος διαφημίσεων που προωθεί ο ιός Free Youtube Download Manager virus. Έχει τη τάση να εμφανίζει παραπλανητικές διαφημίσεις που προσφέρουν δήθεν δωρεάν ενημερώσεις λογισμικού, όπως πχ. Java player. Καλό είναι να γνωρίζετε ότι οι διαφημίσεις από Free Youtube Download Manager είναι σαφώς αναξιόπιστες και παραπλανητικές.

Απώτερος σκοπός αυτών των διαφημίσεων είναι η διαδικτυακή προώθηση ιστότοπων συνεργαζόμενων τρίτων (βλ. affiliate websites). Κάθε φορά που ένας χρήστης-θύμα κλικάρει σε κάποια από αυτές, ανακατευθύνεται προς αυτούς τους ιστότοπους. Μάλιστα, πολλές από αυτές τις ιστοσελίδες είναι επικίνδυνες και μπορεί να εμπεριέχουν κακόβουλα προγράμματα κι αρχεία. Επομένως, μπορείτε να καταλάβετε εύκολα ότι οι διαδικτυακές ‘προσφορές’ που εμπεριέχονται σε αυτές τις διαφημίσεις όχι μόνο είναι παντελώς άχρηστες, αλλά και δυνητικά επικίνδυνες.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειώσουμε ότι στην περίπτωση που σας εμφανιστεί ξαφνικά κάποια αναδυόμενη διαφήμιση που μπορεί να σας προσφέρει δήθεν δωρεάν ενημερώσεις λογισμικού, τότε σας συμβουλεύουμε να την κλείσετε άμεσα! Συνήθως, αντί της επιθυμητής ενημέρωσης, κατεβαίνουν παράλληλα και απαρατήρητα διάφορες παραπλανητικές και δυνητικά επικίνδυνες εφαρμογές οι οποίες ‘μεταμφιέζονται’ ως δήθεν δωρεάν και απαραίτητη ενημέρωση.

Λόγω των παραπάνω αρνητικών χαρακτηριστικών, το πρόγραμμα έχει ήδη χαρακτηριστεί ως “adware” (είδος ανεπιθύμητου λογισμικού που εμφανίζει εκνευριστικές και παραπλανητικές διαφημίσεις συνεργαζόμενων τρίτων) και ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα). Επομένως, σας συνιστούμε να αφαιρέσετε το Free Youtube Download Manager χρησιμοποιώντας κάποιο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware, όπως πχ. το εξαίρετο Reimage.

Πώς μπορεί το Free Youtube Download Manager να καταλάβει το σύστημα λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου?

Μπορείτε να κατεβάσετε το Free Youtube Download Manager adware από την επίσημη ιστοσελίδα του, ωστόσο, ο συνηθέστερος τρόπος διαδικτυακής του εξάπλωσης είναι μέσω διαφόρων δωρεάν/δοκιμαστικών εφαρμογών.

Επομένως, στην περίπτωση που θέλετε να κατεβάσετε κάποια δωρεάν/δοκιμαστική εφαρμογή, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να τσεκάρετε την αξιοπιστία της πηγής λήψεων που παρέχει τον έκαστο σύνδεσμο λήψης. Πολλοί ύποπτοι ιστότοποι λήψεων προωθούν συνδυαστικά πακέτα λήψης ως ένα εννιαίο πρόγραμμα.

Ποτέ δεν θα πρέπει να βιάζεστε όταν είναι να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή από το διαδίκτυο. Καλό είναι πρώτα να διαβάσετε πολύ προσεκτικά το κείμενο που εμπεριέχεται στα νομικά έγγραφα που σχετίζονται με την εκάστοτε εφαρμογή. Έτσι, θα αποκτήσετε μια πρώτη εικόνα κατά πόσο σας ταιριάζει ή όχι.

Αν συνεχίζετε να θέλετε να κατεβάσετε την εφαρμογή, τότε σας συνιστούμε να επιλέξετε Για Προχωρημένους (Advanced) ή Προσαρμοσμένη (Custom) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο, θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που επιθυμείτε συνειδητά να κατεβάσετε. Έτσι, θα μπορείτε να εντοπίζετε και να ξετικάρετε τυχόν προτικαρισμένα κουτάκια μπορεί να εμφανιστούν κατά την λήψη και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε παράλληλη εγκατάσταση επιπρόσθετων/προτεινόμενων/προαιρετικών λήψεων, κυρίως ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων, όπως πχ. το Free Youtube Download Manager.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω το Free Youtube Download Manager PUP?

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν έχει απολύτως τίποτα χρήσιμο να σας προσφέρει, οπότε δεν αξίζει να το έχετε εγκαταστημένο στο σύστημα του υπολογιστή σας.

Η παρουσία του στο σύστημα του υπολογιστή σας ισοδυναμεί με εμφανίσεις εκνευριστικών/παραπλανητικών διαφημίσεων, σημαντικές επιβραδύνσεις συστήματος, δυσλειτουργία web browsers, κλπ. Ευτυχώς, ο ιός Free Youtube Download Manager virus είναι εύκολος στην αφαίρεσή του. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό η αφαίρεσή του να γίνει σωστά!

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να το αφαιρέσετε χειροκίνητα, ακόμα κι αν οι γνώσεις σας περί πληροφορικής δεν είναι ιδιαιτέρως προηγμένες. Απλά, ακολουθήστε προσεκτικά τις παρακάτω αναλυτικές οδηγίες αφαίρεσης. Εάν επιθυμείτε να το αφαιρέσετε αυτόματα, που είναι και το προτιμότερο, τότε είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσετε κάποιο αξιόπιστο και πλήρως ενημερωμένο anti-spyware. Αυτό, θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά το Free Youtube Download Manager. Η παρουσία ενός τέτοιου προγράμματος ασφάλειας στον υπολογιστή σας είναι πολύ σημαντική, γιατί θα προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από όλων των ειδών τις κυβερνο-απειλές, όπως πχ. spyware, και malware. Παρακάτω, σας προτείνουμε τα anti-spywares που θεωρούμε ότι είναι τα πλέον ιδανικά για περιπτώσεις όπως αυτή:

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του Free Youtube Download Manager:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Free Youtube Download Manager από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Free Youtube Download Manager και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Free Youtube Download Manager ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Free Youtube Download Manager από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Free Youtube Download Manager ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Free Youtube Download Manager από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Free Youtube Download Manager και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Free Youtube Download Manager. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Free Youtube Download Manager από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Free Youtube Download Manager θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Free Youtube Download Manager από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Free Youtube Download Manager και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Free Youtube Download Manager . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Free Youtube Download Manager από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Free Youtube Download Manager και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Free Youtube Download Manager. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Free Youtube Download Manager από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Free Youtube Download Manager ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Free Youtube Download Manager. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες