Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων FoTest

από Julie Splinters - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FoTest?

Το FoTest είναι μια νόμιμη εφαρμογή η οποία μπορεί να διεισδύσει στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας έμμεσες/παραπλανητικές μεθόδους. Μπορεί να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων σχεδόν όλων των δημοφιλών web browsers (βλ. browser hijacking) και να εμφανιστεί ως Browser Helper Object στον Internet Explorer, ως extension (επέκταση) στο Google Chrome, κι ως add-on (πρόσθετο) στο Mozilla Firefox.

Η πρώτη σοβαρή ένδειξη του ότι η συγκεκριμένη ανεπιθύμητη εφαρμογή έχει διεισδύσει στον υπολογιστή σας είναι η εμφάνιση δεκάδων αναδυόμενων, banner, κειμένου, διαφημίσεων τύπου ‘Ads by FoTest’. Αν και τις περισσότερες φορές η συγκεκριμένη εφαρμογή προωθείται ως ‘shopping helper’ (βοηθός αγορών), εσείς δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι πρόκειται για adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) που χαρακτηρίζεται ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα), το οποίο μάλιστα χρησιμοποιείται ευρέως από τρίτους λόγω της δυνατότητας, αλλά και της τάσης που έχει να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις με απώτερο σκοπό τη δημιουργία του μοναδικού προσωπικού σας διαδικτυακού προφίλ, έτσι ώστε να σας προβάλλεται διαφημιστικό περιεχόμενο που θα έχει αυξημένες πιθανότητες να σας είναι αρεστό.

Πιο συγκεκριμένα, με το που συλλέξει ένα καλό όγκο δεδομένων έτσι ώστε να μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα κατά πόσο σας αρέσουν πχ. τα ρούχα, τα sports, τα ταξίδια, κλπ. και πόσο συχνά προβαίνετε σε διαδικτυακές αναζητήσεις αυτών, τότε θα αρχίσει να σας εμφανίζει τις ανάλογες διαφημίσεις, οι οποίες μάλιστα τις περισσότερες φορές μπορεί να χαρακτηρισθούν ως άρτια στοχευμένες σε σχέση με το προφίλ του εκάστοτε χρήστη-στόχου. Δυστυχώς, όσο ενδιαφέρον και χρήσιμο μπορεί να φαίνεται κάτι τέτοιο εκ πρώτης όψεως, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Οι διαφημίσεις αυτές έχουν ύποπτο περιεχόμενο και συνδέσμους ανακατευθύνσεων που σπανίως μπορούν να χαρακτηρισθούν ως αξιόπιστες. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, εξυπηρετούν συμφέροντα τρίτων που σχετίζονται με το διαδικτυακό marketing. Ως στόχο έχουν τη μεγιστοποίηση clicks των διαφημίσεων, αλλά και της μόχλευσης ροών επισκεψιμότητας των χρηστών προς προκαθορισμένους συνεργαζόμενους με το πρόγραμμα ιστότοπους (afilliate websites) μέσω των συνδέσμων ανακατεύθυνσης.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε ότι οι ανακατευθύνσεις των συνδέσμων που εμπεριέχονται στις διαφημίσεις που εμφανίζονται από το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να σας ανακατευθύνουν προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους. Αν και δε μπορούμε να πούμε κατηγορηματικά ότι όλες οι FoTest διαφημίσεις θα σας ανακατευθύνουν σε κακόβουλους afilliate ιστότοπους, ωστόσο κανείς επίσης δε μπορεί να σας εγγυηθεί ότι δε θα συμβεί κάτι τέτοιο. Επομένως, η αμφιβολία παραμένει.

Συνοψίζοντας, εάν θέλετε να διατηρήσετε ένα σταθερό, λειτουργικό και ασφαλές web browsing περιβάλλον, τότε δε θα πρέπει να έχετε εγκαταστημένο αυτό το ανεπιθύμητο πρόγραμμα στον υπολογιστή σας. Σε περίπτωση που θα διαπιστώσετε ότι αυτό κατάφερε να ‘τρυπώσει’ στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να δράσετε άμεσα και να απαλλαγείτε από την παρουσία του ιού FoTest. Για περιπτώσεις όπως αυτή, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το εξαίρετο Reimage.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ FoTest ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Μέχρι τώρα δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε την επίσημη ιστοσελίδα του FoTest. Οπότε, μπορεί κανείς να συμπεράνει εύκολα ότι το συγκεκριμένο add-on (πρόσθετο) διαδίδεται διαδικτυακά με άλλους τρόπους. Μιας και ολοένα και περισσότεροι χρήστες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) βρέθηκε στον υπολογιστή τους από το πουθενά, μπορεί να βγει το συμπέρασμα ότι οι δημιουργοί του βασίζονται σε παραπλανητικές μεθόδους διάδοσης, όπως πχ. η μέθοδος bundling.

Με την μέθοδο bundling, αυτού του είδους τα ανεπιθύμητα προγράμματα καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών. Με αυτό τον έμμεσο τρόπο, πολλά μη δημοφιλή και ιδιαιτέρως αναξιόπιστα προγράμματα τρίτων, καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών, χωρίς φυσικά την έγκριση κι επίγνωση των χρηστών, συνειδητή τουλάχιστον. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι διαφόρων ειδών add-ons (πρόσθετα), plug-ins, toolbars (γραμμές εργαλείων) και extensions (επεκτάσεις) μπορεί να εμπεριέχονται όχι μόνο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης αμφιλεγόμενης αξιοπιστίας δωρεάν εφαρμογών, αλλά επίσης και σε γνωστά και ιδιαιτέρως δημοφιλή δωρεάν προγράμματα. Επομένως, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κάθε φορά που θα θέλετε να κατεβάσετε κάποιο δωρεάν πρόγραμμα στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο.

Πρώτα από όλα, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά το κείμενο που εμπεριέχεται στην Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη (End User’s License Agreement, EULA), αλλά και στην Πολιτική περί Προσωπικών Δεδομένων, καθώς έτσι θα μπορέσετε να σχηματίσετε μια αρκετά ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με το πόσο αξιόπιστη και χρήσιμη είναι η εκάστοτε εφαρμογή που θέλετε να κατεβάσετε. Εάν εν τέλει αποφασίσετε να την κατεβάσετε, τότε θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, αντί της Quick (Γρήγορης) ή Basic (Βασικής). Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που επιλέξατε να κατεβάσετε. Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε να αποφεύγετε να κατεβάσετε οποιαδήποτε προτεινόμενη λήψη μπορεί να σας εμφανιστεί.

Σε περίπτωση τώρα που ο ιός FoTest κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο υπολογιστή σας, τότε απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης και το ενοχλητικό αυτό adware θα αφαιρεθεί πλήρως από το σύστημα του υπολογιστή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ FoTest?

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του FoTest Διαφημίσεις
Στιγμιότυπο του FoTest Διαφημίσεις

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων FoTest:

Αφαίρεση FoTest από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το FoTest και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το FoTest ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση FoTest από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το FoTest ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση FoTest από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το FoTest και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του FoTest. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση διαφημίσεων FoTest από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το FoTest θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση FoTest από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το FoTest και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του FoTest . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση FoTest από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το FoTest και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του FoTest. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση FoTest από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το FoTest ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του FoTest. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Julie Splinters
Julie Splinters - Ειδικός στην αφαίρεση malware

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Julie Splinters
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-fotest-ads.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες