Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση ιού Fingerbedroom.xyz pop-up

από Gabriel E. Hall - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟΣ ΙΟΣ Fingerbedroom.xyz?

Ο αναδυόμενος ιός Fingerbedroom.xyz σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μπορεί να σας κάνει να σκέφτεστε το όνομά του. Δεν ανήκει σε εκείνους τους ιούς που κρύβονται βαθιά στο σύστημα του υπολογιστή και υποκλέπτουν ευαίσθητες/απόρρητες προσωπικές πληροφορίες και στοιχεία του χρήστη, ούτε σε αυτούς που εγκαθιστούν κρυφά κι αυθαίρετα πληθώρα κακόβουλων προγραμμάτων, όπως πχ. trojans, rootkits κι άλλους παρόμοιους ιούς.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να είστε προσεκτικοί μαζί του. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι σχετίζεται με προγράμματα τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), γνωστά επίσης και ως PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα). Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί ένα τέτοιο πρόγραμμα στο σύστημα του υπολογιστή σας, προβαίνει άμεσα σε αυθαίρετες και κρυφές τροποποιήσεις στις ρυθμίσεις όλων των web browsers που έχετε εγκαταστημένους και χρησιμοποιείτε για τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις κι αναζητήσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διαπιστώσετε σύντομα την εμφάνιση ανακατευθύνσεων, επιβραδύνσεων κι άλλων παρόμοιων αρνητικών επιπτώσεων. Συγκεκριμένα, ο ιός Fingerbedroom.xyz θα εμφανίζει τις αναδυόμενες διαφημίσεις του κάθε φορά που θα πλοηγείστε στο διαδίκτυο, ασχέτως web browser που θα χρησιμοποιείτε, και φυσικά χωρίς να ζητάει την έγκρισή σας.

Οι διαφημίσεις αυτές εμφανίζουν κυρίως μηνύματα τα οποία προτείνουν δήθεν την λήψη ενημερώσεων/αναβαθμίσεων που χρειάζονται τα προγράμματα που έχετε εγκαταστημένα στον υπολογιστή σας, την λήψη νέων και δήθεν χρήσιμων εφαρμογών, κτλ. Ασχέτως πόσο αξιόλογες μπορεί να δείχνουν εκ πρώτης όψεως, εμείς σας συμβουλεύουμε να μην μπείτε στον πειρασμό να τις κλικάρετε ή να πιστέψετε αυτά για τα οποία σας ενημερώνουν/προτείνουν σχετικά. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, ο ιός Fingerbedroom.xyz χρησιμοποιείται για την προώθηση adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και browser hijackers (ανεπιθύμητα και κακόβουλα λογισμικά που καταλαμβάνουν τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων όλων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο) και πολλά άλλα ακόμα.

Για να απαλλαγείτε από τις συνεχείς κι εκνευριστικές εμφανίσεις των διαφημίσεων, αλλά και των ανακατευθύνσεων, που σχετίζονται με τον ιό τότε σας προτείνουμε να προβείτε σε γενική σάρωση του συστήματος χρησιμοποιώντας το εξαίρετο Reimage που θα αναλάβει να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά τον ιό.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΙΟΣ Fingerbedroom.xyz ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το Fingerbedroom.xyz είναι μια πλατφόρμα marketing, την οποία μπορούν να την εκμεταλλευτούν διάφοροι κυβερνο-εγκληματίες, κάτι το οποίο γενικότερα ισχύει για όλα τα προγράμματα τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων). Για να αποφύγετε διαφόρων ειδών κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις, τότε θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί σχετικά με το ποια προγράμματα αποφασίζετε εν τέλει να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, καθώς το πιο πιθανόν είναι εφαρμογές που είναι δωρεάν ή δοκιμαστικές να εμπεριέχουν στα συνοδευτικά πακέτα λήψης τους κρυμμένα διαφόρων ειδών ύποπτα/αναξιόπιστα προγράμματα, όπως πχ. browser πρόσθετα, plugins και extensions (επεκτάσεις).

Με το που καταφέρει κάποια από αυτές τις ‘προαιρετικές’ λήψεις να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, είναι ζήτημα χρόνου έως ότου ξεκινήσουν να σας εμφανίζονται ψευδείς/παραπλανητικές ειδοποιήσεις που θα αναφέρουν σχετικά με ελλειπείς ενημερώσεις/αναβαθμίσεις προγραμμάτων που έχετε στον υπολογιστή σας κι άλλα παρόμοια παραπλανητικά ζητήματα. Θα πρέπει να θυμάστε ότι οι διαφημίσεις από Fingerbedroom.xyz είναι ιδιαιτέρως παραπλανητικές και μπορεί να σας ξεγελάσουν, γιατί μοιάζουν οπτικά αξιόπιστες.

Για να μπορέσετε να εμποδίσετε τα adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) να εμφανίζουν αυτές τις αναδυόμενες και άλλων μορφών διαφημίσεις, τότε πριν προβείτε σε λήψη/εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής θα πρέπει πρώτα να έχετε διαβάσει προσεκτικά το κείμενο που εμπεριέχεται στην Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη (EULA, end user’s license agreement), Πολιτική περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Ιδιωτικότητας (privacy policy) κι άλλα παρόμοια κείμενα.

Εάν εν τέλει αποφασίσετε να προχωρήσετε σε λήψη/εγκατάσταση μιας εφαρμογής, τότε θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης, γιατί με το τρόπο αυτό θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Με αυτό το τρόπο θα εντοπίσετε και θα ξετικάρετε όλα εκείνα τα αυτοματοποιημένως τικαρισμένα κουτάκια που θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων, που στις περισσότερες των περιπτώσεων θα αφορούν αναξιόπιστα ή ύποπτα προγράμματα κι αρχεία, όπως πχ. browser add-ons (πρόσθετα), κλπ.

Σε περίπτωση που άρχισαν ήδη να σας εμφανίζονται αναδυόμενες διαφημίσεις από Fingerbedroom.xyz κι άλλες παρομοίως εκνευριστικές ή ύποπτες δραστηριότητες που σχετίζονται με το συγκεκριμένο ιό κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων κι αναζητήσεων, τότε αυτή είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι έχει διεισδύσει στον υπολογιστή σας κάποιο πρόγραμμα τύπου browser hijacker. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ θα πρέπει να αφήνετε αυτού του είδους τα προγράμματα εγκαταστημένα στον υπολογιστή σας!

Για να απαλλαγείτε από όλες αυτές τις εκνευριστικές διαφημίσεις, ειδοποιήσεις, ανακατευθύνσεις, θα πρέπει να ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα. Σε περίπτωση που επιλέξετε να το αφαιρέσετε χειροκίνητα, τότε θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι εκτός από το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφαιρέσατε παράλληλα κι όλα τα προγράμματα που εμπεριέχουν στο όνομά τους λέξεις όπως πχ. ‘coupon’, ‘sale’, ‘save’ , κλπ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Fingerbedroom.xyz ?

Ο ευκολότερος τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτό το ενοχλητικό PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) είναι να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος με κάποιο από αυτά τα εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας που σας προτείνουμε παρακάτω.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Fingerbedroom.xyz αναδυόμενος ιός
Στιγμιότυπο του Fingerbedroom.xyz αναδυόμενος ιός

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού Fingerbedroom.xyz pop-up:

Αφαίρεση Fingerbedroom.xyz pop-up από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Fingerbedroom.xyz pop-up και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Fingerbedroom.xyz pop-up ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση Fingerbedroom.xyz pop-up από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Fingerbedroom.xyz pop-up ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση Fingerbedroom.xyz pop-up από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Fingerbedroom.xyz pop-up και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Fingerbedroom.xyz pop-up. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση του ιού Fingerbedroom.xyz pop-up από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Fingerbedroom.xyz pop-up θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση Fingerbedroom.xyz pop-up από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Fingerbedroom.xyz pop-up και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Fingerbedroom.xyz pop-up . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση Fingerbedroom.xyz pop-up από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Fingerbedroom.xyz pop-up και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Fingerbedroom.xyz pop-up. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση Fingerbedroom.xyz pop-up από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Fingerbedroom.xyz pop-up ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Fingerbedroom.xyz pop-up. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Παθιασμένη web ερευνήτρια

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Gabriel E. Hall
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-fingerbedroom-xyz-pop-up-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες