Βαθμός σοβαρότητας:  
  (85/100)

File Recovery. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

| Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Το File Recovery είναι ένα υποτιθέμενο εργαλείο βελτιστοποίησης Η/Υ το οποίο δημοσιεύτηκε πρόσφατα και φαίνεται πως αναπτύχθηκε για να αντικαταστήσει το scamware Data Recovery, το οποίο λειτουργεί ενεργά τους τελευταίους μήνες. Ο ιός File Recovery δεν πρέπει ποτέ να μένει στο σύστημα, διότι προκαλεί στον υπολογιστή διαδοχικά προβλήματα σχετικά με απώλεια δεδομένων, προβλήματα προγραμμάτων και επιβραδύνσεις του συστήματος. Να έχετε κατά νου, πως αυτό το πρόγραμμα είναι ΨΕΥΤΙΚΟ και πρέπει οπωσδήποτε να το εξαλείψετε από τον υπολογιστή σας. Από τη στιγμή που μπαίνει στο εσωτερικό, ξεκινά να προβάλει ενοχλητικές ειδοποιήσεις και σαρώσεις οι οποίες κάνουν αναφορά για διάφορα προβλήματα στο δίσκο, τη μνήμη, το μητρώο και τη GPU. Ο ιός File Recovery θα σας προσφέρει επίσης να αγοράσετε την εμπορική του άδεια, ως ένα εργαλείο το οποίο μπορεί να επιδιορθώσει αυτά τα προβλήματα. Αντί αυτού, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να απομακρύνετε τον ιό File Recovery και να αγνοήσετε αυτά τα προβλήματα, διότι είναι όλα ψεύτικα και επινοήθηκαν από αυτόν τον ιό.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ FILE RECOVERY;

Ο ιός File Recovery χρησιμοποιεί διάφορους τρόπους για να διεισδύσει στο σύστημα – τείνει να μολύνει τους Η/Υ μέσω ενημερώσεις παλαιώτερων εκδόσεων Java, Flash, προγραμμάτων ανάγνωσης PDF ή ψεύτικες βιβλιοθήκες βίντεο. Εκτός αυτού, μπορεί εύκολα να χρησιμοποιήσει δούρειους ίππους για να διεισδύσει στο σύστημα μέσω διάφορων τρωτών σημείων ασφαλείας. Όλα αυτά γίνονται στο παρασκήνιο χωρίς καν την άδεια του χρήστη. Από τη στιγμή που μπαίνει στο εσωτερικό του συστήματος, το File Recovery θα ξεκινά με κάθε επανεκκίνηση του υπολογιστή και θα εμφανίζει παρόμοιες ειδοποιήσεις και σαρώσεις:

Hard drive boot sector reading error

System blocks were not found

Error 0x00000024 – NTFS_FILE_SYSTEM

Error 0x00000078 – INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE

Error 0x0000002E – DATA_BUS_ERROR

Error 0x00000050 – PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

The DRM attribute value is too small before disk scan

System blocks were not found
This is most likely occurred because of hard disk failure.
This may also lead to a potential loss of data.


Hard Drive Boot Sector Reading Error

During I/O system initialization, the boot device driver might have failed to initialize the boot device. File system initialization might have failed because it did not recognize the data on boot device.

Να έχετε κατά νου, πως αυτά τα σφάλματα του σκληρού δίσκου, της RAM και του μητρώου, δεν είναι άλλο παρά προβλήματα που επινοεί αυτός ο ιός και δεν πρέπει να λαμβάνονται υπ’ όψιν. Εκτός αυτού, αυτό το malware σας προσφέρει να εκτελέσετε ορισμένες σαρώσεις του δίσκου, οι οποίες μπορούν εύκολα να τροποποιηθούν, έτσι ώστε να εμφανίσουν τα ίδια προ-ρυθμισμένα σφάλματα. Ωστόσο, αν και φαίνεται αξιόπιστο, το File Recovery δεν είναι παρά ένα άχρηστο πρόγραμμα, το οποίο επιχειρεί να αποσπάσει χρήματα προσφέροντας αυτές τις υπηρεσίες ‘επιδιόρθωσης’ που έχει επινοήσει. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μην αγοράσετε την εμπορική άδεια χρήσης του και απλά να απομακρύνετε τον ιό File Recovery από τον Η/Υ.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΙΟ FILE RECOVERY;

Αρχικά, πρέπει να σταματήσετε όλες τις διεργασίες του File Recovery χρησιμοποιώντας το Reimage, Process Explorer ή το Rkill. Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο, αρχικά κάντε επανεκκίνηση του μολυσμένου Η/Υ σε Ασφαλής λειτουργία με υποστήριξη δικτύου. Επιπλέον, πρέπει να σαρώσετε τον υπολογιστή σας και σε κανονική λειτουργία.

Επίσης, εκτελέστε το SpyHunterCombo Cleaner και το Reimage για να αφαιρέσετε όλες τις μολύνσεις του μητρώου και τα αρχεία του File Recovery.

Αν δεν μπορείτε να εκτελέσετε αυτά τα προγράμματα, εισάγετε πρώτα τον παρακάτω κωδικό ενεργοποίησης, για να κάνετε τον ιό να πιστέψει πως έχετε αγοράσει την εμπορική άδεια χρήσης του: 08869246386344953972969146034087. Εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος χρησιμοποιώντας το SpyHunter, για να απομακρύνετε όλα τα μολυσμένα αρχεία.

Το τελευταία ονόματα παράσιτων που χρησιμοποιούνται από το FakeHDD:
[newest id=»fakehdd»]

ΕΝΗΡΜΕΡΩΣΗ: Ορισμένοι ειδικοί σε θέματα ασφαλείας κάνουν αναφορά για έναν πανομοιότυπο ιό, που ονομάζεται File Restore. Αν δείτε μια τέτοια αναφορά από το File Restore η οποία δηλώνει πως ‘ο υπολογιστής σας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Εντοπίστηκε σφάλμα στο δίσκο.’, να έχετε κατά νου πως σας επιτίθεται αυτός ο ιός. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο οδηγό αφαίρεσης για να απομακρύνετε τον File Restore από τον υπολογιστή σας.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του File Recovery
Στιγμιότυπο του File Recovery
Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-file-recovery.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες