Βαθμός σοβαρότητας:  
  (97/100)

FBI Moneypak. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Lucia Danes - - | Τύπος: Ιοί

Η FBI Moneypak είναι μια ransomware μόλυνση που δείχνει ξεκάθαρα πως οι κακοί βελτιώνουν επιδέξια τις τεχνικές τους, ενώ προσπαθούν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα. Αυτός ο ιός όχι μόνο εμφανίζει την παραπλανητική καταχώρηση που δείχνει σαν μια νόμιμη κοινοποίηση που απέστειλε το FBI, αλλά και κλειδώνει το σύστημα έτσι ώστε να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα γι ‘αυτό. Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι απατεώνες έχουν κυκλοφορήσει αυτός ο ιός είναι πραγματικά απλός – θα αναμένουνε από εσάς να πιστέψετε ότι «παράνομα παρακολουθείτε περιεχόμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και τώρα θα πρέπει να πληρώσετε ένα« πρόστιμο »μέσω της Moneypak υπηρεσίας». Φυσικά, δεν πρέπει ποτέ να πιστέψετε τον ιό του FBI Moneypak γιατί μόνο υποστηρίζετε τους εγκληματίες του διαδικτύου με αυτόν τον τρόπο.

ΠΏΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ FBI MONEYPAK;

Αυτός ο προηγμένος εισβολέας μπαίνει μέσα στο σύστημα μέσω του δούρειων ίππων που έρχονται μέσα απαρατήρητα από τον χρήστη και έτσι κατεβάζετε όλα τα αρχεία που απαιτούνται για τον FBI Moneypak. Επιπλέον, FBI Moneypak κλειδώνει το σύστημα και εμφανίζει pop-up μήνυμα με βάση παραπλανητικές πληροφορίες για τα πνευματικά δικαιώματα και τις σχετικές παραβιάσεις του νόμου και των δικαιωμάτων. Στην πραγματικότητα, φαίνεται σχεδόν σαν ένα νόμιμο μήνυμα που εμφανίζεται από το FBI! Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι αυτό το σήμα είναι εντελώς παραπλανητικό και θέλει μόνο να σας παραπλανήσει σε δαπάνες των $ 100 για να ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή σας. Αντ ‘αυτού, δεν θα πρέπει να σπαταλάτε το χρόνο σας και να αφαιρέσετε τον FBI Moneypak από τον υπολογιστή σας προτού να αρχίσει πρόσθετες δραστηριότητες στον υπολογιστή σας.

ΠΏΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ FBI MONEYPAK;

Πρώτα απ ‘όλα, διαβάστε πώς μπορείτε να αποφύγετε τη μολυνση με τον ιό του FBI Moneypak: εμπειρογνώμονες ασφάλειας συνιστούν να αγνοήσετε όλα τα ανεπιθύμητα μηνύματα γράμματα και ποτέ να μην ανοίγετε συνημμένα που μπορούν να βρεθούν στο εσωτερικό τους. Επιπλέον, σταματήστε να σπαταλάτε το χρόνο σας με το δωρεάν λογισμικό, επειδή μαζί με τα εν λόγω προγράμματα μπορεί επίσης να έρθει μαζί με ιούς. Τέλος, πάντα βεβαιωθείτε ότι έχετε αξιόπιστο anti-virus και anti-spyware προγράμματα εγκατεστημένα έτσι ώστε να μπορούν να σας βοηθήσουν για την πρόληψη τέτοιων ιών, όπως ο FBI Moneypak.

Για να καταργήσετε αυτήν την επικίνδυνη απειλή και να ξεκλειδώσετε τον Η/Υ σας, σας συνιστάται ιδιαίτερα τη χρήση αξιόπιστου anti-malware προγραμμάτων, όπως το Reimage και εκείνων που αναφέρονται παρακάτω. Επιπλέον, αν βρείτε τον εαυτό σας εντελώς απενεργοποιημένο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα πριν να εκτελέσετε μια πλήρη σάρωση του συστήματος με τα anti-malware:

  1. Πάρτε ένα άλλο Η/Υ και να το χρησιμοποιήστε τον για να κατεβάσετε το SpyHunter ή κάποιο άλλο αξιόπιστο anti-malware πρόγραμμα.

  2. Ενημερώστε το πρόγραμμα και να βάλτε το σε ένα USB ή ένα απλό CD.

  3. Εν τω μεταξύ, επανεκκίνηση το μολυσμένο Η/Υ σας σε ασφαλή λειτουργία με γραμμή εντολών και να βάλτε το USB drive σε αυτόν.

  4. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή που έχει μολυνθεί με το FBI ransomware για μια ακόμη φορά και να εκτελέσετε μια πλήρη σάρωση του συστήματος.
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του FBI Moneypak
Στιγμιότυπο του FBI Moneypak

Σχετικά με συντάκτη

Lucia Danes
Lucia Danes - Ερευνήτρια Ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Lucia Danes
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-fbi-moneypak.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες