Βαθμός σοβαρότητας:  
  (99/100)

Αφαίρεση ιού FBI (Οδηγίες Αφαίρεσης) - Ιαν 2021 ενημέρωση

από Linas Kiguolis - -   Screen Locker | Τύπος: Ιός τύπου Ransomware

Ο ιός FBI είναι ένα ύπουλο malware, το οποίο μπορεί να διεισδύσει στο εσωτερικό του υπολογιστή με τη βοήθεια του Trojan.LockScreen περνώντας απαρατήρητο. Από τη στιγμή που θα διεισδύσει στο σύστημα, αυτή η απάτη παρουσιάζεται ως ‘The FBI Federal Bureau Investigation’ προβάλλοντας μια κάπως επιθετική ειδοποίηση. Αυτή η ειδοποίηση υποστηρίζει, πως ο υπολογιστή κλειδώθηκε λόγω της παραβίασης των δικαιωμάτων του Νόμου Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών και άλλους φαινομενικά σοβαρούς λόγους. Δυστυχώς, αν βρείτε τον υπολογιστή σας μπλοκαρισμένο από ένα πρόγραμμα, το οποίο υποστηρίζει πως έχετε παράνομα χρησιμοποιήσει ή διανείμει περιεχόμενο πνευματικής ιδιοκτησίας, έχετε παρακολουθήσει ή διανείμει περιεχόμενο πορνογραφικής φύσης ή malware, τότε πρέπει να αγνοήσετε αυτή την ειδοποίηση. Αυτό, διότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί. Να θυμάστε, αυτό το πρόγραμμα διανέμεται από απατεώνες για εξαπατήσουν τους χρήστες τους με σκοπό τα χρήματα. Γι’ αυτό, πρέπει να αφαιρέσετε τον ιό FBI αμέσως μόλις αντιληφθείτε πως έχει καταλάβει το σύστημα σας. Να έχετε κατά νου, πως ειδικοί σε θέματα ασφάλειας αναμένουν ότι αυτήν η ομάδα ransomware, θα αναπτυχθεί και θα βελτιωθεί στο μέλλον.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΙΟΣ FBI ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ;

Αυτή η λοίμωξη μπαίνει στο σύστημα μέσω τρωτών σημείων της ασφάλειας, τα οποία εμφανίζονται όταν οι χρήστες δεν δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια του υπολογιστή τους. Αν δεν χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα ασφαλείας ή δεν το ενημερώνετε, μπορεί κάποια μέρα να έρθετε αντιμέτωποι με αυτόν τον ιό. Φυσικά, θα πρέπει πάντα να σκέφτεστε την ασφαλή πλοήγηση και την αποφυγή ύποπτων λήψεων που προσφέρονται στο διαδίκτυο αυτή τη στιγμή. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, που προκαλείται από αυτό το ransomware, είναι ότι αποκλείει εντελώς τον υπολογιστή του θύματος, τον κλειδώνει και απενεργοποιεί όλα τα προγράμματα που βρίσκονται εκεί. Για να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε το σύστημα, ο FBI ιός απαιτεί να καταβληθεί το πρόστιμο μέσω MoneyPak ή άλλων συστημάτων πληρωμής. Φυσικά, όπως θα πρέπει να έχετε ήδη καταλάβει, ποτέ δεν πρέπει να πληρώσετε αυτό πρόστιμο των 100 δολαρίων, αν δε θέλετε να βοηθήσετε τους απατεώνες αυτούς που συλλέγουν αυτά τα πρόστιμα.

FBI virusFBI ιός

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ FBI:

FBI Moneypak: Αυτό ransomware χρησιμοποιεί μια τεράστια ειδοποίηση γεμάτη με λογότυπα του FBI και του Moneypak, μια κάμερα και ένα κατάλογο των εγκλημάτων για τα οποία κατηγορείται το θύμα. Ο χρήστης ενημερώνεται ότι έχει παρακολουθήσει ή διανείμει περιεχόμενου πορνογραφικής φύσης ή πνευματικής ιδιοκτησίας, έχει διανείμει malware ή έχει κάνει άλλες παράνομες δραστηριότητες. Γι ‘αυτό, πρέπει να πληρώσει το πρόστιμο των 100$ και να εισάγει ένα Moneypak κωδικό στη δεξιά πλευρά αυτού του ψεύτικου συναγερμού. Αυτή η απειλή κλειδώνει το σύστημα τελείως.

FBI Green Dot Moneypak Virus: Αυτό ransomware κλειδώνει όλο το σύστημα και εμφανίζει ένα ψεύτικο συναγερμό με τα λογότυπα του FBI, Moneypak και McAfee. Ένα παραπλανητικό μήνυμα, το οποίο ανήκει σε αυτή την απειλή, ισχυρίζεται ότι το FBI Federal Bureau of Investigation, σας έχει μπλοκάρει λόγω της λήψης παράνομου/πνευματικής ιδιοκτησίας περιεχομένου ή παρόμοια εγκλήματα. Απαιτεί να πληρώσετε 200 δολάρια πρόστιμο και περιλαμβάνει τα στάδια που εξηγούν πώς θα πρέπει να το κάνετε αυτό.

FBI Virus Black Screen: Αυτό ransomware από την ομάδα του FBI ιών χρησιμοποιεί την ίδια τεχνική με τους προκατόχους του και επιδιώκει να κάνει τους χρήστες να πληρώσουν $ 200 πρόστιμο. Ωστόσο, αυτό έχει επιπλέον μια ακουστική ειδοποίηση, μια μαύρη οθόνη και το κλειδώμα του συστήματος . Ομοίως, ισχυρίζεται πως έχετε συλληφθεί για παραβάσεις του νόμου και σας κατηγορεί για την επίσκεψή σας σε πορνογραφικές ιστοσελίδες, προβολή αρχείων που περιέχουν τη ζωοφιλία, την παιδική πορνογραφία και παρόμοια.

FBI Online Agent: Αυτό το ransomware, επίσης χρησιμοποιεί το όνομα του FBI Federal Bureau of Investigation αλλά έχει μια νέα διαφορετική ειδοποίηση, η οποία τείνει να κατηγορεί τα θύματα για τη διάπραξη διαφόρων εγκλημάτων και ζητά να πληρώσουν 200 δολάρια χρησιμοποιώντας τη MoneyPak. Το νέο στοιχείο του FBI Online Agent, είναι ότι δεν παρουσιάζει τη διεύθυνση IP ή τη θέση σας, αλλά δίνει το όνομα του υπεύθυνου πράκτορα, τον αριθμό της υπόθεσης και άλλες λεπτομέρειες οι οποίες είναι τελείως κατασκευασμένες. Εκτός αυτού, οι απατεώνες έχουν συμπεριλάβει και την προώθηση της τρομοκρατίας στον κατάλογο των εγκλημάτων που αναφέρονται σε αυτή την παραπλανητική ειδοποίηση.

FBI Cybercrime Division virus: Αυτό είναι ένα επικίνδυνο ransomware, το οποίο υποτίθεται πως ανήκει στο Cybercrime Division του FBI. Αυτός ο ιός χρησιμοποιεί ένα πανομοιότυπο θέμα προσπαθώντας να αποσπάσει χρήματα από τους χρήστες. Ωστόσο, αυτή τη φορά ζητά να καταβληθεί πρόστιμο $300 μέσω του συστήματος πληρωμών Moneypak. Σας διαβεβαιώνουμε, πως αυτή η ειδοποίηση δεν είναι νόμιμη και μπορείτε απλά να την αγνοήσετε. Αυτή η νέα έκδοση, έχει μια καινούρια ειδοποίηση, η οποία περιλαμβάνει περισσότερα από δέκα λογότυπα.

FBI PayPal virus: Αυτό το ransomware δεν έχει καμία σχέση με το FBI Federal Bureau of Investigation. Από τη στιγμή που διεισδύει στο σύστημα, αυτό το ransomware μπλοκάρει την επιφάνεια εργασίας και απενεργοποιεί τη σύνδεση του υπολογιστή στο διαδίκτυο. Επιπλέον, ζητά τη πληρωμή ενός προστίμου $100 για διάφορα υποτιθέμενα διαδικτυακά εγκλήματα, όπως η χρήση περιεχομένου πνευματικής ιδιοκτησίας ή η διανομή malware. Σε αντίθεση με προηγούμενες εκδόσεις αυτού του παρασίτου, οι οποίες χρησιμοποιούν ένα πανομοιότυπο τρόπο για να αποσπούν χρήματα, ο ιός FBI PayPal χρησιμοποιεί τη PayPal για τις συναλλαγές του. Παρακαλούμε, μείνετε μακριά από αυτή την απειλή.

FBI Department of Defense virus: Αυτός είναι ένας επικίνδυνος ιός ransomware, ο οποίος παρόμοια με τους προκατόχους του, επιχειρεί να αποσπάσει $300 πείθοντας τα θύματα του πως έχουν παραβιάσει αρκετούς νόμους των ΗΠΑ. Αυτός ο ιός έχει την ίδια δυνατότητα κλειδώματος του Η/Υ και μπορεί να κρύβεται πίσω από κάθε αρχείο, που υπάρχει στον υπολογιστή. Το νέο στοιχείο του ιού FBI, είναι πως δίνει τη δυνατότητα πληρωμής του προστίμου, μέσω του συστήματος πληρωμών MoneyGram. Παρακαλούμε, ποτέ μην ακολουθήσετε τις προτάσεις του!

White Screen FBI virus: Αυτή η διαδικτυακή λοίμωξη, η οποία χαρακτηρίζεται ως ransomware και ανήκει στην ομάδα ιών του FBI. Αν δείτε μια λευκή οθόνη και ένα κέρσορα στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, αυτό σημαίνει πως αυτός ο ιός δεν κατάφερε να φορτώσει σωστά. Ωστόσο, μπορεί επίσης να δείτε μια τεράστια ειδοποίηση από το FBI, η οποία κάνει αναφορά για παράνομη χρήση βίντεο σχετικών με παιδική πορνογραφία και άλλα διαδικτυακά εγκλήματα. Παρακαλούμε, αγνοήστε αυτή την ειδοποίηση η οποία ανήκει στον ιό White Screen FBI και ποτέ μη πληρώσετε χρήματα ή παραχωρήσετε προσωπικές σας πληροφορίες.

FBI Computer Crime and Intellectual Property Section virus: Αυτό είναι ένα επικίνδυνο ransomware, το οποία καταλαμβάνει ολόκληρο τον υπολογιστή από τη στιγμή που καταφέρνει να διεισδύσει σε αυτόν. Αντί για την επιφάνεια εργασίας, εμφανίζει μια τεράστια ειδοποίηση η οποία αναφέρει, πως ο υπολογιστής σας έχει κλειδωθεί από τον Πάροχο Υπηρεσιών Διαδικτύου για διάφορους λόγους. Όπως ακριβώς και οι προηγούμενες εκδόσεις, ισχυρίζεται πως ο ιδιοκτήτης του υπολογιστή βρέθηκε να παρακολουθεί και να διανέμει περιεχόμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και να πραγματοποιεί άλλες δραστηριότητες, οι οποίες παραβιάζουν ξεκάθαρα μερικούς νόμους των ΗΠΑ. Αυτή η έκδοση του FBI virus ζητά να γίνει η πληρωμή ενός προστίμου $200. Παρακαλούμε, ποτέ μην ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες.

FBI System Failure virus: Ο ιός FBI System Failure είναι ένα σοβαρό ransomware, το οποίο μπλοκάρει τους υπολογιστές με τη πλαστή του ειδοποίηση: ‘Όλες οι δραστηριότητες του υπολογιστή έχουν καταγραφεί. Όλα τα αρχεία σας έχουν κρυπτογραφηθεί. Μην επιχειρήσετε να ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή σας!’. Όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις, αυτός ο ιός επιχειρεί να κάνει τα θύματα του να πληρώσουν αυτό το κατασκευασμένο πρόστιμο. Αυτή η έκδοση απαιτεί το ποσό των $300, και η πληρωμή υποτίθεται πως πρέπει να γίνει μέσω του συστήματος πληρωμών REloadit. Αν δείτε αυτή την ειδοποίηση, πρέπει να την αγνοήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα anti-malware για να μπορέσετε να απομακρύνετε τα κακόβουλα αρχεία από το σύστημα σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ FBI VIRUS;

Για να αφαιρέσετε τον ιό, πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή σας. Γι ‘αυτό, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο υπολογιστή που διαθέτει σύνδεση στο Internet και ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

1. Κάντε χρήση ενός άλλου Η/Υ για να κάνετε λήψη του ReimageIntego ή κάποιου άλλου αξιόπιστου προγράμματος anti-malware. Μπορείτε, επίσης να κάνετε λήψη του SpyHunter 5Combo Cleaner ή του Malwarebytes.

2 . Ε&

Ερώτηση σχετικά με FBI virus

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Στιγμιότυπο του FBI ιός
Στιγμιότυπο του FBI ιόςΣτιγμιότυπο του FBI ιόςΣτιγμιότυπο του FBI ιόςΣτιγμιότυπο του FBI ιός
Στιγμιότυπο του FBI ιός

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού FBI:

Αφαίρεση FBI χρησιμοποιώντας Safe Mode with Networking

 • Βήμα 1: Reboot υπολογιστή σε Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Click Start Shutdown Restart OK.
  2. Όταν ο υπολογιστής σας γίνει και πάλι λειτουργικό, αρχίστε να πατάτε το F8 πολλές φορές έως ότου εμφανιστεί το παράθυρο Advanced Boot Options
  3. Επιλέξτε Safe Mode with Networking από την λίστα Επιλέξτε 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Πατήστε το κουμπί Power στο login screen Windows. Κατόπιν, πατήστε και κρατήστε πατημένο το Shift, και click Restart .
  2. Τώρα, επιλέξτε Troubleshoot Advanced options Startup Settings και τέλος πατήστε Restart.
  3. Με το που ο υπολογιστής σας γίνει και πάλι λειτουργικός, επιλέξτε το Enable Safe Mode with Networking στο παράθυρο Startup Settings. Επιλέξτε 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Βήμα 2: Απομάκρυνση FBI

  Συνδεθείτε στον μολυσμένο λογαριασμό κι εκκινήστε τον browser. Κατεβάστε το ReimageIntego ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Κατόπιν, προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος κι αφαιρέστε κακόβουλα αρχεία που ανήκουν στο ransomware και ολοκληρώστε την αφαίρεση του FBI.

Εάν το ransomware μπλοκάρει το Safe Mode with Networking, τότε δοκιμάστε κάποια άλλη μέθοδο.

Αφαίρεση FBI χρησιμοποιώντας System Restore

 • Βήμα 1: Reboot υπολογιστή σε Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Click Start Shutdown Restart OK.
  2. Όταν ο υπολογιστής σας γίνει και πάλι λειτουργικό, αρχίστε να πατάτε το F8 πολλές φορές έως ότου εμφανιστεί το παράθυρο Advanced Boot Options
  3. Επιλέξτε Command Prompt από την λίστα Επιλέξτε 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Πατήστε το κουμπί Power στο login screen Windows. Κατόπιν, πατήστε και κρατήστε πατημένο το Shift, και click Restart .
  2. Τώρα, επιλέξτε Troubleshoot Advanced options Startup Settings και τέλος πατήστε Restart.
  3. Με το που ο υπολογιστής σας γίνει και πάλι λειτουργικός, επιλέξτε το Enable Safe Mode with Command Prompt στο παράθυρο Startup Settings. Επιλέξτε 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Βήμα 2: Επαναφέρετε τα αρχεία και ρυθμίσεις του συστήματος
  1. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Command Prompt, εισάγετε cd restore και click Enter. Εισάγετε 'cd restore' χωρίς εισαγωγικά και πατήστε 'Enter'
  2. Πληκτρολογήστε rstrui.exe και πατήστε ξανά Enter . Εισάγετε 'rstrui.exe' χωρίς εισαγωγικά και πατήστε 'Enter'
  3. Όταν εμφανιστεί νέο παράθυρο, click Next κι επιλέξτε το σημείο επαναφοράς πριν τη διείσδυση του FBI. Κατόπιν, click Next. Όταν εμφανιστεί το παράθυρο 'System Restore', επιλέξτε  'Next' Επιλέξτε το σημείο επαναφοράς και click 'Next'
  4. Μετά, click Yes για να ξεκινήσει η επαναφορά του συστήματος. Click 'Yes' και ξεκινήστε την επαναφορά συστήματος
  Μόλις επαναφέρεις το σύστημα σε παλαιότερη ημερομηνία, θα πρέπει να κατεβάσεις και να σκανάρεις το σύστημα του υπολογιστή με ReimageIntego έτσι ώστε να βεβαιωθείς ότι η αφαίρεση FBI έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Τέλος, καλό είναι να φροντίζετε για την προστασία του υπολογιστή σας από κυβερνο-εισβολές κακόβουλων λογισμικών, όπως τα crypto-ransomwares. Για να 'θωρακίσετε' λοιπόν τον υπολογιστή σας από FBI κι άλλα ransomwares, τότε σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware, όπως πχ. ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner ή Malwarebytes

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Linas Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-fbi-virus.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

 1. Διέγραψε Ukash virus λέει
  14 Μαΐου, 2013 at 4:28 μμ

  […] όπως ο ιός της Police virus ή ο  FBI virus , κλειδώνει […]

 2. Τερμάτισει FBI PayPal virus λέει
  15 Ιουνίου, 2013 at 2:59 μμ

  […] όπως ο ιός ο  FBI virus, η απειλή αυτή […]

 3. Απεγκατάσταση Arestocrat virus λέει
  23 Ιουνίου, 2013 at 8:40 μμ

  […] και ο  FBI virus, ο ιός Arestocrat […]

 4. Απεγκατάσταση FBI Cybercrime Division virus λέει
  29 Ιουλίου, 2013 at 1:16 πμ

  […] παρόμοια με τον ιό FBI virus και […]

 5. Απεγκατάσταση Homeland Security virus λέει
  20 Αυγούστου, 2013 at 12:56 πμ

  […] όπως το Ukash , όπως ο FBI virus, FBI Cybercrime Division virus, FBI Moneypak virus  και […]

Η γνώμη σας σχετικά με FBI virus