Βαθμός σοβαρότητας:  
  (100/100)

Αφαίρεση ιού FBI

12

Ο ιός FBI είναι ένα ύπουλο malware, το οποίο μπορεί να διεισδύσει στο εσωτερικό του υπολογιστή με τη βοήθεια του Trojan.LockScreen περνώντας απαρατήρητο. Από τη στιγμή που θα διεισδύσει στο σύστημα, αυτή η απάτη παρουσιάζεται ως ‘The FBI Federal Bureau Investigation’ προβάλλοντας μια κάπως επιθετική ειδοποίηση. Αυτή η ειδοποίηση υποστηρίζει, πως ο υπολογιστή κλειδώθηκε λόγω της παραβίασης των δικαιωμάτων του Νόμου Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών και άλλους φαινομενικά σοβαρούς λόγους. Δυστυχώς, αν βρείτε τον υπολογιστή σας μπλοκαρισμένο από ένα πρόγραμμα, το οποίο υποστηρίζει πως έχετε παράνομα χρησιμοποιήσει ή διανείμει περιεχόμενο πνευματικής ιδιοκτησίας, έχετε παρακολουθήσει ή διανείμει περιεχόμενο πορνογραφικής φύσης ή malware, τότε πρέπει να αγνοήσετε αυτή την ειδοποίηση. Αυτό, διότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί. Να θυμάστε, αυτό το πρόγραμμα διανέμεται από απατεώνες για εξαπατήσουν τους χρήστες τους με σκοπό τα χρήματα. Γι’ αυτό, πρέπει να αφαιρέσετε τον ιό FBI αμέσως μόλις αντιληφθείτε πως έχει καταλάβει το σύστημα σας. Να έχετε κατά νου, πως ειδικοί σε θέματα ασφάλειας αναμένουν ότι αυτήν η ομάδα ransomware, θα αναπτυχθεί και θα βελτιωθεί στο μέλλον.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΙΟΣ FBI ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ;

Αυτή η λοίμωξη μπαίνει στο σύστημα μέσω τρωτών σημείων της ασφάλειας, τα οποία εμφανίζονται όταν οι χρήστες δεν δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια του υπολογιστή τους. Αν δεν χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα ασφαλείας ή δεν το ενημερώνετε, μπορεί κάποια μέρα να έρθετε αντιμέτωποι με αυτόν τον ιό. Φυσικά, θα πρέπει πάντα να σκέφτεστε την ασφαλή πλοήγηση και την αποφυγή ύποπτων λήψεων που προσφέρονται στο διαδίκτυο αυτή τη στιγμή. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, που προκαλείται από αυτό το ransomware, είναι ότι αποκλείει εντελώς τον υπολογιστή του θύματος, τον κλειδώνει και απενεργοποιεί όλα τα προγράμματα που βρίσκονται εκεί. Για να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε το σύστημα, ο FBI ιός απαιτεί να καταβληθεί το πρόστιμο μέσω MoneyPak ή άλλων συστημάτων πληρωμής. Φυσικά, όπως θα πρέπει να έχετε ήδη καταλάβει, ποτέ δεν πρέπει να πληρώσετε αυτό πρόστιμο των 100 δολαρίων, αν δε θέλετε να βοηθήσετε τους απατεώνες αυτούς που συλλέγουν αυτά τα πρόστιμα.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ FBI:

FBI Moneypak: Αυτό ransomware χρησιμοποιεί μια τεράστια ειδοποίηση γεμάτη με λογότυπα του FBI και του Moneypak, μια κάμερα και ένα κατάλογο των εγκλημάτων για τα οποία κατηγορείται το θύμα. Ο χρήστης ενημερώνεται ότι έχει παρακολουθήσει ή διανείμει περιεχόμενου πορνογραφικής φύσης ή πνευματικής ιδιοκτησίας, έχει διανείμει malware ή έχει κάνει άλλες παράνομες δραστηριότητες. Γι ‘αυτό, πρέπει να πληρώσει το πρόστιμο των 100$ και να εισάγει ένα Moneypak κωδικό στη δεξιά πλευρά αυτού του ψεύτικου συναγερμού. Αυτή η απειλή κλειδώνει το σύστημα τελείως.

FBI Green Dot Moneypak Virus: Αυτό ransomware κλειδώνει όλο το σύστημα και εμφανίζει ένα ψεύτικο συναγερμό με τα λογότυπα του FBI, Moneypak και McAfee. Ένα παραπλανητικό μήνυμα, το οποίο ανήκει σε αυτή την απειλή, ισχυρίζεται ότι το FBI Federal Bureau of Investigation, σας έχει μπλοκάρει λόγω της λήψης παράνομου/πνευματικής ιδιοκτησίας περιεχομένου ή παρόμοια εγκλήματα. Απαιτεί να πληρώσετε 200 δολάρια πρόστιμο και περιλαμβάνει τα στάδια που εξηγούν πώς θα πρέπει να το κάνετε αυτό.

FBI Virus Black Screen: Αυτό ransomware από την ομάδα του FBI ιών χρησιμοποιεί την ίδια τεχνική με τους προκατόχους του και επιδιώκει να κάνει τους χρήστες να πληρώσουν $ 200 πρόστιμο. Ωστόσο, αυτό έχει επιπλέον μια ακουστική ειδοποίηση, μια μαύρη οθόνη και το κλειδώμα του συστήματος . Ομοίως, ισχυρίζεται πως έχετε συλληφθεί για παραβάσεις του νόμου και σας κατηγορεί για την επίσκεψή σας σε πορνογραφικές ιστοσελίδες, προβολή αρχείων που περιέχουν τη ζωοφιλία, την παιδική πορνογραφία και παρόμοια.

FBI Online Agent: Αυτό το ransomware, επίσης χρησιμοποιεί το όνομα του FBI Federal Bureau of Investigation αλλά έχει μια νέα διαφορετική ειδοποίηση, η οποία τείνει να κατηγορεί τα θύματα για τη διάπραξη διαφόρων εγκλημάτων και ζητά να πληρώσουν 200 δολάρια χρησιμοποιώντας τη MoneyPak. Το νέο στοιχείο του FBI Online Agent, είναι ότι δεν παρουσιάζει τη διεύθυνση IP ή τη θέση σας, αλλά δίνει το όνομα του υπεύθυνου πράκτορα, τον αριθμό της υπόθεσης και άλλες λεπτομέρειες οι οποίες είναι τελείως κατασκευασμένες. Εκτός αυτού, οι απατεώνες έχουν συμπεριλάβει και την προώθηση της τρομοκρατίας στον κατάλογο των εγκλημάτων που αναφέρονται σε αυτή την παραπλανητική ειδοποίηση.

FBI Cybercrime Division virus: Αυτό είναι ένα επικίνδυνο ransomware, το οποίο υποτίθεται πως ανήκει στο Cybercrime Division του FBI. Αυτός ο ιός χρησιμοποιεί ένα πανομοιότυπο θέμα προσπαθώντας να αποσπάσει χρήματα από τους χρήστες. Ωστόσο, αυτή τη φορά ζητά να καταβληθεί πρόστιμο $300 μέσω του συστήματος πληρωμών Moneypak. Σας διαβεβαιώνουμε, πως αυτή η ειδοποίηση δεν είναι νόμιμη και μπορείτε απλά να την αγνοήσετε. Αυτή η νέα έκδοση, έχει μια καινούρια ειδοποίηση, η οποία περιλαμβάνει περισσότερα από δέκα λογότυπα. 

FBI PayPal virus: Αυτό το ransomware δεν έχει καμία σχέση με το FBI Federal Bureau of Investigation. Από τη στιγμή που διεισδύει στο σύστημα, αυτό το ransomware μπλοκάρει την επιφάνεια εργασίας και απενεργοποιεί τη σύνδεση του υπολογιστή στο διαδίκτυο. Επιπλέον, ζητά τη πληρωμή ενός προστίμου $100 για διάφορα υποτιθέμενα διαδικτυακά εγκλήματα, όπως η χρήση περιεχομένου πνευματικής ιδιοκτησίας ή η διανομή malware. Σε αντίθεση με προηγούμενες εκδόσεις αυτού του παρασίτου, οι οποίες χρησιμοποιούν ένα πανομοιότυπο τρόπο για να αποσπούν χρήματα, ο ιός FBI PayPal χρησιμοποιεί τη PayPal για τις συναλλαγές του. Παρακαλούμε, μείνετε μακριά από αυτή την απειλή.

FBI Department of Defense virus: Αυτός είναι ένας επικίνδυνος ιός ransomware, ο οποίος παρόμοια με τους προκατόχους του, επιχειρεί να αποσπάσει $300 πείθοντας τα θύματα του πως έχουν παραβιάσει αρκετούς νόμους των ΗΠΑ. Αυτός ο ιός έχει την ίδια δυνατότητα κλειδώματος του Η/Υ και μπορεί να κρύβεται πίσω από κάθε αρχείο, που υπάρχει στον υπολογιστή. Το νέο στοιχείο του ιού FBI, είναι πως δίνει τη δυνατότητα πληρωμής του προστίμου, μέσω του συστήματος πληρωμών MoneyGram. Παρακαλούμε, ποτέ μην ακολουθήσετε τις προτάσεις του!

White Screen FBI virus: Αυτή η διαδικτυακή λοίμωξη, η οποία χαρακτηρίζεται ως ransomware και ανήκει στην ομάδα ιών του FBI. Αν δείτε μια λευκή οθόνη και ένα κέρσορα στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, αυτό σημαίνει πως αυτός ο ιός δεν κατάφερε να φορτώσει σωστά. Ωστόσο, μπορεί επίσης να δείτε μια τεράστια ειδοποίηση από το FBI, η οποία κάνει αναφορά για παράνομη χρήση βίντεο σχετικών με παιδική πορνογραφία και άλλα διαδικτυακά εγκλήματα. Παρακαλούμε, αγνοήστε αυτή την ειδοποίηση η οποία ανήκει στον ιό White Screen FBI και ποτέ μη πληρώσετε χρήματα ή παραχωρήσετε προσωπικές σας πληροφορίες.

FBI Computer Crime and Intellectual Property Section virus: Αυτό είναι ένα επικίνδυνο ransomware, το οποία καταλαμβάνει ολόκληρο τον υπολογιστή από τη στιγμή που καταφέρνει να διεισδύσει σε αυτόν. Αντί για την επιφάνεια εργασίας, εμφανίζει μια τεράστια ειδοποίηση η οποία αναφέρει, πως ο υπολογιστής σας έχει κλειδωθεί από τον Πάροχο Υπηρεσιών Διαδικτύου για διάφορους λόγους. Όπως ακριβώς και οι προηγούμενες εκδόσεις, ισχυρίζεται πως ο ιδιοκτήτης του υπολογιστή βρέθηκε να παρακολουθεί και να διανέμει περιεχόμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και να πραγματοποιεί άλλες δραστηριότητες, οι οποίες παραβιάζουν ξεκάθαρα μερικούς νόμους των ΗΠΑ. Αυτή η έκδοση του FBI virus ζητά να γίνει η πληρωμή ενός προστίμου $200. Παρακαλούμε, ποτέ μην ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες.

FBI System Failure virus: Ο ιός FBI System Failure είναι ένα σοβαρό ransomware, το οποίο μπλοκάρει τους υπολογιστές με τη πλαστή του ειδοποίηση: ‘Όλες οι δραστηριότητες του υπολογιστή έχουν καταγραφεί. Όλα τα αρχεία σας έχουν κρυπτογραφηθεί. Μην επιχειρήσετε να ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή σας!’. Όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις, αυτός ο ιός επιχειρεί να κάνει τα θύματα του να πληρώσουν αυτό το κατασκευασμένο πρόστιμο. Αυτή η έκδοση απαιτεί το ποσό των $300, και η πληρωμή υποτίθεται πως πρέπει να γίνει μέσω του συστήματος πληρωμών REloadit. Αν δείτε αυτή την ειδοποίηση, πρέπει να την αγνοήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα anti-malware για να μπορέσετε να απομακρύνετε τα κακόβουλα αρχεία από το σύστημα σας. 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ FBI VIRUS;

Για να αφαιρέσετε τον ιό, πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή σας. Γι ‘αυτό, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο υπολογιστή που διαθέτει σύνδεση στο Internet και ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

1. Κάντε χρήση ενός άλλου Η/Υ για να κάνετε λήψη του  SpyHunter ή κάποιου άλλου αξιόπιστου προγράμματος anti-malware. Μπορείτε, επίσης να κάνετε λήψη του STOPzilla ή του Malwarebytes Anti Malware.

2 . Ε&

Αυτόματη FBI ιός αφαίρεση

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του FBI ιός, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
προγράμματος αφαίρεσης του FBI ιός Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
προγράμματος αφαίρεσης του FBI ιός
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Σημείωση: Απαιτείται χειροκίνητη βοήθεια σημαίνει πως ένα ή όλα τα εργαλεία αφαίρεσης δεν ήταν σε θέση να αφαιρέσουν το παράσιτο χωρίς κάποια χειροκίνητη παρέμβαση, παρακαλώ διαβάστε οδηγίες χειροκίνητης απεγκατάστασης παρακάτω.
Προτείνεται το SpyHunter για απεγκατάσταση του FBI ιός. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας SpyHunter.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του SpyHunter.

Εάν αποφασίσετε να επιλέξετε κάποιο άλλο λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας (βλ. anti-spyware), τότε θα πρέπει να απεγκαταστήσετε πρώτα το SpyHunter από τον υπολογιστή σας.
Το Webroot SecureAnywhere AntiVirus ειναι προτεινόμενο πρόγραμμα απεγκατάστασης FBI ιός. 

Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε με δωρεάν δοκιμή που ανιχνεύει την τρέχουσα έκδοση του παρασίτου.
περισσότερες από 40.000.000 λήψεις!
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes Anti Malware
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes Anti Malware στην αφαίρεση του FBI ιός (2014-11-06)
Reimage
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Reimage στην αφαίρεση του FBI ιός (2014-11-06)
Στιγμιότυπο του FBI ιός
Στιγμιότυπο του FBI ιόςΣτιγμιότυπο του FBI ιόςΣτιγμιότυπο του FBI ιόςΣτιγμιότυπο του FBI ιόςΣτιγμιότυπο του FBI ιόςΣτιγμιότυπο του FBI ιόςΣτιγμιότυπο του FBI ιόςΣτιγμιότυπο του FBI ιός

FBI ιός χειροκίνητη αφαίρεση:

Σταματήστε διεργασίες:
tpl_0_c.exe
ch810.exe
0_0u_l.exe
[random].exe
jork_0_typ_col.exe
vsdsrv32.exe
Protector-[rnd].exe
Inspector-[rnd].exe

Διαγράψτε τιμές μητρώου:
HKEY_CURRENT_USERSOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun[random].exe
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREFBI Moneypak Virus
HKEY_CURRENT_USER SoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem ‘DisableRegistryTools’ = 0
HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionpoliciessystem ‘EnableLUA’ = 0
HKEY_CURRENT_USER SoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionInternet Settings ‘WarnOnHTTPSToHTTPRedirect’ = 0
HKEY_CURRENT_USER SoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem ‘DisableRegedit’= 0
HKEY_CURRENT_USERSoftwareFBI Moneypak Virus
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun ‘Inspector’
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallFBI Moneypak Virus
HKEY_CURRENT_USER SoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem ‘DisableTaskMgr’ = 0
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionImage File Execution Optionsprotector.exe
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRunInspector %AppData%Protector-[rnd].exe
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionInternet SettingsWarnOnHTTPSToHTTPRedirect 0
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionSettingsID 4
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionSettingsUID [rnd]
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionSettingsnet [date of installation]
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionpoliciessystemConsentPromptBehaviorAdmin 0
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionpoliciessystemConsentPromptBehaviorUser 0
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionpoliciessystemEnableLUA 0
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionImage File Execution OptionsAAWTray.exe
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionImage File Execution OptionsAAWTray.exeDebugger svchost.exe
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionImage File Execution OptionsAVCare.exe
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionImage File Execution OptionsAVCare.exeDebugger svchost.exe
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionImage File Execution OptionsAVENGINE.EXE
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionImage File Execution OptionsAVENGINE.EXEDebugger svchost.exe
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem “DisableRegistryTools” = 0
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem “DisableTaskMgr” = 0
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionpoliciessystem “ConsentPromptBehaviorAdmin” = 0
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionpoliciessystem “ConsentPromptBehaviorUser” = 0
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionpoliciessystem “EnableLUA” = 0

Καταργήστε DLLs
wpbt0.dll

Διαγράψτε αρχεία:
%Program Files%FBI Moneypak Virus
%AppData%Protector-[rnd].exe
%AppData%Inspector-[rnd].exe
%AppData%vsdsrv32.exe
%AppData%result.db
%AppData%jork_0_typ_col.exe
%appdata%[random].exe
%Windows%system32[random].exe
%Documents and Settings%[UserName]Application Data[random].exe
%Documents and Settings%[UserName]Desktop[random].lnk
%Documents and Settings%All UsersApplication DataFBI Moneypak Virus
%CommonStartMenu%ProgramsFBI Moneypak Virus.lnk
%Temp%_0u_l.exe
%Temp%[random].exe
%StartupFolder%wpbt0.dll
%StartupFolder%ctfmon.lnk
%StartupFolder%ch810.exe
%UserProfile%DesktopFBI Moneypak Virus.lnk
WARNING.txt
V.class
cconf.txt.enc
tpl_0_c.exe

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσεςΚάντε μας Like στο Facebook