Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

FastPlayer ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FastPlayer?

Το FastPlayer είναι ακόμα ένα adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) το οποίο θα πρέπει να αποφύγετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Και το τονίζουμε αυτό, γιατί μπορεί να προβεί σε κρυφές κι αυθαίρετες τροποποιήσεις στις ρυθμίσεις του συστήματος και να μετατρέψει τον υπολογιστή σας σε ένα άχρηστο πραγματικά μηχάνημα.

Προωθείται ως media player το οποίο θεωρητικά έχει τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσει τις προβολές βίντεο για τους χρήστες. Ωστόσο, με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα, το FastPlayer μπορεί να αρχίσει να εμφανίζει διαφημιστικά μηνύματα τρίτων, ανακατευθύνσεις προς άγνωστους/ύποπτους ιστότοπους και άλλα παρόμοια σοβαρά ζητήματα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να σας εμφανίζονται συχνά διαφημιστικά μηνύματα όπως πχ. κουπόνια, συγκρίσεις τιμών, δήθεν κερδισμένα βραβεία διαγωνισμών, κλπ., κάθε φορά που θα θέλετε να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας δημοφιλείς web browsers, όπως πχ. Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, κλπ.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα αυτό μπορεί να μετατραπεί σε έναν πραγματικά εκνευριστικό εφιάλτη, καθώς θα σας εμφανίζει τόσες πολλές διαφημίσεις κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων που θα είναι πραγματικά αδύνατον να μην κλικάρετε σε κάποια από αυτές. Δυστυχώς, οι διαφημίσεις αυτές δεν είναι μόνο εκνευριστικές. Σκοπός τους είναι η παραγωγή κέρδους για τους δημιουργούς του προγράμματος, το οποίο κέρδος συνήθως επιτυγχάνεται μέσω προώθησης των διαφημίσεων, τις οποίες όταν κλικάρει ο χρήστης, θα τον ανακατευθύνουν σε προκαθορισμένους ιστότοπους τρίτων αυξάνοντας με αυτό το τρόπο τις ροές επισκεψιμότητας προς αυτούς τους ιστότοπους, και σαφώς αυξάνοντας τις πιθανότητες κέρδους μέσω πωλήσεων και κλικαρισμάτων κι άλλων διαφημίσεων.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να σας εμφανίζονται συνεχώς ανακατευθύνσεις που θα σχετίζονται με το FastPlayer, και συνήθως αυτές θα σας στέλνουν προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, όπου και θα αυξάνονται δραματικά οι πιθανότητες να διεισδύσουν απαρατήρητα στον υπολογιστή σας διαφόρων ειδών adware (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) ή malware (γενικότερα κακόβουλα λογισμικά).

Επίσης, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το πρόγραμμα αυτό έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Πληροφορίες που συλλέγει συνήθως είναι ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεστε, τα κριτήρια των αναζητήσεών σας, πόσα κλικς που και κάθε πότε, κλπ. Σκοπός του είναι να σας εμφανίζει το δυνατόν καλύτερα στοχευμένες διαφημίσεις αναλόγως του μοναδικού διαδικτυακού σας προφίλ.

Διαπιστώσαμε επίσης ότι το πρόγραμμα αυτό συλλέγει τα email των χρηστών για να τα πουλήσει κατόπιν σε τρίτους. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό και με το δικό σας email, τότε θα αρχίσετε να λαμβάνετε δεκάδες spam email τα οποία μάλιστα το πιο πιθανόν είναι να εμπεριέχουν μολυσμένες επισυνάψεις. Αυτό βεβαίως δε σημαίνει ότι θα συμβεί σίγουρα και σε εσάς, είναι όμως μια πιθανή περίπτωση αν χρησιμοποιείτε το FastPlayer. Πάντως, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, θα ήταν προτιμότερο να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά αυτό το ύποπτο και σίγουρα ανεπιθύμητο πρόγραμμα από το σύστημα του υπολογιστή σας και να εγκαταστήσετε στην θέση του ένα πιο αξιόπιστο και δημοφιλές media player.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ FastPlayer ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το FastPlayer διαδίδεται διαδικτυακά κυρίως μέσω δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών (μέθοδος bundling). Η μέθοδος αυτή αν και νόμιμη σε γενικές γραμμές, χρησιμοποιείται ευρέως για τη διάδοση διαφόρων ειδών προγραμμάτων, όχι πάντα αξιόπιστων ή ασφαλών. Δυστυχώς, ακόμα και καθώς πρέπει δημοφιλείς πάροχοι λογισμικών μπορεί να προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν, έτσι ώστε να προβείτε σε εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων, τις οποίες το πιθανότερο είναι να μη χρειάζεστε ή να μην θέλετε.

Για παράδειγμα, όταν θα θέλετε να κατεβάσετε το Flash Player από την επίσημη ιστοσελίδα της Adobe, θα βρείτε το McAfee Security Scan Plus τσεκαρισμένο ως προ-επιλεγμένο. Επομένως, εάν πατάτε ασυνείδητα το κουμπί ‘next’ (επόμενο) ή ‘I agree’ (Αποδέχομαι) χωρίς να διαβάζετε αυτά στα οποία αναφέρονται τα συγκεκριμένα κουμπιά, τότε θα καταλήξετε με επιπρόσθετα λογισμικά εγκαταστημένα στο σύστημα του υπολογιστή σας. Το ίδιο λοιπόν συμβαίνει και στην περίπτωση του FastPlayer adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων).

Για να αποφύγετε λοιπόν αυτού του είδους τις ανεπιθύμητες κρυφές διεισδύσεις επιπρόσθετων προγραμμάτων, τότε θα πρέπει να έχετε την προσοχή σας στραμμένη καθόλη τη διάρκεια και φάσεις λήψης/εγκατάστασης οποιασδήποτε εφαρμογής κι αν θέλετε να κατεβάσετε. Σαφώς και θα πρέπει να ξετικάρετε τυχόν κουτάκια που μπορεί να βρείτε τικαρισμένα αυτόματα και να αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων ανεπιθύμητων άγνωστων προγραμμάτων.

Σε περίπτωση που εν τέλει το FastPlayer κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε θα σας συμβουλεύαμε να το αφαιρέσετε το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε να αποφύγετε μελλοντικούς μπελάδες.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ FastPlayer ?

Ασχέτως εάν κατεβάσατε το FastPlayer οικειοθελώς ή κατέβηκε κρυφά κι αυθαίρετα όντας κρυμμένο σε συνοδευτικό πακέτο κάποιας δωρεάν εφαρμογής, εμείς και στις δυο περιπτώσεις σας συνιστούμε να το αφαιρέσετε. Έχει χαρακτηρισθεί ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα), και όχι άδικα.

Θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) και να το αφαιρέσετε αυτόματα, μαζί με οποιοδήποτε άλλο ανεπιθύμητο ή κακόβουλο πρόγραμμα μπορεί να διείσδυσε στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυνε. Φυσικά, εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να το αφαιρέσετε και χειροκίνητα. Για να το καταφέρετε αυτό απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες αυστηρά με τη σειρά που θα σας παρουσιαστούν.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του FastPlayer ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ
Στιγμιότυπο του FastPlayer ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του adware FastPlayer:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση FastPlayer από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το FastPlayer και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το FastPlayer ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση FastPlayer από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το FastPlayer ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση FastPlayer από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το FastPlayer και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του FastPlayer. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του adware FastPlayer από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το FastPlayer θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση FastPlayer από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το FastPlayer και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του FastPlayer . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση FastPlayer από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το FastPlayer και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του FastPlayer. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση FastPlayer από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το FastPlayer ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του FastPlayer. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-fastplayer-adware.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες