Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Απομάκρυνση Fast And Safe

από Alice Woods - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Το Fast And Safe (γνωτό επίσης και ως Fast&Safe) είναι ένα ακόμη αμφισβητήσιμο πρόγραμμα το οποίο προωθείται ως ένα χρήσιμο εργαλείο ώστε να μπορεί να ξεγελά τους χρήστες του διαδικτύου. Οι δημιουργοί του Fast And Safe υποστηρίζουν πως αυτό το πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα να προστατεύει τον υπολογιστή σας από ανεπιθύμητες εφαρμογές, να παρακολουθεί τις συνήθεις πλοηγήσεις σας και να μπλοκάρει κακόβουλους εισβολείς και ακόμη και να βελτιώνει την απόδοση του προγράμματος περιήγησης σας. Ακούγεται ως μια φανταστική εφαρμογή, έτσι; Δυστυχώς, οι δημιουργοί αυτής της ύπουλης εφαρμογής υποστηρίζουν αυτά τα πράγματα για να κάνουν καλή εντύπωση στους χρήστες και να τους κάνουν να κατεβάζουν εθελοντικά το Fast And Safe. Στη πραγματικότητα, αυτή η αναξιόπιστη εφαρμογή έχει χαρακτηριστεί ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και μπορεί να προκαλεί διάφορες ύπουλες δραστηριότητες πίσω από τη πλάτη σας. Αν αυτή η εφαρμογή διεισδύσει στον Η/Υ σας, το πιο πιθανόν είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα να αρχίσουν να σας ταλαιπωρούν συνεχείς εμφανίσεις εκνευριστικών και παραπλανητικών διαφημίσεων. Μην εμπιστεύεστε αυτό το πρόγραμμα και μην πέφτετε θύμα σε τέτοια φθηνά κόλπα μάρκετινγκ διότι οι συνέπειες μπορεί να είναι μεγάλες.

Πως μπορεί το Fast And Safe να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου?

Η λήψη αυτής της διαφημιστικής εφαρμογής είναι το εύκολο κομμάτι. Το δύσκολο είναι να την αφαιρέσετε από το σύστημα σας. Αρχικά, το Fast And Safe εξαπλώνεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του. Επομένως, μπορείτε εύκολα να το κατεβάσετε από εκεί. Δεύτερον, φαίνεται πως αυτή η ύπουλη εφαρμογή μπορεί να εμπεριέχεται ως εξτρά χαρακτηριστικό μαζί με διάφορες δοκιμαστικές ή δωρεάν εφαρμογές. Γι’ αυτό, πρέπει να ελέγχετε προσεκτικά κάθε πρόγραμμα που επιθυμείτε να εγκαταστήσετε διότι μπορεί έτσι κατά λάθος να κάνετε λήψη του ιού Fast And Safe. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, πρέπει να επιλέγετε πάντα Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης κάθε φορά που θα θέλετε να κατεβάσετε άγνωστες και αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας εφαρμογές στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο. Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να ακολουθείτε ολόκληρη τη διαδικασία εγκατάστασης και να εντοπίζετε αυτές τις ανεπιθύμητες προσθήκες. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε την εμφάνιση προτεινόμενης/προεπιλεγμένης/προαιρετικής λήψης μιας τέτοιας προσθήκης, σας συμβουλεύουμε να ξετικάρετε το κουτάκι που αναφέρεται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάστασή της. Δυστυχώς, πολλοί χρήστες δεν καταφέρνουν να παρατηρήσουν αυτές τις επιπρόσθετες παράλληλες λήψεις. Αν έγινε κάτι παρόμοιο και στη δική σας περίπτωση, τότε απλά ακολουθήστε τις εξής οδηγίες αφαίρεσης.

Πως μπορώ να αφαιρέσω τον ιό Fast And Safe από τον υπολογιστή μου?

Ακολουθήστε αυτόν τον απλό οδηγό αφαίρεσης, ο οποίος συντάχθηκε από του ειδικούς ασφαλείας μας, ώστε να μπορέσετε να σταματήσετε την εμφάνιση των διαφημίσεων του Fast And Safe.

  • Αφαιρέστε το Fast And Safe από τον υπολογιστή σας:

1. Κάντε κλικ στην Έναρξη → Πίνακας Ελέγχου → Κατάργηση προγράμματος.
2. Στη Προσθαφαίρεση προγραμμάτων/Κατάργηση προγράμματος, βρείτε τις πρόσφατα εγκατεστημένες/άγνωστες εφαρμογές όπως το Fast And Safe (Εκδότης: Globaldev) ή παρόμοιες άγνωστες καταχωρήσεις.
3. Κάντε κλικ στην ‘Απεγκατάσταση’ και μετά στο ΟΚ για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.

  • Επαναφέρετε τα προγράμματα περιήγησης σας (Internet Explorer, Mozilla Firefox και Google Chrome):

Internet Explorer:
1. Ανοίξτε τον Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο ή στο μενού ‘Εργαλεία‘ → ‘Επιλογές Internet’.
2. Εδώ, πηγαίνετε στη καρτέλα ‘Για προχωρημένους’ και κάντε κλικ στο κουμπί ‘Επαναφορά’.
3. Πηγαίνετε στην ‘Επαναφορά ρυθμίσεων του Internet Explorer’ → ‘Διαγραφή προσωπικών ρυθμίσεων’ και κάντε κλικ στην επιλογή ‘Επαναφορά’.
4. Τέλος, κάντε κλικ στο ‘Κλείσιμο’ και στο ΟΚ για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.

Mozilla Firefox:
1. Ανοίξτε το Mozilla Firefox, πηγαίνετε στην ενότητα ‘Βοήθεια’ → ‘Πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων’.
2. Εδώ, επιλέξτε ‘Επαναφορά Firefox’ μερικές φορές και μετά ‘Τέλος’.

Google Chrome:
1. Κάντε κλικ στο κουμπί μενού του Google Chrome και πηγαίνετε ‘Εργαλεία’ → ‘Επεκτάσεις’.
2. Εδώ, βρείτε τις άγνωστες ή ύποπτες καταχωρήσεις, όπως το Fast And Safe.
3. Επιλέξτε τις όλες και click στον Κάδο Ανακύκλωσης για να τις διαγράψετε.

  • Σαρώστε τον υπολογιστή σας με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας : Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner ή Malwarebytes.
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Fast And Safe
Στιγμιότυπο του Fast And Safe

Σχετικά με συντάκτη

Alice Woods
Alice Woods

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Alice Woods
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-fast-and-safe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες