Βαθμός σοβαρότητας:  
  (24/100)

Απομάκρυνση Fake Adobe Flash Player install

| Τύπος: Δούρειοι Ίπποι

Το Trojan.Ransomware είναι ένας trojan που κρύβεται με το όνομα του Adobe Flash Player.

Ο trojan παρουσιάζεται ως λογισμικό εγκατάστασης του συγκεκριμένου λογισμικού, στην πραγματικότητα όμως προσπαθεί να διαπράξει μια απάτη που σχετίζεται με τα SMS .

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσής του, το Trojan.Ransomware δημιουργεί αντίγραφο του εαυτού του στο %ALLUSERSPROFILE% και κατόπιν αρχίζει να εμφανίζει μηνύματα στα Ρώσικα. Συνήθως, σε αυτού του είδους τις ειδοποιήσεις, το Trojan.Ransomware ζητάει από τον χρήστη να στείλει SMS για να λάβει ένα συγκεκριμένο κωδικό ενεργοποίησης έτσι ώστε να ολοκληρώσει τη ψευδή διαδικασία εγκατάστασης του Adobe Flash.

Αντί αυτού, θα σας συμβουλεύαμε σαφώς και να μη στείλετε το μήνυμα και το συντομότερο δυνατό να απαλλαγείτε από το Trojan.Ransomware από τη στιγμή που θα διαπιστώσετε ότι έχει διεισδύσει στο σύστημα του υπολογιστή σας, όπως φαίνεται και στην εικόνα. Κατά τη διάρκεια διαγραφής, δοκιμάστε τους κωδικούς 35676549, 28527548 και τρέξτε το STOPzilla anti-spyware.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Fake Adobe Flash Player install
Στιγμιότυπο του Fake Adobe Flash Player install
Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-fake-adobe-flash-player-install.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες