Βαθμός σοβαρότητας:  
  (24/100)

Fake Adobe Flash Player install. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

| Τύπος: Δούρειοι Ίπποι

Το Trojan.Ransomware είναι ένας trojan που κρύβεται με το όνομα του Adobe Flash Player.

Ο trojan παρουσιάζεται ως λογισμικό εγκατάστασης του συγκεκριμένου λογισμικού, στην πραγματικότητα όμως προσπαθεί να διαπράξει μια απάτη που σχετίζεται με τα SMS .

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσής του, το Trojan.Ransomware δημιουργεί αντίγραφο του εαυτού του στο %ALLUSERSPROFILE% και κατόπιν αρχίζει να εμφανίζει μηνύματα στα Ρώσικα. Συνήθως, σε αυτού του είδους τις ειδοποιήσεις, το Trojan.Ransomware ζητάει από τον χρήστη να στείλει SMS για να λάβει ένα συγκεκριμένο κωδικό ενεργοποίησης έτσι ώστε να ολοκληρώσει τη ψευδή διαδικασία εγκατάστασης του Adobe Flash.

Αντί αυτού, θα σας συμβουλεύαμε σαφώς και να μη στείλετε το μήνυμα και το συντομότερο δυνατό να απαλλαγείτε από το Trojan.Ransomware από τη στιγμή που θα διαπιστώσετε ότι έχει διεισδύσει στο σύστημα του υπολογιστή σας, όπως φαίνεται και στην εικόνα. Κατά τη διάρκεια διαγραφής, δοκιμάστε τους κωδικούς 35676549, 28527548 και τρέξτε το STOPzilla anti-spyware.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του Fake Adobe Flash Player install, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Προτείνεται το Reimage για απεγκατάσταση του Fake Adobe Flash Player install. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes στην αφαίρεση του Fake Adobe Flash Player install (2014-04-12)
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes στην αφαίρεση του Fake Adobe Flash Player install (2014-04-12)
Στιγμιότυπο του Fake Adobe Flash Player install
Στιγμιότυπο του Fake Adobe Flash Player install
Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-fake-adobe-flash-player-install.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες