Βαθμός σοβαρότητας:  
  (77/100)

Αφαίρεση ιού Facebook “hahaha”

| Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Το Facebook “hahaha” virus είναι ένα κακόβουλο λογισμικό το οποίο διαδίδεται μέσω των προσωπικών μηνυμάτων των χρηστών στο Facebook.

Παρομοίως με άλλες εκδόσεις Facebook virus , έτσι και αυτό διαδίδεται ξεγελώντας τους χρήστες κι αναγκάζοντάς τους μέσω της εξαπάτησης να κλικάρουν σε κακόβουλους συνδέσμους και εν τέλει να κατεβάζουν Pictr_357.Zip, Copy_0027.Zip, Image0905.Zip και άλλων ειδών κακόβουλα αρχεία στους υπολογιστές τους, μέσω μηνύματος με τίτλο “hahaha”.

Με το που οποιοδήποτε από τα κακόβουλα αρχεία, που σας αναφέραμε πιο πάνω, καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, και ενεργοποιηθεί το αρχείο .Jar, τότε το malware αυτό ξεκινάει άμεσα την κακόβουλη δραστηριότητά του.

Πιστεύεται ότι γενικά το Facebook “hahaha” virus χρησιμοποιείται κυρίως για να υποκλέπτει Bitcoin. Ωστόσο, μπορεί να αναμειχθεί και σε πληθώρα άλλων επικίνδυνων δραστηριοτήτων. Εάν διαπιστώσετε ότι οι ταχύτητες του υπολογιστή σας έχουν επιβραδυνθεί σημαντικά και ο λογαριασμός σας στο Facebook άρχισε να να στέλνει αυθαίρετα μηνύματα τύπου “hahaha” στους φίλους σας, τότε αυτές είναι ξεκάθαρες ενδείξεις ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από αυτό το επικίνδυνο malware.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Facebook “hahaha” virus ΝΑ ‘ΚΟΛΛΗΣΕΙ’ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Όπως σας αναφέραμε και προηγουμένως, το Facebook “hahaha” virus διαδίδεται μέσω μηνυμάτων τύπου “hahaha” τα οποία στέλνονται μέσω προσωπικών Facebook μηνυμάτων.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, μπορεί η αρχική σας εντύπωση να είναι ότι μπορεί να έχουν σταλθεί από κάποιο φίλο σας, και αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που το malware αυτό έχει διαδοθεί σε τόσο μεγάλη κλίμακα και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, με το που κλικάρετε στο παραπλανητικά κακόβουλο αυτό μήνυμα, θα γίνετε αυτομάτως μέρος της τεράστιας ‘αλυσίδας’ διάδοσης του Facebook “hahaha” virus αυξάνοντας τις πιθανότητες να το ‘κολλήσουν’ και οι φίλοι σας ασχέτως αν χρησιμοποιούν λειτουργικό σύστημα Windows ή Mac, και πάει λέγοντας. Επιπρόσθετα, ο υπολογιστής σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υποκλοπή bitcoins, αλλά και για πληθώρα άλλων επικίνδυνων δραστηριοτήτων.

Επομένως, θα σας συμβουλεύαμε να αποφεύγετε μηνύματα που μπορεί να φαίνονται ύποπτα, ασχέτως αν γνωρίζετε ή όχι τον αποστολέα. Εάν ήδη έχετε κάνει το λάθος και πατήσατε σε κάποια από τις μολυσμένες επισυνάψεις, τότε θα σας συνιστούσαμε να προβείτε άμεσα σε σάρωση του υπολογιστή σας για εντοπισμό του Facebook “hahaha” virus.

Για να το πετύχετε αυτό, κάντε τα εξής :

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ Facebook “hahaha” virus?

Εάν πιστεύετε ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθει με το Facebook “hahaha” virus, τότε θα πρέπει να προβείτε άμεσα σε σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας κάποιο από αυτά τα δύο εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας : Reimage Reimage Cleaner Intego ή SpyHunter 5Combo Cleaner.

Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να βρεθείτε ενωπίον σοβαρών καταστάσεων, όπως δραματικών επιβραδύνσεων στις ταχύτητες συστήματος και πλοήγησης, καθώς ακόμα και διείσδυση επιπρόσθετων malware. Σε περίπτωση που το κολλήσετε, καλό θα ήταν να ενημερώσετε τους φίλους σας στο Facebook σχετικά με κακόβουλα μηνύματα που μπορεί να προέλθουν από τον λογαριασμό σας και μπορεί να σχετίζονται με τον συγκεκριμένο ιό.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-hahaha-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Η γνώμη σας σχετικά με Facebook “hahaha” virus