Τι είναι explorers.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

explorers.exe

Το explorers.exe είναι ένα κακόβουλο εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο το εγκαθιστά το worm W32/Rbot-FPV και το IRC. Αυτές οι απειλές μπορούν εύκολα να μολύνουν σύστημα Windows με ελλιπής ασφάλεια, να σταματήσουν τα προγράμματα ασφαλείας και να ξεκινήσουν κακόβουλες δραστηριότητες στο σύστημα. Το Explorer.exe είναι υπεύθυνο για την εκτέλεση τέτοιων παράσιτων, φορτώνοντας τα πρόσθετα τους και δημιουργώντας ένα καταστροφικό χαμό.

Σύμφωνα με ειδικούς, τα κακόβουλα αρχεία explorers.exe βρίσκονται στο φάκελο C:\Windows\System32. Από ότι φαίνεται, πρόκειται για ένα συμπιεσμένο αρχείο. Ξεκινά να λειτουργεί από τη στιγμή που ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση. Αν έχετε παρατηρήσει το explorers.exe στη Διαχείριση εργασιών, πρέπει να το σταματήσετε αμέσως. Επίσης, συνιστούμε να ελέγξετε τον υπολογιστή σας με ένα αξιόπιστο anti-spyware για να βεβαιωθείτε πως έχετε αφαιρέσει όλα τα κακόβουλα αρχεία. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα προγράμματα: RegCure Pro και Reimage.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
επικίνδυνο αρχείο
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-explorers-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση