Τι είναι explorers.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

explorers.exe

Το explorers.exe είναι ένα κακόβουλο εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο το εγκαθιστά το worm W32/Rbot-FPV και το IRC. Αυτές οι απειλές μπορούν εύκολα να μολύνουν σύστημα Windows με ελλιπής ασφάλεια, να σταματήσουν τα προγράμματα ασφαλείας και να ξεκινήσουν κακόβουλες δραστηριότητες στο σύστημα. Το Explorer.exe είναι υπεύθυνο για την εκτέλεση τέτοιων παράσιτων, φορτώνοντας τα πρόσθετα τους και δημιουργώντας ένα καταστροφικό χαμό.

Σύμφωνα με ειδικούς, τα κακόβουλα αρχεία explorers.exe βρίσκονται στο φάκελο C:\Windows\System32. Από ότι φαίνεται, πρόκειται για ένα συμπιεσμένο αρχείο. Ξεκινά να λειτουργεί από τη στιγμή που ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση. Αν έχετε παρατηρήσει το explorers.exe στη Διαχείριση εργασιών, πρέπει να το σταματήσετε αμέσως. Επίσης, συνιστούμε να ελέγξετε τον υπολογιστή σας με ένα αξιόπιστο anti-spyware για να βεβαιωθείτε πως έχετε αφαιρέσει όλα τα κακόβουλα αρχεία. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα προγράμματα: RegCure Pro και Reimage.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-explorers-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση