Τι είναι exefile.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

από Linas Kiguolis - -

Το exefile.exe είναι μια εκτελέσιμη διεργασία, η οποία μπορεί να εμφανισθεί στον υπολογιστή σας κατόπιν εγκατάστασης των EVE Online, EVE, the Second Genesis και άλλων παιχνιδιών.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων το βρίσκουμε σε υποφάκελο της τοποθεσίας «C:\Program Files» subfolder.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ !

Ολοένα και περισσότεροι δημιουργοί malware χρησιμοποιούν ονόματα νόμιμων κι έγκυρων αρχείων για τις κακόβουλες δημιουργίες τους, έτσι ώστε οι ιοί που δημιούργησαν να καταφέρουν να τρυπώσουν αποτελεσματικά στα στοχοποιημένα συστήματα χωρίς να γίνουν αντιληπτά από τους χρήστες!

Εάν διαπιστώσετε ότι το exefile.exe βρίσκετα σε φάκελο της τοποθεσίας C:\Windows , τότε είναι βέβαιο ότι ο υπολογιστής σας κινδυνεύει. Τέτοιου είδους εκτελέσιμα αρχεία χρησιμοποιούνται συνήθως για την ενεργοποίηση συγκεκριμένων παράσιτων ή μερών τους.

Παλαιότερα, scammers είχαν χρησιμοποιήσει το αρχείο exefile.exe για να ενεργοποιήσουν ένα ψευδές και παραπλανητικό anti-spyware, γνωστό ως Internet Security 2011.

Η διεργασία αυτή χρησιμοποιήθηκε για να λειτουργεί παρασκηνιακά και να εκτελεί ζημιογόνες δραστηριότητες, όπως ενημερώσεις που μπορεί να χρειαζόταν ο ιός, λήψεις αναγκαίων αρχείων και κρυφές διαγραφές αρχείων.

Ωστόσο, κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί στη διάδοση κι άλλων ιών αυτής της κατηγορίας ή και άλλων κατηγοριών. Για να ελέγξετε την εγκυρότητα του αρχείου exefile.exe, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes

Σχετικά με συντάκτη

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Linas Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-exefile-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση