Τι είναι exefile.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

από Linas Kiguolis - -

Το exefile.exe είναι μια εκτελέσιμη διεργασία, η οποία μπορεί να εμφανισθεί στον υπολογιστή σας κατόπιν εγκατάστασης των EVE Online, EVE, the Second Genesis και άλλων παιχνιδιών.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων το βρίσκουμε σε υποφάκελο της τοποθεσίας “C:\Program Files” subfolder.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ !

Ολοένα και περισσότεροι δημιουργοί malware χρησιμοποιούν ονόματα νόμιμων κι έγκυρων αρχείων για τις κακόβουλες δημιουργίες τους, έτσι ώστε οι ιοί που δημιούργησαν να καταφέρουν να τρυπώσουν αποτελεσματικά στα στοχοποιημένα συστήματα χωρίς να γίνουν αντιληπτά από τους χρήστες!

Εάν διαπιστώσετε ότι το exefile.exe βρίσκετα σε φάκελο της τοποθεσίας C:\Windows , τότε είναι βέβαιο ότι ο υπολογιστής σας κινδυνεύει. Τέτοιου είδους εκτελέσιμα αρχεία χρησιμοποιούνται συνήθως για την ενεργοποίηση συγκεκριμένων παράσιτων ή μερών τους.

Παλαιότερα, scammers είχαν χρησιμοποιήσει το αρχείο exefile.exe για να ενεργοποιήσουν ένα ψευδές και παραπλανητικό anti-spyware, γνωστό ως Internet Security 2011.

Η διεργασία αυτή χρησιμοποιήθηκε για να λειτουργεί παρασκηνιακά και να εκτελεί ζημιογόνες δραστηριότητες, όπως ενημερώσεις που μπορεί να χρειαζόταν ο ιός, λήψεις αναγκαίων αρχείων και κρυφές διαγραφές αρχείων.

Ωστόσο, κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί στη διάδοση κι άλλων ιών αυτής της κατηγορίας ή και άλλων κατηγοριών. Για να ελέγξετε την εγκυρότητα του αρχείου exefile.exe, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Σχετικά με συντάκτη
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Linas Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-exefile-exe.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με exefile.exe

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση