Κρητική του Emsisoft Anti Malware, δωρεάν λήψη

| Τύπος: Anti-Spyware

Το Emsisoft Anti-Malware είναι ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα anti-malware, το οποίο παρέχει πλήρης προστασία του υπολογιστή από ιούς, δούρειους ίππους, spyware, rootkits και παρόμοιο κακόβουλο λογισμικό. Ο διπλός σαρωτής του Emsisoft εγγυάται ένα υψηλό ποσοστό ανίχνευσης γνωστών ιών και νέων απειλών. Αυτό το προϊόν προσφέρει επίσης προστασία κατά τη πλοήγηση, προστασία αρχείων (File guard) έχει λειτουργία συμπεριφοράς blocker – ότι ακριβώς χρειάζεται για να είστε ασφαλής κατά τη πλοήγηση σας στο διαδίκτυο. Αν επιθυμείτε να δοκιμάσετε αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να κατεβάσετε τη δωρεάν έκδοση του Emsisoft Anti-Malware, η οποία παρέχει πλήρης λειτουργικότητα του προγράμματος για 30 ημέρες. Εκτός αυτού, αν καταλήξετε στο συμπέρασμα πως αυτό το πρόγραμμα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, η Emsisoft προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Η τελευταία έκδοση του προγράμματος, είναι η Emsisoft Anti-Malware 8.1.

Κριτική του Emsisoft Anti-Malware από το κέντρο έρευνας 2spyware:

Μετά την απόφαση του 2spyware να δοκιμάσει αυτό το πρόγραμμα σχετικά με την αφαίρεση malware με το Emsisoft Anti-Malware, η ομάδα χρειάστηκε να κάνει λήψη και εγκατάσταση αυτού του προγράμματος. Οφείλουμε να αναφέρουμε πως η εγκατάσταση του κύλησε αρκετά ομαλά, καθώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ένα ιδιαίτερα οργανωμένο γραφικό περιβάλλον το οποίο κάνει ευκολότερη τη χρήση του. Επιπλέον, παρατηρήσαμε το πλεονέκτημα του διπλού σαρωτή του Emsisoft Anti-alware. Λόγω της ενσωμάτωσης αυτού του σαρωτή, η διάρκεια σάρωσης έχει αισθητά μειωθεί. Όταν η σάρωση του Emsisoft Anti-Malware ολοκληρώθηκε, το File guard σύγκρινε όλα τα ληφθέντα αρχεία με σχεδόν 4 εκατομμύρια πρότυπα γνωστών κακόβουλων προγραμμάτων και μπλόκαρε την εκτέλεση τους, στις περιπτώσεις που τα αρχεία έδειχναν κακόβουλα. Το Emsisoft Anti-Malware διαρκώς παρακολουθούσε το σύστημα και τη δραστηριότητα του δικτύου και σήμαινε συναγερμό όταν ανίχνευε ύποπτη δραστηριότητα. Ωστόσο, πρέπει να ειπωθεί, πως αυτό το πρόγραμμα παρέχει καλύτερη προστασία παρά αφαίρεση των malware. Αν το πρόγραμμα αποτύχει στην αφαίρεση ενός ιού, οι ειδικοί του σε θέματα malware είναι στη διάθεση σας εντελώς δωρεάν.

Άρα, γιατί να κάνω λήψη του Emsisoft Anti-Malware;

Συνοψίζοντας, το Emsisoft Anti-Malware μπορεί να σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε πως ο υπολογιστή σας είναι απαλλαγμένος από ιούς. Ωστόσο, μπορεί να αποτύχει στην αφαίρεση ορισμένων λοιμώξεων, αν αυτές διεισδύσουν από τα συστήματα προστασίας του. Ανιχνεύει περισσότερες απειλές από άλλα προϊόντα, αλλά ακόμη χρειάζεται βελτίωση στα ποσοστά αφαίρεσης του. Το Emsisoft Anti-Malware ενημερώνεται τουλάχιστον πέντε φορές την ημέρα, σε αντίθεση με άλλα προγράμματα anti-malware τα οποία ενημερώνονται μόνο μία ή δύο φορές την ημέρα. Είναι μια αξιοπρεπής λύση ασφαλείας, η οποία έχει λάβει αρκετά βραβεία από ειδικούς ασφαλείας.

Αξιολογήσεις σε άλλες γλώσσες