Τι είναι ehtray.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

ehtray.exe

Το ehtray.exe είναι μια νόμιμη διεργασία, η οποία είναι γνωστή και ως «Microsoft Media Center Tray Bar Process».

Η διεργασία αυτή ανήκει στη Microsoft και βοηθάει τους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση στο digital media manager. Εντοπίζεται στον φάκελο της τοποθεσίας C:\Windows folder και ενεργοποιείται κάθε φορά που κάνουν εκκίνηση τα Windows . Στις περισσότερες των περιπτώσεων, το ehtray.exe καταλαμβάνει περίπου 64,512 bytes της μνήμης του υπολογιστή. Ωστόσο, πρόκειται για μη-αναγκαία διεργασία, οπότε εάν θεωρείται ότι επιβραδύνει το σύστημα του υπολογιστή σας ή ευθύνεται και για άλλα προβλήματα, τότε σαφώς και μπορείτε να το απενεργοποιήσετε.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Πρέπει να γνωρίζετε ότι το όνομα του αρχείου ehtray.exe μπορεί να χρησιμοποιηθεί από διάφορα malware για να διεισδύσουν ‘μεταμφιεσμένα’ στο σύστημά σας.

Για αυτό τον λόγο, θα πρέπει πάντα να ελέγχετε τη τοποθεσία του αρχείου αυτού, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι δε σχετίζεται με κάποιο spyware, adware ή ιό. Εάν εντοπίσετε το ehtray.exe σε υποφάκελο της τοποθεσίας «C:\Documents and Settings», τότε θα πρέπει να ελέγξετε την αξιοπιστία του χρησιμοποιώντας το RegCure Pro ή οποιοδήποτε άλλο αξιόπιστο σαρωτή συστημάτων προτιμάτε.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-ehtray-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση