Τι είναι ehtray.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

ehtray.exe

Το ehtray.exe είναι μια νόμιμη διεργασία, η οποία είναι γνωστή και ως “Microsoft Media Center Tray Bar Process”.

Η διεργασία αυτή ανήκει στη Microsoft και βοηθάει τους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση στο digital media manager. Εντοπίζεται στον φάκελο της τοποθεσίας C:\Windows folder και ενεργοποιείται κάθε φορά που κάνουν εκκίνηση τα Windows . Στις περισσότερες των περιπτώσεων, το ehtray.exe καταλαμβάνει περίπου 64,512 bytes της μνήμης του υπολογιστή. Ωστόσο, πρόκειται για μη-αναγκαία διεργασία, οπότε εάν θεωρείται ότι επιβραδύνει το σύστημα του υπολογιστή σας ή ευθύνεται και για άλλα προβλήματα, τότε σαφώς και μπορείτε να το απενεργοποιήσετε.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Πρέπει να γνωρίζετε ότι το όνομα του αρχείου ehtray.exe μπορεί να χρησιμοποιηθεί από διάφορα malware για να διεισδύσουν ‘μεταμφιεσμένα’ στο σύστημά σας.

Για αυτό τον λόγο, θα πρέπει πάντα να ελέγχετε τη τοποθεσία του αρχείου αυτού, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι δε σχετίζεται με κάποιο spyware, adware ή ιό. Εάν εντοπίσετε το ehtray.exe σε υποφάκελο της τοποθεσίας “C:\Documents and Settings”, τότε θα πρέπει να ελέγξετε την αξιοπιστία του χρησιμοποιώντας το RegCure Pro ή οποιοδήποτε άλλο αξιόπιστο σαρωτή συστημάτων προτιμάτε.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-ehtray-exe.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με ehtray.exe

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση