Τι είναι ehtray.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

ehtray.exe

Το ehtray.exe είναι μια νόμιμη διεργασία, η οποία είναι γνωστή και ως «Microsoft Media Center Tray Bar Process».

Η διεργασία αυτή ανήκει στη Microsoft και βοηθάει τους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση στο digital media manager. Εντοπίζεται στον φάκελο της τοποθεσίας C:\Windows folder και ενεργοποιείται κάθε φορά που κάνουν εκκίνηση τα Windows . Στις περισσότερες των περιπτώσεων, το ehtray.exe καταλαμβάνει περίπου 64,512 bytes της μνήμης του υπολογιστή. Ωστόσο, πρόκειται για μη-αναγκαία διεργασία, οπότε εάν θεωρείται ότι επιβραδύνει το σύστημα του υπολογιστή σας ή ευθύνεται και για άλλα προβλήματα, τότε σαφώς και μπορείτε να το απενεργοποιήσετε.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Πρέπει να γνωρίζετε ότι το όνομα του αρχείου ehtray.exe μπορεί να χρησιμοποιηθεί από διάφορα malware για να διεισδύσουν ‘μεταμφιεσμένα’ στο σύστημά σας.

Για αυτό τον λόγο, θα πρέπει πάντα να ελέγχετε τη τοποθεσία του αρχείου αυτού, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι δε σχετίζεται με κάποιο spyware, adware ή ιό. Εάν εντοπίσετε το ehtray.exe σε υποφάκελο της τοποθεσίας «C:\Documents and Settings», τότε θα πρέπει να ελέγξετε την αξιοπιστία του χρησιμοποιώντας το RegCure Pro ή οποιοδήποτε άλλο αξιόπιστο σαρωτή συστημάτων προτιμάτε.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-ehtray-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση