Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

EasyComputerRepair.be ΙΟΣ. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΣ EasyComputerRepair.be ?

Ο ιός EasyComputerRepair.be είναι ένα τελείως εκνευριστικό πρόγραμμα το οποίο έχει τη τάση να εμφανίζει συνεχώς στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας διαφόρων ειδών παραπλανητικές αναδυόμενες διαφημίσεις κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, αυτά τα διαφημιστικά μηνύματα εμφανίζουν παραπλανητικές αναφορές σχετικά με δήθεν αναβαθμίσεις/ενημερώσεις που πρέπει να γίνουν σε κάποια προγράμματα που έχετε εγκαταστημένα στο σύστημα του υπολογιστή σας, και φυσικά σας προσφέρουν δήθεν τη δυνατότητα να τις κατεβάσετε δωρέαν. Συνήθως, αυτές οι δήθεν αναβαθμίσεις/ενημερώσεις σχετίζονται με Java, Flash Player, κάποιον δημοφιλή browser ή άλλα παρόμοια δημοφιλή και νόμιμα προγράμματα. Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αποδεχτείτε αυτού του είδους τις παραπλανητικές προτάσεις, ενώ σε περίπτωση που πιστεύετε ότι κάποιο από τα προγράμματά σας χρειάζεται αναβάθμιση/ενημέρωση, τότε θα σας προτείναμε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του κάθε προγράμματος για το οποίο έχετε αμφιβολίες και να το διαπιστώσετε εκεί.

Επίσης, ορισμένες φορές, οι διαφημίσεις που σχετίζονται με το EasyComputerRepair.be έχουν σχεδιαστεί για να μοχλεύσουν τους χρήστες-θύματα στο να πιστέψουν ότι χρειάζεται να καλέσουν κάποια γραμμή υποστήριξης για υπολογιστές. Πριν πέσετε θύματα αυτής της παραπλανητικής τακτικής, θα πρέπει να σκεφτείτε καλά ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ρίσκο ο υπολογιστής σας να εκτεθεί σε κυβερνο-επιθέσεις τύπου scam. Μάλιστα, στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι χρήστες-θύματα παραπλανούνται και πιστεύουν ότι οι υπολογιστές τους έχουν μολυνθεί και ότι χρειάζεται να κατεβάσουν κάποια προγράμματα, τα οποία φυσικά θα έχουν ως μόνο σκοπό να λειτουργούν ως τυπικό scareware (κακόβουλο λογισμικό το οποίο προσπαθεί να παραπλανεί, μέσω μεθόδων εκφοβισμού, τους χρήστες-θύματα να προβούν σε συγκεκριμένες πράξεις, όπως παραγγελία πλήρους άδειας κάποιου ύποπτου λογισμικού).

Ωστόσο, ορισμένες φορές, πολλοί χρήστες-θύματα μπορεί να παραπλανηθούν και να μοιραστούν με ύποπτα λογισμικά, και γενικότερα ύποπτους τρίτους, ευαίσθητα ή ακόμα και απόρρητα προσωπικά τους δεδομένα. Πάντως, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι καλώντας κάποια από αυτά τα δήθεν ‘κέντρα τεχνολογικής υποστήριξης’ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διαπιστώσετε σύντομα ότι αποκτήσατε ένα ιδιαιτέρως φουσκωμένο τηλεφωνικό λογαριασμό, και αντί να λυθούν τα προβλήματα που σας δημιουργήθηκαν να έχουν αυξηθεί.

Για όλους τους παραπάνω λόγους που σας αναφέραμε, σας συνιστούμε να μείνετε μακρυά από διαφημίσεις που σχετίζονται με το EasyComputerRepair.be και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μπείτε στον πειρασμό να τις κλικάρετε. Επίσης, εάν εντοπίσετε τον ιό αυτό στον υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει εκτός από αυτόν να απαλλαγείτε και από όλα τα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) που μπορεί να σχετίζονται με αυτό.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ EasyComputerRepair.be ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Ο ιός EasyComputerRepair.be συνήθως σχετίζεται με προγράμματα τύπου adware (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) τα οποία, αφού καταφέρουν να διεισδύσουν και να εγκατασταθούν στο σύστημα-στόχο, προβαίνουν αμέσως σε τροποποιήσεις στις ρυθμίσεις συστήματος αναλόγως των αναγκών τους. Αν αυτό συμβεί και στο δικό σας υπολογιστή, τότε είναι ζήτημα χρόνου έως ότου αρχίσουν να σας εμφανίζονται εκνευριστικές και παραπλανητικές διαφημίσεις, κυρίως ύστερα από λήψη εκ μέρους σας κάποιας δωρεάν εφαρμογής, όπως πχ. download managers, PDF creators, video streaming λογισμικά κι άλλα παρόμοια προγράμματα. Θα πρέπει επόμένως να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κι επιλεκτικοί σχετικά με το τι δωρεάν ή δοκιμαστικές εφαρμογές αποφασίζετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδικτύο, καθώς αυτού του είδους οι εφαρμογές είναι που χρησιμοποιούνται συνήθως για την παράλληλη/κρυφή διείσδυση σε συστήματα υπολογιστών διαφόρων ανεπιθύμητων προγραμμάτων, όπως πχ. πρόσθετα, plugins κι επεκτάσεις.

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, διαπιστώσαμε επίσης ότι το EasyComputerRepair.be διαδίδεται διαδικτυακά και ως browser πρόσθετο το οποίο έχει τη δυνατότητα να καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο (browser hijacker), όπως πχ. Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, κτλ. Φυσικά, είναι κυρίως στο χέρι σας να αποφύγετε αυτού του είδους τις κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις.

Πρώτα από όλα, θα πρέπει να επιλέγετε με προσοχή ποια προγράμματα θα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο. Πολύ σημαντική βοήθεια για το σχηματισμό ολοκληρωμένης άποψης σχετικά με κάθε εφαρμογή μπορεί να σας προσφέρουν οι αξιολογήσεις/σχόλια χρηστών που τη χρησιμοποίησαν, καθώς και οι γνώμες ειδικών που μπορείτε να βρείτε σε διάφορους τεχνολογικούς ιστότοπους και forums. Σε περίπτωση που αποφασίσετε εν τέλει να κατεβάσετε μια εφαρμογή, τότε θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε τυχόν τικαρισμένα κουτάκια όπου θα εμπεριέχονται ‘προαιρετικές λήψεις’ κι άλλες προσφορές, τα οποία θα πρέπει να ξετικάρετε για να αποφύγετε τις διεισδύσεις αυτών των ‘προαιρετικών λήψεων’. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ελαχιστοποιήσετε τις κρυφές κι αυθαίρετες διεισδύσεις ανεπιθύμητων προγραμμάτων, όπως πχ το EasyComputerRepair.be και οι εκνευριστικές διαφημίσεις του.

Σε περίπτωση τώρα που εν τέλει το πρόγραμμα αυτό κατάφερε να διεισδύσει στον υπολογιστή σας, τότε θα αρχίσουν να σας εμφανίζονται διαφημίσεις που σχετίζονται με αυτό. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε σας συνιστούμε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα, έτσι ώστε να αφαιρέσετε αυτό, αλλά κι άλλα παρόμοια adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) τα οποία είναι η αιτία εμφάνισης γενικότερα αυτού του είδους των διαφημίσεων κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ EasyComputerRepair.be ?

Τεχνικά, το EasyComputerRepair.be δεν είναι ιός. Ωστόσο, μπορεί να γίνει η αιτία πληθώρας σοβαρών ζητημάτων σχετικά με την εύρρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας, όπως πχ. τη διείσδυση διαφόρων επικίνδυνων ιών, καθώς και απάτες εις βάρος του πορτοφολιού και των απόρρητων προσωπικών σας δεδομένων. Για να αποφύγετε λοιπόν όλες αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις, τότε βεβαιωθείτε ότι αποφεύγετε να κλικάρετε σε κάποια από αυτά τα παραπλανητικά διαφημιστικά μηνύματα και ότι τσεκάρετε συχνά το σύστημα του υπολογιστή σας και αφαιρείτε ολοκληρωτικά τυχόν adwares που μπορεί να εντοπίσετε εκεί. Σας συνιστούμε να διαγράψετε άμεσα όλα τα προγράμματα που θα εντοπίσετε στον υπολογιστή σας και εμπεριέχουν στο όνομά τους λέξεις όπως πχ. ‘coupon’, conduit’, ‘yontoo’, κλπ. Ο πιο εύκολος και σίγουρος τρόπος για να θωρακίσετε την ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας, αλλά και για να απαλλαγείτε αποτελεσματικά, γρήγορα και με ασφαλή τρόπο από όλα αυτά τα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα), είναι να χρησιμοποιείτε κάποιο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), σαν τα εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας που σας προτείνουμε πιο κάτω.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του EasyComputerRepair.be ΙΟΣ
Στιγμιότυπο του EasyComputerRepair.be ΙΟΣ

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού EasyComputerRepair.be:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση EasyComputerRepair.be από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το EasyComputerRepair.be και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το EasyComputerRepair.be ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση EasyComputerRepair.be από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το EasyComputerRepair.be ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση EasyComputerRepair.be από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το EasyComputerRepair.be και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του EasyComputerRepair.be. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του ιού EasyComputerRepair.be από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το EasyComputerRepair.be θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση EasyComputerRepair.be από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το EasyComputerRepair.be και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του EasyComputerRepair.be . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση EasyComputerRepair.be από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το EasyComputerRepair.be και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του EasyComputerRepair.be. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση EasyComputerRepair.be από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το EasyComputerRepair.be ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του EasyComputerRepair.be. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-easycomputerrepair-be-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες