Τι είναι dwwin.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

dwwin.exe

Το dwwin.exe είναι ένα κανονικό/νόμιμο αρχείο το οποίο ανήκει στη Microsoft.

Το εκτελέσιμο αυτό αρχείο λαμβάνει μέρος στο εργαλείο αναφορών σφαλμάτων του Dr. Watson, το οποίο συλλέγει πληροφορίες σχετικά με σφάλματα, κρασαρίσματα προγραμμάτων και γενικότερα σχετικά με δυσλειτουργίες λογισμικών. Με το που εντοπίσει κάποια δυσλειτουργία στο σύστημα δημιουργεί μια αναφορά την οποία τη μοιράζεται με τη τεχνική του υποστήριξη για να μην υπάρξουν τέτοιου είδους προβλήματα στο μέλλον.

Συνήθως εγκαθίσταται μαζί με άλλα προιόντα της Microsoft και δεν θα πρέπει να τερματιστεί από τον χρήστη. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, το βρίσκεται στον φάκελο της τοποθεσίας C:\Windows\System32 folder.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί χρήστες που αναφέρουν σχετικά με σφάλματα στην λειτουργία του dwwin.exe. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάτι τέτοιο, τότε καλό θα ήταν να απενεργοποιήσετε το συγκεκριμένο εργαλείο αναφοράς σφαλμάτων.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Θα πρέπει πάντα να θυμάστε ότι τα malware έχουν τη τάση να ‘δανείζονται’ τα ονόματα κανονικών/νόμιμων προγραμμάτων και αρχείων έτσι ώστε να μπορέσουν να διεισδύσουν και να εγκατασταθούν στο σύστημα ενός υπολογιστή χωρίς να γίνουν εύκολα αντιληπτά από τον χρήστη ή από τα εγκαταστημένα συστήματα ασφάλειας, και σίγουρα το dwwin.exe δεν αποτελεί εξαίρεση.

Εάν διαπιστώσετε ότι το συγκεκριμένο εκτελέσιμο καταναλώνει περισσότερους πόρους του συστήματος από όσο έπρεπε ή από όσο συνήθιζε να καταναλώνει και ταυτόχρονα δημιουργεί κι άλλα προβλήματα, τότε θα σας συνιστούσαμε να ελέγξετε την αξιοπιστία του χρησιμοποιώντας το RegCure Pro.

Σε διαφορετική περίπτωση ρισκάρετε το συγκεκριμένο αρχείο να μετατραπεί σε βοήθημα των ιών για τις διάφορες κακόβουλες δραστηριότητές τους . Συγκεκριμένα, η κακόβουλη έκδοση του dwwin.exe μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υποκλοπή, καταγραφή και προώθηση ευαίσθητων ακόμα και απόρρητων προσωπικών δεδομένων του χρήστη-θύματος σε τρίτους, καθώς και την εγκατάσταση και ενημέρωση ιών. Και δυστυχώς, ο κατάλογος των κακόβουλων δραστηριοτήτων αυτής της έκδοσης ολοένα και μεγαλώνει.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-dwwin-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση