Τι είναι Dwm.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

Dwm.exe

Το Dwm.exe είναι ένα κανονικό/νόμιμο αρχείο των Windows, το όποιο είναι επίσης γνωστό και ως Desktop Window Manager (DWM). Το βρίσκουμε στα Windows Vista, Windows 7 και άλλα λειτουργίκα συστήματα των Windows .

Βασικά, η συγκεκριμένη διεργασία ανήκει στο desktop graphical user interface (στο γραφικό περιβάλλον χρήστη της επιφάνειας εργασίας) και ευθύνεται για το γραφικό περιβάλλον χρήστη Windows Aero. Με άλλα λόγια, ευθύνεται για τα γραφικά εφέ, όπως live window προεπισκοπήσεις κλπ. Όπως συμβαίνει και με άλλα αρχεία του συστήματος, έτσι και το αρχείο dwm.exe εντοπίζεται στον φάκελο της τοποθεσίας C:\Windows\System32 folder.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει η πιθανότητα η διεργασία αυτή να καταναλώσει μεγάλο μέρος της μνήμης του υπολογιστή. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάτι τέτοιο, τότε θα σας προτείναμε να απενεργοποιήσετε το Windows Aero Glass ή να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα :

1. Click Start (Έναρξη) και βρείτε το κουτί Start Search (Κουτί Αναζήτησης της Έναρξης).
2. Γράψτε services (υπηρεσίες) και click το σύνδεσμο Services (Υπηρεσίες).
3. Με το που εμφανιστεί και φορτώσει το παράθυρο Services (Υπηρεσίες), εντοπίστε και double-click στο Desktop Windows Manager.
4. Εδώ, click Stop για να απενεργοποιήσετε τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Πρέπει πάντα να θυμάστε ότι πολλά malware έχουν τη τάση να ‘δανείζονται’ ονόματα νόμιμων/κανονικών αρχείων, και φυσικά το Dwm.exe δεν αποτελεί εξαίρεση. Εάν εντοπίσετε το συγκεκριμένο αρχείο σε τοποθεσία διαφορετική από τη C:\Windows\System32 folder, τότε θα σας συνιστούσαμε να ελέγξετε την αξιοπιστία του χρησιμοποιώντας για αυτή τη δουλειά το RegCure Pro.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-dwm-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση