Βαθμός σοβαρότητας:  
  (24/100)

Driver Performer. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Lucia Danes - - | Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Το Driver Performer είναι ένα παραπλανητικό εργαλείο βελτιστοποίησης του υπολογιστή, το οποίο υπόσχεται να βελτιώσει τις ταχύτητες του συστήματος ενός υπολογιστή με το να ακυρώνει άχρηστες, κατά τη κριτική ικανότητα του προγράμματος, καταχωρήσεις. Ωστόσο, αντί να ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες κρασαρίσματος του συστήματος και άλλων παρομοίων προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν, το πρόγραμμα αυτό εμφανίζει διάφορα σκαναρίσματα και αναφορές του συστήματος (που μόνο αυτά δεν κάνει) σχετικές με δήθεν προβλήματα που συνήθως σχετίζονται με το σκληρό δίσκο.

Τα περισσότερα εκ των προβλημάτων που συμπεριλαμβάνονται στις αναφορές του Driver Performer, είναι κατά κύριο λόγο ‘κατασκευασμένα’ ή δεν μπορούν να διαγραφθούν γιατί είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του συστήματος.

Θα σας συνιστούσαμε να μη το εμπιστεύεστε και θα πρέπει να ξερέτε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πως δεν θα μπορέσετε να το βρείτε στην λίστα Add/Remove Programs (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων) ώστε να το αφαιρέσετε. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πλήρως ενημερωμένο κι έμπιστο anti-spyware, όπως είναι το Reimage το οποίο και σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Πώς μπορώ να ‘κολλήσω’ το Driver Performer στον υπολογιστή μου ?

Το Driver Performer διαδίδετε μέσω διαφόρων ιστότοπων και πρέπει να εγκατασταθεί χειροκίνητα. Όπως διαπιστώσαμε, μπορείτε να το κατεβάσετε από : driverperformer.com, performersoft.com, softonic.com, cnet.com και πολλές άλλες ακόμα πηγές που είναι έγκυρες και επίσημες.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει με πολλά προγράμματα έτσι και αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνεται σε συνοδευτικό πακέτο λήψης μιας εφαρμόγης που κατεβάσατε από το διαδίκτυο. Για να το αποφύγετε αυτό, θα πρέπει πάντα να επιλέγετε την Custom (Προσαρμοσμένη) επιλογή εγκατάστασης οποιασδήποτε εφαρμογής και να κατεβάσετε και να ξετικάρετε όλες τις καταχωρήσεις που δε γνωρίζετε ή που δεν σχετίζονται με την εφαρμογή που κατεβάζετε, ώστε να μην εγκατασταθούν αυτές χωρίς την έγκρισή σας.

Με το που εγκατασταθεί η συγκεκριμένη εφαρμογή, ξεκινάει να σας παροτρύνει μέσω μηνυμάτων, που εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, ότι θα πρέπει να κάνετε γενική σάρωση του συστήματος. Με το που τελείωσει τη σάρωση, το Driver Performer σας ενημερώνει για πληθώρα σοβαρών ζητημάτων και δυσλειτουργιών, που σχετίζονται με την απόδοση και ασφάλεια του συστήματός σας, και προσφέρεται να τα διορθώσει όλα αυτά έναντι φυσικά αμοιβής. Φυσικά το να αγοράσετε την πλήρη έκδοση της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι κάτι σας συνιστούμε να μην κάνετε. Φυλάξτε τα χρήματά σας και χρησιμοποιείστε τα αγοράζοντας πιο έμπιστες εφαρμογές!

Πώς μπορώ να αφαιρέσω το Driver Performer?

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε το Driver Performer, θα πρέπει να το απεγκαταστήσετε μέσω της λίστας Add/Remove Programs (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων).

Για να το κάνετε αυτό, click ‘Start menu’ (Μενού Έναρξης) -> ‘Control Panel’ (Πίνακας Ελέγχου) -> ‘Uninstall a Program’ (Απεγκατάσταση) ή ‘Add/Remove Programs’ (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων) και επιλέξτε ‘Uninstall’ (Απεγκατάσταση) κλικάροντας το Drive Performer και άλλες παρόμοιες καταχωρήσεις που μπορεί να βρείτε στην λίστα και σας είναι άγνωστες ή σας φαίνονται ύποπτες. Επειδή όπως σας αναφέραμε στην αρχή, υπάρχει η πιθανότητα να μην εμφανίζεται στη συγκεκριμένη λίστα, τότε θα πρέπει να εκτελέστε γενική σάρωση του συστήματος με κάποιο από αυτά τα δύο πλήρως ενημερωμένα κι έμπιστα anti-spywares :

Reimage or Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Driver Performer
Στιγμιότυπο του Driver Performer

Σχετικά με συντάκτη

Lucia Danes
Lucia Danes - Ερευνήτρια Ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Lucia Danes
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-driver-performer.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες