Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Απομάκρυνση DownTango

από Olivia Morelli - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Το DownTango είναι ένα adware, το οποίο αν και ΔΕΝ είναι κακόβουλο, έχει κάποια αρνητικά χαρακτηριστικά τα οποία δύσκολα αρέσουν στους χρήστες. Αρχικά, συνήθως διεισδύει ως μια γραμμή εργαλείων και προκαλεί ενοχλητικές ανακατευθύνσεις σε όλα τα προγράμματα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι χρήστες ανακατευθύνονται σε εμπορικές ιστοσελίδες ή στην επίσημη ιστοσελίδα του downtango.com. Επιπλέον, η λειτουργία απεγκατάστασης αυτού του προγράμματος δεν συμπεριφέρεται σωστά και αυτό είναι φυσικά καθιστά δύσκολη την αφαίρεση του Downtango. Αν και αυτό το πρόγραμμα παρουσιάζεται ως ένα χρήσιμο εργαλείο προγραμμάτων περιήγησης και συνιστάται από τη Cnet και τη Softpedia, μπορεί να το βρείτε άχρηστο και ιδιαίτερα ενοχλητικό καθώς μπορεί εύκολα να επηρεάσει όλα τα προγράμματα περιήγησης συμπεριλαμβανομένων των Google Chrome, Mozilla Firefox και IE.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΩ ΑΠΟ ΤΟ DOWNTANGO;

Το Downtango προωθείται στο διαδίκτυο και μπορεί εύκολα να το εγκαταστήσετε χειροκίνητα. Ωστόσο, ο άλλος τρόπος μέσω του οποίου μπορείτε να κατεβάσετε αυτή τη γραμμή εργαλείων είναι ιδιαίτερα αθέμιτος: αυτό το πρόγραμμα μπορεί να διεισδύσει στον υπολογιστή σας μέσω πακέτων λογισμικού μαζί με freeware και shareware. Γι’ αυτό, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε παράθυρο της εγκατάστασης και να μπλοκάρετε όλα τα ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά όταν κάνετε λήψη τέτοιων προγραμμάτων. Από τη στιγμή που αυτό το adware μπαίνει στον Η/Υ, τροποποιεί τις ρυθμίσεις του και ξεκινά να επεμβαίνει στις συνεδρίες των χρηστών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη συνεχόμενη εμφάνιση της Tango Toolbar κάθε φορά που ξεκινάτε το Google Chrome και τις συνεχόμενες ανακατευθύνσεις σε ιστοσελίδες όπως οι search.certified-toolbar.com, downtango.com και παρόμοιες. Αν και εσείς ανακαλύψατε το adware DownTango στον υπολογιστή σας και δεν το βρίσκεται χρήσιμο, ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό:

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ DOWNTANGO;

Για να μπορέσετε να αφαιρέσετε το DownTango από τον υπολογιστή σας, πρέπει αρχικά να απεγκαταστήσετε αυτό το πρόγραμμα από τη Προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Επιπλέον πρέπει να επιδιορθώσετε τα προγράμματα περιήγησης σας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω βήματα:

Ανοίξτε το Google Chrome -> κάντε κλικ στο εικονίδιο των εργαλείων -> Ρυθμίσεις -> Διαχείριση μηχανών αναζήτησης -> Αφαιρέστε τις αχρείαστες μηχανές αναζήτησης από τη λίστα και ορίστε ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης μια της αρεσκείας σας.

Mozilla Firefox:

Ανοίξτε το Mozilla Firefox -> πηγαίνετε Εργαλεία -> Μεγεθυντικός φακός ή στο εικονίδιο με το βέλος -> Διαχείριση μηχανών αναζήτησης -> Αφαιρέστε τις αχρείαστες μηχανές αναζήτησης από τη λίστα και ορίστε τη Google ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης.

Internet Explorer:

Ανοίξτε το IE -> πηγαίνετε Εργαλεία -> Διαχείριση πρόσθετων -> Υπηρεσίες παροχής αναζήτησης -> Αφαιρέστε τις αχρείαστες μηχανές αναζήτησης από τη λίστα και ορίστε ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης μια της αρεσκείας σας.

Συνιστούμε επίσης να εκτελέσετε μια πλήρης σάρωση του συστήματος χρησιμοποιώντας το Reimage Reimage Cleaner ή το SpyHunter 5Combo Cleaner για να μπορέσετε να εντοπίσετε τέτοιους εισβολείς και παρόμοια ύπουλα προγράμματα αυτόματα. Αν οι ανακατευθύνσεις συνεχιστούν, ελέγξτε κάθε βήμα σε αυτό το άρθρο: Πως να σταματήσετε τις Google ανακατευθύνσεις.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage Cleaner Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Reimage Cleaner, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage Reimage Cleaner για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Free scanner allows you to check your system for damaged and corrupted files. If you need to fix them, you may need to purchase the licensed version of Reimage Reimage Cleaner.

Σχετικά με συντάκτη

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Olivia Morelli
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-downtango.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες