Τι είναι dllhost.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

από Gabriel E. Hall - -

Το Dllhost.exe είναι μια νόμιμη διεργασία, η οποία ανήκει στο λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows Operating System.

Αυτή η εκτελέσιμη διεργασία είναι ευρέως γνωστή ως COM surrogate, η οποία διαχειρίζεται εφαρμογές τύπου DLL. Επίσης, παίζει σημαντικό ρόλο στον έλεγχο των διεργασιών στις Internet Information Services (IIS), φορτώνει το .NET περιβάλλον εκτέλεσης και παράλληλα συμμετέχει και σε άλλες σημαντικές δραστηριότητες του συστήματος. Συνήθως το μέγεθος αυτού του αρχείου είναι γύρω στα 5,120 bytes και βρίσκεται στον φάκελο της τοποθεσίας C:\Windows\System32.

Ενεργοποιείται με την έναρξη των Windows. Δε σας συνιστούμε σε καμία περίπτωση να προβείτε σε τερματισμό του συγκεκριμένου προγράμματος καθότι είναι πολύ σημαντικό για τη σταθερή και ασφαλής απόδοση του συστήματος του υπολογιστή σας.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Συχνά, τα παράσιτα χρησιμοποιούν αρχεία με νόμιμα και έγκυρα ονόματα έτσι ώστε να κρυφτούν εντός του συστήματος. Το Dllhost.exe μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ενεργοποίηση συγκεκριμένων παρασίτων ή μερών αυτών. Ακόμα κι αν το αρχείο Dllhost.exe δεν κάνει τίποτα το ύποπτο, η παρουσία του και μόνο μπορεί να σημαίνει ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί.

Για να διαπιστώσετε εάν το αρχείο dllhost.exe συνεχίζει να είναι νόμιμο κι έγκυρο, θα πρέπει να κοιτάξετε τη τοποθεσία του – το αυθεντικό dllhost.exe βρίσκεται στον φάκελο C:\Windows\System32. ‘Ενα κακόβουλο Dllhost.exe αρχείο είναι γνωστό ότι χρησιμοποιείται από W32.Welchia.Worm, IamBigBrother και άλλα παράσιτα.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.

Σχετικά με συντάκτη

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Παθιασμένη web ερευνήτρια

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Gabriel E. Hall
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-dllhost-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση